Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ja jak wróciłam to byłam taka wypompowana,ze też poszlismy wczesniej spać.

Izunia, jak tam Twoja migrena? Miewasz jeszcze? Bo u mnie się uaktywniła. Wtedy po tej glukozie mialam po raz pierwszy od dłuższego czasu, wczoraj myślałam,ze mi oczy wyjdą z bólu i dzisiaj już zaczyna mnie łupać...Chyba to przez to ciśnienie.

na szczesnie spokoj 🙂

• Mamusia
Wróciłam z tej glukozy. Ej to smaczne było z cytryną! 🙂 W ogóle mnie nie zemdliło, ani nie miałam problemów z wypiciem. Gorsze rzeczy się piło na zaziębienie (choćby syrop z cebuli).
Czuję się też normalnie. Żadnych mdłości, bólu głowy czy coś. Ja to chyba przyzwyczajona jestem do pochłaniania dużej ilości cukru 😉 Jutro wynik. Ciekawe co wyjdzie. A 21 grudnia wizyta u Andrzejka.

• Mamusia
hejo
a ja
wymalowana, autem se pojeżdziła, tylko nerwa zlapałam bo jak chłop moim autem jeżdzi to spalanie o litr wzrosło, pieprzony rajdowiec 😠 wyniki odebrałam glukoza super hiper, mocz extra, a krew dobrze ze się po nocy nie szlajam bo na bank jakś wampir by się na mnie zaczaił, hemoglobina 13,7 wow!
poleże sobie we własnym domu SAMA do 13 a potem zaczne się zbierać 🙂

ewcia to dalej skrzat skitrany hahaha
astra to dobrze ze dobrze 🙂

ja mam werwe jak cholera dziś 🙂 i humor jak talala

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
hejo
a ja
wymalowana, autem se pojeżdziła, tylko nerwa zlapałam bo jak chłop moim autem jeżdzi to spalanie o litr wzrosło, pieprzony rajdowiec 😠 wyniki odebrałam glukoza super hiper, mocz extra, a krew dobrze ze się po nocy nie szlajam bo na bank jakś wampir by się na mnie zaczaił, hemoglobina 13,7 wow!
poleże sobie we własnym domu SAMA do 13 a potem zaczne się zbierać 🙂

ewcia to dalej skrzat skitrany hahaha
astra to dobrze ze dobrze 🙂

ja mam werwe jak cholera dziś 🙂 i humor jak talala

Kur....dawaj tą Hb 😠Matko ja 10,4 mam.Ja chyba pod koniec roku pojade na badania krwi i moczu.

• Mamusia
Ja się nie wyspałam, bo o 7 musiałam wstać 😞 Dziś przyjedzie moja kumpela i wypadałoby kurze chociaż wytrzeć. A mi się nie chceeeee.
Pisałyście wcześniej o babińcach w domu. U mnie też tak będzie, bo nawet kot jest płci żeńskiej 😁 Mój Łukasz jak na razie całe swoje życie jest rodzynkiem. Jako dziecko był z mamą i babcią, teraz żona, będzie córa i Lola 😉

• Mamusia
Astra, to sobie pojesz bigosiku 😁 ja od wczoraj jadę non stop na bigosie, dziś tylko bułkę zjadłam no i z 3 porcje bigosu 😁
No zza moich okien też nic nie widać 😁 trzeba myć 😞

Izunia, widzę, że masz dziś werwę:P ale coś pisałaś, że słabo się czujesz 😞 to może lepiej idź uwal się na kanapie i zrob potem resztę 😁

Lady, haha noo u mnie kot też kobieta, krolik też żeński, jeszcze szczur na gorze co ma też na imie Lola no to też kobitka 🙂 Ci faceci no, ale baby nie są złe:P

Ggulek, co Ty tak rzadko tu bywasz ostatnio? masz jakieś obowiązki nowe-małżeńskie?? hehe 😁
ja poki co mam 1 wielki kosz ubranek porozwalanych+ wkładki laktacyjne+chodak+misiu+niania elektroniczna. A takto nic 😞

Ja od nowego roku też mam zamiar wpaść w szał zakupowy. Zacznę od siebie, bo jest większe ryzyko, że mogę trafić na dzień dwa do szpitala z jakąś pierdołą, a nie mam piżamy takiej normalnej. Kupie już koszulę porodową, koszulę do karmienia, te majtki jednorazowe, podpaski połogowe, ładne kapciuszki+ ze 3 pary ładnych skarpetek + szlafrok+ ładny ręcznik + jakieś kosmetyki abym miała pod prysznic.

Zaraz potem zakupię pieluchy tetrowe, pampersy, buteleczki, smoczki, laktator, rożki ze 2, kosmetyki przerożne takie do pępka, oczu,kąpieli, po przewijaniu i inne takie bajery.

Muszę kupić też jeszcze troszkę ciuszkow, najlepiej śpiochow, rampersow, połśpiochow, jakiś kombinezonik albo coś ciepłego aby miał jak wyjść ze szpitala 😁

No a potem wiadomo, wozek 😎 , łożeczko 😎, przewijak 😎, komoda 😎 bajery poprawiające wystroj kącika Filipowego 😎 i inne dupki srupki 😁

• Mamusia
obdarzona,a teraz sobie popisz ceny koło tej listy 😮 😮

Mi sie udalo z szlafrokiem kupilam za 19zl 🤪Taki zajebiscie cieply.Nawet juz jest wyprany i caly 🙂

Autka posprzatne.Musialam wkoncu wujkowi auto do garazu oddac.Heheh....zatankowalam do pelna,odkurzylam i odwiozlam.Dobrze,ze ta polóweczka jest.Ale nasze Audi tez sie doczekalo czystosci.Oczywiscie to meza sprawka,ale coz pojechal do Belgii 😠Ale co tam teraz poleze odpoczne i biore sie za sprzatnie.Puls spadl to i sily znowu sa.

Jutro pojde z Niko na kontrole to lekarz zobaczy na moje ekg.Musze sie nastawic psychicznie 😉Ale ja wiem,ze wszystko ok z moim serduszkiem to tylko ciaza robi takie akcje.

• Mamusia
Obdarzona byłam ostatnio rzadko, bo mój był na chorobowym i spędzaliśmy dużo czasu razem 😉 Ooo racja jeszcze te rzeczy do szpitala trzeba kupić... I z pidżamą to widzę, że jak u mnie, śpię cały czas w koszulce i majtkach i nie mam nawet normalnej pidżamy 😜
Izunia, ale udało Ci się ze szlafrokiem, jak cena to minimum 100 zł 😜
Sztunia dawaj tą drożdżówkę! budyń mniam 😁