Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę, Nefre, poczytałam na innych forach i masz rację... Szkoda, że w aptece mnie kobieta nie uświadomiła... Olej chyba pójdzie w takim razie na maseczkę do włosów 😞 A ja się dalej będę męczyć 😞

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona: irygator się osobno kupuje. To całkiem spore jest, taki spory pojemnik plastikowy z nakładką, którą normalnie się do pipki wkłada jak trzeba wewnątrz płukać (tylko nie po porodzie oczywiście). A Tantum Rosa się rozpuszcza w jakiejś ilości wody (przeczytaj w ulotce jakie proporcje) i tym roztworem sobie potem podmywasz pipkę 🙂

• Mamusia
Leliva, te babki w aptece nie widziały brzucha? ja też słyszałam o oleju rycynowym jako wywoływaczu ale że ponoć lepiej w inny sposob starać się wywołać, np. właśnie sexem 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Lady, ahha to już wszystko wiem 😁 to kupię ten irygator sobie 🙂
ej Lady, a Ty masz majtki jedno razowe czy siateczkowe co można prać?

Obdarzona, najwyraźniej nie rzucam się aż tak bardzo w oczy z brzuchem. Chociaż wścibskie sąsiadki wszystko zauważą. Ostatnio jedna stwierdziła, że zmieniłam się z wyglądu i że na pewno to będzie dziewczynka. Ja się jej wprost zapytałam: czyli zbrzydłam? Bo przecież tak się mówi, że córka matce urodę odbiera. Kobitka juz więcej nie komentuje mojego wyglądu 🙂
A wracając do tego nieszczęsnego oleju - dobrze, że napisałam o nim na forum i że zareagowałyście, bo sobie naprawdę nie zdawałam sprawy, jakie to może mieć skutki ☺️ Dzięki 🙂

• Mamusia
Lady, ahha bo ja się zastanawiałam jakie mam kupić, jednorazowe czy siatkowe i kupiłam siatkowe 3 pary.

Leliva, a to wredne babsko! trzeba było jej powiedzieć, że ona też się zmieniła, że chyba nosi w brzuchu dziewczęcy klasztor 😲

Natalla, wczoraj 3, dzisiaj 3, jutro 3 i nagle otworzą się wrota niebios.. i zacznie się 😁
A tak w ogole, a to da radę tyle razy z brzuchem?

• Mamusia
Na wypróżnianie najlepsza lewatywa 🤪 🤪 🤪 🤪 haha co jest potwornie nie przyjemne, ale zaleca się jeść baardzo dużow owców i unikać czekolad i w ogóle słodkiego...
Tak sobie czytam o tym olejku hmmm może to spróbuję? Jak inicjuje poród:P

• Mamusia
obdarzona: dla chcącego nic trudnego, to już był akt desperacji haha 🙂
Mąż musiał się poświęcić dla dobra sprawy, bo mu becze, że rozstępów mam więcej, że wpadam w depresj to się chłopak wziął do pracy 🤪 🤪 🤪 🤪

A Te majtki siateczkowe to je się normalnie pierze? JA jakieś też mam, ale jakie? Nie wiem bo dostałam od kuzynki...

• Mamusia
Natalla, a może ten seks przyniesie efekt w końcu choćby za kilka dni 😁
ja swojego też będę męczyć, tylko ja z moim narzeczonym jeszcze nie mieszkamy razem a on pracuje, popołudniami remontuje nam poddasze więc jak tu bzykać się 🤨
ja te siateczkowe chyba w rękach będę prała 😁

• Mamusia
lady no co ty? Ja na zwykłym nic nie widziałam u mojego hehe:P
Obdarzona: ja już teraz do skutku będę próbować, ja z moim mieszkam ale do domku późno z pracy wraca, więc cały dzień sama siedzę 🤨
Niech narzeczony buduje wam gniazdko, macie trochę czasu to akurat zdąży 🙂

• Mamusia
natalla napisał(a):
lady no co ty? Ja na zwykłym nic nie widziałam u mojego hehe:P
Obdarzona: ja już teraz do skutku będę próbować, ja z moim mieszkam ale do domku późno z pracy wraca, więc cały dzień sama siedzę 🤨
Niech narzeczony buduje wam gniazdko, macie trochę czasu to akurat zdąży 🙂

No lekarz aż na to zwrócił uwagę i pokazał. Obrzeża główki nie są takie gładkie regularne tylko widać, że kosmate 😁

• Mamusia
natalla trzymamy za ciebie kciuki gwałc meża
a do porodu jeszcze troche czasu masz wiec spokojnie 🙂

dobrze ze mąż wrócił fuknęłam dwa razy ale mi jakoś ulzyło i jest już ok 🙂 tylko do biedronki chce go wysłać az żal mi go bo tak zimno 🙂 ale musi iść bo Majce mleko sie skończyło a do tego chce parówki na śniadanie 🙂