Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
O boziu jak ty mulant chcesz podłogę szorować z wielkim brzuchem? Nie przeszkadza Ci? Ja jak się schylę to mam wrażenie, że mi bebechy wyskoczą i zwymiotuję 🤢

jeszcze nie próbowałam więc nie mam pojecia lady 😁

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o mulant fajnie że jesteś 🙂
dzwoniła połozna przełożyła wizyte na 27 bo moja gin ma opóxniony lot, no zajebiaszczo
ale pogadałam z nią na temat moich bóli i troche mnie uspokoiła
a wieć powiedziałą mi ze jak mam tak 5 skurczy na dobę to jeszcze jest ok, mogą być słabe i z długimi przerwami, ale jak się tylko powtórzy akcja sobotnia to mam podjechac do szpitala 🙂

• Mamusia
powiem wam coś moja znajoma została eko mamą ;/
i teraz stale do mnie wydzwania z nowinami jak to fajnie byc eko mamą a mnie jej porady nosem wychodzą ;/
nie szczepi dziecka bo powinno naturalnie sie obronić że mam niczego nie brać do szpitala bo muszą mi dać że ma podpasek nie brać piżamy i tych innych rzeczy nie używać pampersów tylko pieluch ale nie tetrowych tylko z bambusa czy jakoś tak i jeszcze inne głupoty mi mówi a ja mam tego dosyc bo nie bedę nigdy eko mamusią a ona na siłe chce mnie namówić do tego i wyłączyłam telefon żeby do mnie nie wydzwaniała bo dzwoniła codziennie 😁

• Mamusia
hej śnieżynki 😁 mnie też zasypało. Mleko mi się skończyło 😲 więc wysłałam tatę poki jeszcze można wyjechać na zakupy, no bo bez mleka w nocy ni chu chu 😞

Mulant, myślałam że urodziłaś 😁 jak wyszorujesz te podłogi i okno to może Cię weźmie i będzie 'gorąco' 🤪

Sztunia, czas Ci zleci 🙂

Lady, ja też miałam wywalone żebra to jest okropne 🥴 ale gdy zaczęłam 36 tydzień moja ciąża bardzo się zmieniła, brzuch obniżył i można oddechnąć 😁

Kasia, hm..ale przez skype z nim gadałaś to już zawsze coś romantycznego 🙂 nie przejmuj się celulitem, bo to jest efekt uboczny ciążowy 🥴

Izunia, nie urodzisz od tej łopaty?

Masakra ale mi się nic nie chce 😞 rodzice mają stracha , że jak na złość zacznę rodzić a już autem nie wyjadą 😁 hahaha ale byłyby jajca ja nie mogę 😁 😁
Nuda 😞

• Mamusia
Jak jej dziecko zacznie chorować to się jej światopogląd wyprostuje 🤨 Nadmiar szczepień nie jest niczym dobrym, ale żeby wcale nie szczepić to już trzeba być odważnym.
A te eko pieluszki to sorry się wyrzuca po jednym zużyciu czy pierze? Bo jeśli pierze to zużywa wodę i energię elektryczną i nie jest eko 😜 🙃

Czeeeeść 🙂
Zasypało mnie tak,ze drzwi nie mogłam rano otworzyć 😮

Byłam na pobraniu krwi, przede mną był tylko pewien miły starszy pan. Pan wyszedł, więc wchodzę ja. A tu nagle wpada coś śmierdzące jak pół perfumerii z wrzaskiem "No to kurwa, żonie kolejki żeś nie zajął?!!!" i bach mnie z bara w tych drzwiach, pędem do wieszaka i się pakuje na pobranie... 😮 skomentowałam to bardzo głośno i "miły starszy pan" przestał być dla mnie miłym 😮 awantura na całego. A mnie chodziło o to,że nie ma prawa stara franca mnie popychać i z łokcia walić w drzwiach, wystarczyło trochę kultury, mnie 10 minut nie zbawi, i tak czekałam na męża, bo pojechał coś załatwić. Wyszła pani z recepcji, poczekała aż tamta wylezie i niezłą polkę jej pokazała...ja się z nerwów gotowałam, ale wstyd mi się zrobiło, bo mimo wszystko nie lubię takich sytuacji, kiedy ktoś za mnie kogoś opierdziela. A najlepsze jest to,że to stare pudło na to z głupim uśmiechem: "przecież dziewucha młoda, to mogła poczekać, a że z brzuchem to nie widziałam i nie moja sprawa". Ani przepraszam, ani nic. Cos tam jej warknęłam, ale nie będę już nawet pisać, co 😁
A jeszcze niedawno mówiłam, że nie miałam takiej akcji w kolejkach. No to dzisiaj miałam.. 😠

Wyniki do odebrania jutro, mam nadzieję,że będzie ok 🙂
Mężuś ma dzisiaj wolne, więc odśnieża. Postawili z B wielkiego bałwana, jaka radość w ogóle 😁 stary się bardziej cieszył niż dziecko 🤪
Posprzątałam 🙂
Zrobię obiad, mielone, ziemniaczki i buraczki, i pojedziemy pospacerować do lasu 🙂 Kocham taki ośnieżony las 🙂 zawieziemy sianko do paśnika 🤪

• Mamusia
Ja pierdziu, skąd się takie pokrętła biorą?!!! Ja stanęłam wczoraj w tesco przy kasie z pierwszeństwem, było przede mną tylko małżeństwo, ale ani kasjerka ani oni nic się nie odezwali, mieli szczęście bo przy kasie obok nikogo nie było, więc odeszłam, a tak to bym się upomniała. Do czegoś zobowiązuje taka kasa. A ta kasjerka była taka zajebana błotem, że aż żal 🙂
To widzę, że wszystkie zasypało tylko nie mnie 🙂

• Mamusia
Weź Kasia, brak słow do społeczeństwa. Rozwalają mnie teksty takich idiotek co w życiu do czynienia z ciążą nie miały ' ohh te ciężarne już przesadzają, cały świat zwrocony na nie' 🤢 no tak a niech sobie kurde podźwiga brzuchol. Niektore babki może fajnie przechodzą całą ciążę i na koniec nie jest im aż tak ciężko ale to jest ich mały procent. 😁

• Mamusia
Nieźle. Do tego nie wiem jak wy ale ja wcale nie widuje tak dużo ciężarnych gdzieś w sklepach, czy u lekarza (oczywiście pomijając ginekologa 😜). Zresztą teraz to ludzie żadnych zasad nie wyznają. Trzęsącym się staruszkom z laską też miejsca nie chcą ustąpić, a przecież każdy kiedyś będzie stary 🤨

• Mamusia
siostra poszła sparwdzałysmy testy z angielskiego, ubaw miałam po pachy 🙂 bo nic nie kumałam 🙂 wiec dobrze że to prywatna szkoła języka i jak bedzie jakis byk to lektor nie bedzie miał przejebane 🙂

dostałam piekene serduszko na sznurku do kuchni mi pasuje idealnie wiec dzisiaj mąż bedzie wiercił 🙂

u nas zasniez na maxa, ale bym poszła pospacerować ale nie ryzykuje

• Mamusia
astra ale sucz normalnie

a to prawda w tych kasach z [pierszeństwem to pizdy też powinny siedzieć i obserwowac kolejkę a nie czekać aż ktoś będzie swoich praw się dopominał
tak jak mówię w hm tylko rzucają się jak ciezarówkę widzą i to byłam w kilku różnych a i w takich delikatesach eksluziw jak byłam ale to z Maja w ciazy to też mi babka kase specjalnie otwoorzyła z szerokim usmiechem i jak kolejka sie za mna ustawiała to powiedziała że kasa tylko dla mnie i że jest zamknieta.

ja na obiad mam chrape na pomidorówke, bo mam makaron z wczoraj i kurczaka tylko grillowanego czy w panirce hmmmm