Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 😁 ja wstałam i czekam na jajo na miękko 🙂 masakra ale biało 😁 kot mnie obudził o 12 na kupę, to jak go wyciepłam na taras to nie wiedział co ma zrobić, muszę mu śnieżkę do toi toia odśnieżyć 🙂

Sztunia, ja też płakałam, a moja mama wyła 😞

kurde nie będę miała faworkow 😞 no nie no no kurde no wkurzyłam się. Tata pojechał do miasta chyba, tzn. godzinę odśnieżał aby wyjechać 😎 oczywiście pączka sobie zażyczyłam, oby nie zapomniał.

Kurde ale głodna jestem 😞

ej w ogole kiedy zaczniemy się rozpakowywać? np. lutowki rodziły przed lutym tzn ze 2 czy 3 urodziły przed lutym, aaaa my?
Tzn. nie życzę oczywiście komuś rozpakowania w lutym jak ktoś ma termin na koniec marca 🙂 mam na myśli Nefre, Lelive, Mulanta 🙂

Moim marzeniem jest wytrzymać chociaż pierwszy tydzień marca i mogę rodzić. Termin mam na 30, więc będę robić wszystko, by się nie rozsypać w lutym. Ale powiem Wam,ze ciężko jest, bo chciałabym wiele zrobić, a zdrowy rozsądek zmusza mnie do oszczędzania się 😁
Tym bardziej,że nogi mam rozjechane jak bym już głowkę miała na wylocie 🙃 i tak kraczato chodzę 😁 tragedia 😁

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
to i ja wam pokaże mój wózek,niestety odwrócone

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/sl386561.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/1511/sl386561.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Hehhe....Tako.Tez ten chcialam,ale padlo na Mohican.Podobne sa 🙂

• Mamusia
Astra, no w Twoim przypadku to 7 marca możesz lecieć z koksem 😁 no ja niby mogę, ale jeszcze przez tydzień nie mogę 😞 bo dopiero zamowię pościel, a jeszcze muszę kupić stanik do karmienia, pampersy i jeszcze ze 3 paczki pampersow dla mnie 😁

Nefre, jaa ale zajebiście 🤪 może urodzisz na dniach 😁 ale jak coś to się chwal szybko że coś Cię bierze 😁
wozek fajny, też miałam chrapkę na czerwony ale tak jak Ggulek zmieniałam zdanie co 2 minuty i wybrałam granatowo-błękitny 😁

Ggulek, ja jeszcze nie spakowałam 😲 ale dziś to zrobię 😁 nie mam kilku rzeczy ale w nast. tyg je kupię 😁
A co do wozka, to mowiłam Ci 😁 że będziesz nie zdecydowana co do koloru 😁

• Mamusia
Nefre tako są fajne 😉
Obdarzona szybko dokupuj, co to za obijanie 😁 W sumie ja muszę dokupić te podkłady bella, bo też mam tylko 1 paczkę 😉 No masakra, mogłam kupić wózek na początku ciąży w tedy miałam jeden model i kolor upatrzony, problemu nie byłoby 😜

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Nie no 😞 to nie ma sensu 😞 jak ja mam się spakować, przecież to wszystko się nie zmieści 😞 kosmetyczkę mam męską 😞 klapki pod prysznic mam brzydkie 😞 dupa;/

obdarzona Ty się nie stresuj 😉 jak przyjdzie co do czego to nie będziesz zwracać uwagi na tą kosmetyczkę i klapki a część rzeczy zawsze może Ci ktoś dowieźć 🙂