Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moja też prasowana dwa razy i wygląda jak wyjęta z gardła. Kurwa sąsiad coś na klatce skręca i mega hałasuje :/ ale nic nie mogę mu zrobić, pedał stary!
Ej a w ogóle zaglądam sometimes do lutówek bo patrzę czy się już wszystkie rozpakowały, ale jeszcze nie, i tak widzę, że one mają meg jazdy ze swoimi facetami :/ ponoć w niczym nie pomagają i na dodatek o wszystko się czepiają, samce jebane no! Mam nadzieję, że u nas tak nie będzie bo wpierdol pewny! 🙂 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Ja właśnie rozkminiam z instrukcją jak złożyć ten laktator ręczny Avent. I tak w ogóle się zastanawiam jak to jest z tym odciąganiem. Czy to się robi tylko przy nawale, albo jak chce się gdzieś na dłużej wyjść? A gdy się odciąga przy nawale to część tego mleka się wyrzuca? Chyba ewci@ będzie mnie mogła oświecić jak zajrzy 😉

lady przy nawale, odciagasz tylko do ulgi, bo kazde "ssanie" powoduje kolejną produkcję
a potem uzywasz jak chcesz np. zrobic zapas mleka, zamrozić czy np. gdzieś wychodzisz i wstawiasz do lodówki, no bo tak to nie widze innego powodu
a tego mleka nie musisz wyrzucić, ale ile uciagniesz, mnie ulgę przynosiło już 20-30ml wiec tak w sumie niewiadomo co było z tym robić, ja to wywaliłam, ale ja miałam tylko jeden taki przypadek

• Mamusia
Kurwa mać, przykręcenie stelaża do łożeczka - pikuś, ale założenie baldachimu na to koło to jest masakra. Moja mama poszła się wykąpać bo się spociła i nakurwowała. I tak jest źle, jak już się zczaiła jak to zrobić okazało się, że jedną rzecz zrobiła źle a więc trzeba cały baldachim i cały stelaż rozmontować i od nowa włożyć. Ale ja i moja mama nigdy nie miałyśmy wyobraźni i cierpliwości do takich rzeczy. Jutro będziemy jeszcze raz to składać. Masakra:/

• Mamusia
doczytałam
lady ale łoze ksieżniczki
u mnie mama myje okno w pokoju poli 🙂
mam juz piekne zasłonki
wiec teraz łózko skrecic i chyba dzisiaj tez skocze po posciel, bo już się doczekać nie mogę 🙂 i moze małego szperaka zaliczę al to są plany bo...
Maja za długo spała dziwne!!!!! a do tego zadką kupe zrobiła i boje sie o nia czy to nie jelitówka, bo mój Michał ma normalnie je funkcjonuje ale dmuchnełam na zimne

• Mamusia
obdarzona zostawcie facetom tą robotę z baldachimem 😉
Ja w końcu wzięłam prysznic i się ubrałam 🙃 Dorota miała dziś przyjechać ale nie da rady więc będę wyć z nudów i samotności do wieczora do powrotu Kotka. Dobrze, że już jutro weekend i będę miała do kogo gębę otworzyć 😉
Spadam obejrzeć Gossip Girl 🙂

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
obdarzona zostawcie facetom tą robotę z baldachimem 😉
Ja w końcu wzięłam prysznic i się ubrałam 🙃 Dorota miała dziś przyjechać ale nie da rady więc będę wyć z nudów i samotności do wieczora do powrotu Kotka. Dobrze, że już jutro weekend i będę miała do kogo gębę otworzyć 😉
Spadam obejrzeć Gossip Girl 🙂

Ja tez chce fote zobaczyc 😞Wyslalm Ci zaproszenie 😉

obiad odbębniony jako tako 😉
Lady, łoże piękne, ale piękniejsze będzie z księżniczką w środku 😘
My za tydzień malujemy pokój, kupujemy łóżeczko, pościel i inne pierdoły, mój D w końcu będzie miał wolne więc można podziałać 🙂
nie mogę się doczekać!!!

• Mamusia
Zaraz mnie szlak kurwa trafi. Odkurzacz królewicz nie działa. No po prostu położę się na tej syfiastej podłodze i zaczne zaraz ryczeć! Tak mnie takie rzeczy wyprowadzają z równowagi! A jak jeszcze pomyślę, że muszę jeszcze w chuj kasy wydać na takie popieprzone rzeczy tego typu to już w ogóle mam ochotę komuś wpierdolić.

Sory za przekleństwa. No nie mogę no.

Miałam to samo ostatnio. Mało tego kupilismy nowy i też go szlag trafił przy pierwszym użyciu. Mój pojechał, zwrócił ten badziew, dołożył jeszcze pare zł i kupił Zelmera. I to jest to 😉

• Mamusia
Lady śliczne łóżeczko 😉 I jak zadowolona jesteś z tej pościeli? ja swoją prasowałam żelazkiem z dużą ilością pary i idealnie wyprasowała się, tylko teraz po przykryciu kocem trochę się zdemolowała 😜
Fikumiku nie przejmuj się, zresztą teraz mamy prawo się wściekać o byle co, po 37 tygodniu szalejemy 😜 Ja wczoraj mojemu zaczęłam wypominać rzeczy sprzed roku 😁

• Mamusia
Astra no mi się właśnie zelmer zjebał :P Może to tylko worek ale nie mam na stanie i nie zmienie 😠
A żelazko też musze kupic bo ze starego szitu cieknie woda. Nie powiem, posłużył troche ale jego koniec bliski.
Ggulek jakby tak można było się bezkarnie wyżyć i wygarnąć każdemu co lezy na sercu to chetnie bym skorzystała. Blokuje tylko sumienie i fakt, że sama święta nie jestem i pewnie niejednemu zalazłam za skórę 🙃

fikumiku, worek zawsze w ostatecznosci można wytrzepać, mi sie zdarzyło nie raz,że brakło worków, odkurzacz nie ciągnął, poszłam na dwór, wyciągnęłam z niego śmieci i założyłam z powrotem 😜

• Mamusia
gulek: jestem zadowolona. Przy prasowaniu z parą jakoś szło. Tylko my z mamą jesteśmy beztalencia żelazkowe 😉 A jeszcze te wszystkie falbanki, pierdółki niełatwo wyprasować :/ Prześcieradło z gumką też było zmorą do wyprasowania.

fikumiku Ciebie wkurza odkurzacz, a mnie samochód. Jak nic się z nim nigdy nie działo tak teraz jak jest dużo wydatków przed narodzinami dziecka stał się skarbonką. Ciągle coś i ciągle coś 😞 Wymieniają kolejne części i ciągle zapala się ikonka od silnika :/

• Mamusia
Witam!
Termin porodu mam wyznaczony na 09.03.2012r.
Wczoraj miałam twardnienie brzucha,które ustępowało tylko na chwilę i znowu powracało towarzyszył temu delikatny ból jak na okres nawet podczas leżenia przewrucenie się z boku na bok sprawiało mi ból,dodam też,że podczas kąpieli zauważyłam dużo białego
śluzu. Natomiast dzisiaj też mam delikatne twardnienie brzucha.
To moja pierwsza ciążą,więc proszę o odpowiedz.Przyznam szczerze,że chciałabym mieć juz maluszka przy sobie 🙂

• Mamusia
Jaszminka napisał(a):
Witam!
Wczoraj miałam twardnienie brzucha,które ustępowało tylko na chwilę i znowu powracało towarzyszył temu delikatny ból jak na okres nawet podczas leżenia przewrucenie się z boku na bok sprawiało mi ból,dodam też,że podczas kąpieli zauważyłam dużo białego
To moja pierwsza ciążą,więc proszę o odpowiedz.Przyznam szczerze,że chciałabym mieć juz maluszka przy sobie 🙂

Pewnie masz skurcze przepowiadające. Jeśli przechodzą to nie ma się czym przejmować. Jeśli będą się nasilać i staną się regularne to jedź do szpitala i niech zrobią KTG.

• Mamusia
Jaszminka napisał(a):
Witam!

Czesc!Teraz to juz z nami lepiej nie bedzie 😉Jestesmy blisko terminu rozwiazania i stawianie sie brzuszka to normalne.Ja tez od chyba 3 dni mam skurcze co jakis czas.
Znasz plec?

• Mamusia
Też myślałam o tym, żeby wytrzepać ten worek ale po pierwsze ten odkurzacz jakiś czas temu też się zepsuł i okazało się że to coś z włącznikiem, po drugie nie jest taki strasznie pełny a po trzecie i tak mam wkurwa i wysrane na wszystko więc jak Karol przypełznie to się będzie z tym bawił 😁 Ja mu zrobię tylko żarcie. Przy okazji kupie se melisę 😮

Lady to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Dzidź w drodze a tu jak na złość mnóstwo dodatkowych wydatków. Szkoda, że piniążki nie potrafią się też rozmnażać 🙃 Tak solidarnie by było.
I wiecie co Wam powiem! Mam nadzieję, że Dżonek przyjdzie na świat w marcu. Bo od tego miesiąca zacznie funkcjonować lubemu ubezpieczenie pracownicze a dwa kafle piechotą nie chodzą.

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Też myślałam o tym, żeby wytrzepać ten worek ale po pierwsze ten odkurzacz jakiś czas temu też się zepsuł i okazało się że to coś z włącznikiem, po drugie nie jest taki strasznie pełny a po trzecie i tak mam wkurwa i wysrane na wszystko więc jak Karol przypełznie to się będzie z tym bawił 😁 Ja mu zrobię tylko żarcie. Przy okazji kupie se melisę 😮

Lady to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Dzidź w drodze a tu jak na złość mnóstwo dodatkowych wydatków. Szkoda, że piniążki nie potrafią się też rozmnażać 🙃 Tak solidarnie by było.
I wiecie co Wam powiem! Mam nadzieję, że Dżonek przyjdzie na świat w marcu. Bo od tego miesiąca zacznie funkcjonować lubemu ubezpieczenie pracownicze a dwa kafle piechotą nie chodzą.

To nogi razem do marca.Łatwo powiedziec-hheheh