Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Kasia super fotki 😉
Do mnie dotarł dzisiaj wózek, ale bez kosza na zakupy, nie komentuje nawet tego...
Wiem może mam jakąś paranoje, ale chyba przez tą wiadomość na fb świruję i zaczynam serio myśleć, że mój coś ukrywa 😞

teraz coś ci napiszę
tuż po ślubie z moim ktoś postanowił nas poróżnić i przysyłał mi setki smsów erotycznych mało tego ten ktoś wiedział wszystko o mnie i Robercie zamiast mu to pokazać ja ukrywałam telefon no i któregoś dnia mój odebrał owego smsa i posądził mnie o zdradę !! jak się później okazało te smsmy pisał jego brat z kobitą bo nam za dobrze było ze sobą a że my sie nienawidzimy to wykorzystał to \
więc droga ggulekk olej to co ktoś ci napisał nie daj się sprowokować i omamić taka moja rada

• Mamusia
Oprócz braku kosza jest nawet spoko, ale wielki strasznie. Jutro zrobię w normalnym świetle i dam 😉 Jest czarny heh, ale miałam do wyboru jeszcze taką dziwną zieleń i biskupi fiolet więc wiecie 😁 Kosz ma mi dosłać i tak nam się udało bo zapłaciliśmy 500 zł mniej niż normalnie, więc lux
Gadałam gadałam i zaprzecza wszystkiemu, wkurzył się nawet strasznie, ale to chyba hormony też robią swoja ehh Zresztą jak słyszę opowieści moich koleżanek, albo kuzynki, której mąż odszedł z nianią to ciężko wierzyć w facetów.

• Mamusia
mulant napisał(a):
powinnaś się tym nie przejmować i wręcz powinnaś być dumna że ktoś leci na twojego ale tylko leci bo ty go masz 😁
nie przejmuj sie

hehe sporo w tym racji 😁 miałam to w dupie serio, ale są takie momenty, że myślę o tym, chyba po prostu z nudów 😉
No zacznijcie rodzić 😜

• Mamusia
Ggulek, wszystko będzie dobrze 🙂 jeśli ten ktoś dalej będzie Ci pisał takie wiadomości to to kiedyś wyjdzie kto to pisze i w jakim celu bo kłamstwa i krętactwa mają krotkie nogi 😁
Co do wozka, ja bardzo chciałam go ale był za drogi. Tylko inny kolor chciałam, a już miałam nawet upatrzony, że jakbym miała dziewczynkę to chciałam właśnie ten biskupi fiolet chyba taki z rożem, albo brązowy z niebieskim. Ale teście dali nam na wozek 1000 zł więc..Hm o jedo mogłam sobie pomarzyć hehe 😁

• Mamusia
pytanie za 100 pkt
czy czop odchodzi zawsze przed wodami?
czy nie musi odejść?
nie mówie tu o sytyacji gdzie już masz skurcze jak cholera i lekarz przebija pęcharz

mam schizy na maxa 🤪

ggulek wiem jak łatwo mówić ale spokojnie a wóz spoko, bardzo faje kolory 🙂

• Mamusia
Sztunia, hm...staram się wniknąć w Twoje rozumowanie w tej kwestii: myślisz, że trochę dziwne by było żeby najpierw odeszły wody, bo przcież mogłyby spłukać czop. Więc myślisz, że najpierw musi być czop, a potem wody. Ale masz schiz, że odchodzą Ci wody, a nie jesteś pewna czy odszedł Ci czop. A może czop odszedł Ci z wodami, ale i tak nie jesteś pewna czy to wody 😁

Hm.. w sumie nie wiem co tu napisałam, sama z tego nic nie rozumiem, ale ja mam takie rozumowanie i tak sobie pomyślałam, że Ty tak rozumujesz też. Ale chyba rozumujesz inaczej 😁

• Mamusia
Ten czop moze odejsc przed wodami albo z wodami niezauwazony. Ale wierzcie mi, czop to czop. Galareta, nie do pomylenia. Chociaz w sumie nie wiem, wg niektorych doswiadczonych kupa krwi to tez byl kurwa czop 😠 ale o tym kiedy indziej.

Przylazlam na moment, siedze jeszcze w szpitalu, maly znowu na obserwacji, mam banie ale wierze ze bedzie ok i jutro wyjdziemy.. i mam ta dziwna przypadlosc plakania bez powodu. Nie wiem, hormony? Albo cala ta sytuacja. I to ze prawie nie spie. Ale mam laktacje i Pimpunio dzielnie sie uczy choc nerwuuus z Niego.

Powiem Wam jeszcze ze lyso bez tego brzuszka teraz ale to jak cudownie potrafi usmiechac sie dziecko przez sen duzo piekniejsze 🙂

• Mamusia
Obdarzona 39 tydzień Ci już wyskoczył 🙂 ale Ci go zazdroszczę!
Ej ja dzisiaj chodzę zgięta w pół bo mam wrażenie, że zaraz zgubię dziecko 🤨 chyba gdzieś tam tak uciska, że mam takie dziwne uczucie jakby wychodziła, takie smyranie w pipie :/ i takie "pyk" też słyszę jak Obdarzona 🙂 kurde ale to smyranie w pipie jest mega chujowe! 🙂
Idę spać, dobranoc 😘

• Mamusia
obdarzona chuj z tym czopem
w każdym razie było go mało, chyba że skurwiel się podzielić na pici kawałeczki i odszedł
odeszły mi wody
mega chujowe uczucie
spisz i nagle jeb
budze Michała i mówię kurwa wody mi odeszły leć po ręcznik
a on do mnie spoko schiza masz nawet plamki nie ma
ale jak wstałam to zbladł 🙂
a wiec on dosypia a ja latam posrana- w dosłownym nawet słowa tego znaczeniu hahaha
torbe spakowałam słabo się mieszcze jeszcez kosmetyki
najgorsze ze nie mam prawie wcale skurczy 😞
no niby teraz miałam dwa z odstępem 10 minut oby się rozchulało
mam tylko nr izuni chyba
wiec napiszcie jak coś bo teraz nie mam głwowy szukac numeru
jest skurcz 🙂

• Mamusia
O rany ale wieści! Sztunia trzymaj się tam! Oby wszystko było dobrze 🙂 kurde wszystkie które miały termin ten sam co ja albo mają skurcze, albo im wody odchodzą 😞 żadna nie chce na mnie poczekać 🙂 chyba jestem jakaś trędowata 🙂 nie no ale tak na serio to jakby mi wody np odeszły to bym się zesrała w pizdu ze strachu.
Trzymamy kciuki za Poloneza i za Sztunię!

Sztunia! Podziwiam za mapisanie tego posta, ja jak się zaczęło to latałam spanikowana, zeby sie zebrac i o niczym nie zapomniec i bynajmniej nie myślałam wtedy o informowaniu Was o sytuacji ☺️

A co do czopa to ja mojego nie zauważyłam, tylko wody z krwawymi niteczkami poszły.