Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sztunia jestem w domku, nie chciałam zostawać skoro nic się nie dzieje 🙂
Obdarzona, właśnie jakaś młoda laska mi grzebała, chyba świeżo po studiach i miała takie megaaa chude i krótkie paluchy i nie mogła wyczuć szyjki 🙂
A ggulek może już jest na porodówce 🙂 🙂

• Mamusia
kurde obdarzona Ty nie mozesz otworzyc zdjecia od Izuni, a ja na tel mam, a jakos zgrac nie moge na kompa, chciałam przez bluetooth ale cos mi wyskakuje ze jakis błąd jest, cos chyba mi w serwisie powyłaczali czy cos. a Zuzia sie rwie do kompa, chce baje, wiec moze jak pójdzie spac to potem jeszcze spróbuje.

• Mamusia
hehe sobota po 15-stym?? czyli moja sobota 17 marca?? hehe

ja nie rodze, ale zaraz ide spac bo mi normalnie chyba łeb rozsadzi a raczej gębę. albo mi sie ząb popsuł (jakas plaga chyba u marcówek) albo nie wiem, zapalenie dziaseł czy cos, bo ja mam starsznie blisko zęby i jak cos sie zaczyna dziac to cała szczęka napiżdza 😞 brrrr wziełam apap jak do rana nie pzrejfdzie to dzwonie do naszej stomatolożki (męza siostry ciotecznej). jezu jakie to szczescie ze u nas sami lekarze w rodzinie prawie... tylko ginekologa nie ma 🙂 hehe zartuje jeszcze wielu specjalnosci nie ma 🙂 dobranoc laseczki, odfruwam....
u mnie nic sie dzis nie saczy i nie skurcza wiec moze pzrespie noc jak człowiek, hehe dobranoc

• Mamusia
ach i nie poszłam spac tylko lalki dla Zuzy szukalismy. wiesz co sztunia, chyba sie na taka zdecydujemy:

http://dino.sklep.pl/nowy/agatka-lalka-z-kocykiem-35047-p-9933.html

co myslisz??

tylko musimy w sklepie zobaczyc, tu jakas droga, ale na allegro czy w sklepie zobaczymy.