Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Astra napisał(a):
A tak, tak, skąd ja to znam 😁 Faceci to też dzieci, ale przynajmniej nie budzą się w nocy i nie płaczą...

no to racja tylko ja teraz mam troszkę stracha bo mój ma katarek i kaszelek i już chodzi taki z nóżki na nóżkę pewnie się rozchoruje a tego bym nie chciała bo na głowę dostać można jak mój jest chory ;/

No. U mnie też od razu jest umieranie 😁 na szczeście nie mógł się za bardzo rozczulać, bo Bartek też był chory i ja ździebko również, więc był zmuszony zachować kroplę zimnej krwi 😎

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
idę do siostry na kawe
mezyk zadzwonił że jutro startuje w rajdzie fajnie fajnie tylko znowu cały dzień bede sama z Majka, ok ja tam na chwilę pojadę ale przezcież jak będzie tak zimno to jej nie wezmę a poza tym ona się boi tych samochodów jak warczą i ostatnio płakała hmmmm dupa blada

moj tez kiedys startowal.Ale jak sie maly urodzil to koniec.Teraz moze tylko ogladac 🙂Nawt si edla niego poswiecilam i bylismy w Mikolajkach......w sumie fajnie bylo.nawt mi sie podobaly te warczace auta 😉NIko po tacie,zapatrzony byl w jego ''pataju''Subaru inaczej.

• Mamusia
mulant napisał(a):
ja i tak od wesela mam małą dzidzie troszkę większą od tej w brzuszku stale słyszę kochanie gdzie są ręczniki kochanie zrob mi jeść kochanie a skarpetki to w której szafce wrrr 😁

Mój ma tak samo. Może nie mówi kochanie zrób mi jeść bo by w czapę dostał, ale zawsze pyta gdzie co jest 😉
A co do choroby faceta to ja się wycwaniłam i odkąd jestem w ciąży, a jego coś łapie wynoszę się do rodziców - no bo przecież może mnie zarazić 😎

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Ja tam spie ...tylko,ze sie budze cholera jasna.Ale po co to sama nie wiem.Ale poleze i zasne.Czasami jak sie obudze,a maly kopie to trudna usnac.
Suzi lezy za moimi plecami i mnie grzeje,a ona taka mala to tylko kawaleczek mam cieply 😉

No to masz rannego ptaszka.Ale to dobrze,ze sie zabawi.

nio ja teraz od poczatku ciazy budze sie kilka razyw nocy, sparwdzam godzine i zaraz zasypiam, ale to takie denerwujace. to jzu chyba tak podswiadomie maja kobietyw ciazy, potem do dzidzi bedziemy zagladac w tym czasie albo karmic. tak nas programuja te małe istotki w brzuszkach.

• Mamusia
no lubi lubi ale ja też lubie, kilka razy zdarzyło mi się popilotować fajne przeżycie, no i Mikołki też zaliczone jak były Mistrzostwa Świata, zarąbiście było i sami do koća nie wiemy czy Majka stamtąd (bo dużo boćków nad nami latało ) czy z Chorwacji bo jak wrócilismy to w ten sam dzień na Hvar jecalismy. Uwielbiam też Karową ilka razy udało nam sie to oglądac na żywo tylko zimno jak cholera 🙂

a mnie coś wyleciało 😞 tzn. wyciąałam Majke z auta i nagle czuje że coś mi wypłyneło, w między czasie poczułam że dzidzia z dwa razy tak mocniej kopnęła, w kiblu jakby taki upław brązowy nie dużo nie mało, najważniejsze że krwi czerwonej nie ma, włozyłam wkładkę i się nie ruszam leze w dupie mam obiad, batona tlko zjadłam i czekam żeby mała zaczeła się ruszać jak się nie ruszy to lece do giny

• Mamusia
Sztunia to Ty lubisz ekstremalne przeżycia 😁
co do tego co Ci wyleciało to nie zabrzmiało najlepiej;/ no leż leż olej wszystko, oby nic to złego nie było:/

ale się wkurwiłam 😠 no już miałam opanierowane kotlety, otwieram szafkę a tam oleju jak na lekarstwo;/ i mam kotlety, ale poprzypalane;/ ale dobre i to 😜

• Mamusia
mulant napisał(a):
A to nie jest ten czop śluzowy??

ej bez przesady czop jest inny a poza tym ja mam krwiaki i to pewnie ktorys z nich wyłazi teraz juz mam wkładke czysta a dzidzie chyba czuje leze i nicc nie robie wiec uwierzcie mi nie ma co siac paniki, a w necie w takich sytuacjach nie grzebie bio bym szału dostała