Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Iskierka 🙂 Zaglądaj do nas częściej 😉

Nina, Gosia, jeszcze trochę i będziecie tuliły swoje maleństwa 🙂
Nina, lepiej uszykuj sobie wszystko wcześniej, bo dzidzie lubią zaskakiwać 😉
U Grzesia póki co lepiej, dziś tak bardzo nie marudził na ząbki, ale niedługo chyba wyrżną mu się górne jedynki 🙂

buziaki 😘

• Mamusia
No tak Gosiaczek przepraszam zapomnialam ze Ty nosisz pod serduszkiem też synka 🙂

Gosiaczek a nie przeraza Ciebie, że na Piotra Skargi nie daja znieczulenia wewnatrzoponowego - ja się troche zaczynam obawiac bolu - a Ty myslisz nad znieczuleniem ?

Mam ogromną prośbę do Ciebie 🙂 jak tylko urodzisz napisz do nas jak było w szpitalu i jaka byłaś dzielna podczas porodu.

• Mamusia
Witajcie Szczecinianki 🙂
U nas straszna noc - Filip darl sie, ja spalam 1,5 h z przerwami. Strasznie! Jakie Wy macie sposoby na zeby, bo ja juz nie wytrzymuje - smaruje mascia, masuje specjalna nakladka i nic. 4 noc taka, przeciez jak tak dalej bedzie, to mi sie synek zameczy 😞 O tyle dobrze, ze meza mam kochanego i wzial dzis wolne i poszedl na spacer z Filim bym mogla odespac.
Pozdrawiam i Wam spokojnego dnia zycze !

• Mamusia
kasia - Fili ma 6 miesiecy i tydzien. Urodzilam go 16.05. Jest przeslodkim, przeuroczym dzieckiem, tylko ta 4 nocka taka ciezka. W dzien jest wszystko OK.
Mazus kupil masc Bobodent, zobaczymy, mam nadzieje, ze pomoze 🙂 Wlasnie Filipek zasnal, dziaselka posmarowane, moze ukoilo bol 🙂 Na szczescie choc goraczek nie ma !

• Mamusia
hej hej mamuski 🙂
Montusia wiesz powiem Ci że wogole nie myśle nad znieczuleniem, ani razu nie pomyslalam o tej kwestii. mysle ze urodze bez zadnych srodków znieczulajacych. jakos mnie to nie przeraża wogole.

witaj Marta wśród szczecinianek 🙂

Montusia napewno wyniki beda dobre.
A z checia dam Wam znać tylkko nie mam do żadnej z Was nr tel 😞
Jak cos to wyslijcie mi na NK nr tel zebym mogła sie pochwalić 🙂
A no i kolejny chlopak jest hehe 🙂 przewaga kobitek maleje 🙂

A wiecie ze mój ukochany doszedł do wniosku że imie Bartek mu sie nie podoba i teraz staneło Na Filipie hehe 🙂 tak jak u Ciebie Marta 🙂

A mnie meczy przeziebienie coraz bardziej , chyba od tego kaszlu to urodze niedługo 🙂

buziolki mamuski

• Mamusia
tak miałyśmy się wybrać na spacerek, ale z dnia na dzień coraz chłodniej 😞 Może gdy wszystkie się rozpakujecie to wybierzemy się na spacerek? mam na myśli wiosnę 🙂 fajnie byłoby zobaczyć się ( kurde, jak randka w ciemno :P )
Grzesiu i Filipek już w spacerówkach pewnie będą 😉

Martex - u mnie za dnia też jest spokój, natomiast wieczorem mały staje się marudny i często płacze 😞 u mnie o tyle dobrze, że w nocy nie marudzi jedynie się często budzi na cyca lub sprawdzić czy jest ktoś przy nim 😉

Gosia, ja też nie myślałam o znieczuleniu podczas porodu. Bo w sumie doszłam do wniosku, że ten ból kiedys się skończy i nieporzebnie jest ingerować zastrzykami w kręgosłup.

buziole ;]