Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Nenia.. dżdżownica 🙃 🙃 🙃

Mój mąż wczoraj do mnie: " Jak to jest mieć taki brzuch? " 😁
Nawet nie wiadomo jak to wytłumczyć 🙂 hihi
mamy nad nimi taka przewagę, że tylko MY kobitki możemy tego doświadczyć 🙂

Tysia jeszcze raz 😘 😘 buziolki dla Ciebie i Adasia, że taka fajna z Was para 🙂
W maju urodzisz tak super, ja sie bede bujać o 1,5 mięsiąca dłużej.. zazdraszczam!!! 🙂 🙂 🙂

Maju to jesteśmy dwie, bo mamy ten sam tydzień i dzień ciąży 😁 Byle do 23 czerwca 😆

🙂 no właśnie, ale mi ostatnio podał date 29/30 czerwca 🙂 Wiec generalnie przyjmuje, że po 20stym 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hello Mamuśki !!

wrócilam do swiata wirtualnego hehe dzisiaj wkoncu zalozyli mi neta wrrrr 😜 😜 😜 😜 😜
Mam nadzieje ze u Was wszystko wporzadku i wkoncu bede tutaj z Wami 😘 😘 😘
Pewnie Wasze kluseczki rosną , ja moją zobacze 03 kwietnia 🙂
Dzisiaj w nocy nie za dobrze sie czulam 🤢 bolal mnie brzuch jak na okres, ale połknelam no spe i jakos przeszlo ..... ale troszke sie wystraszylam nie powiem....... 😲 😲 😲

• Mamusia
HEj wrocilam!
I nie dlugo sie zbieram na gimnastyke, maz wroci z pracy zje obiad i na 16 mnie zawiezie. Jutro musze jechac do urzedu pracy moze uda mi sie zalatwic dzien wczesniej bo mam sie do nich zglosic w piatek ale wtedy mi nie pasuje bo mam akurat wizyte u lekarza na te godz.
Troche was nadrabialam ale juz nic nie pamietam . Wieczorkiem sie odezwe buziaki

• Mamusia
Wruciłam z miasta eh pogoda przecudna 🙂 zaraz ide jeszcze do mamy na nalesniki 🙂
A odnośnie słodyczy to ja od dzis ograniczam je na maksa, nie chcecie wiedzieć ile waże, załamałam sie w sumie, ale nie wiem tez gdzie to dokładnie poszło, bo w jeansy mieszcze się normalnie tylko sie nie zapne 🤢

Maju czekamy na wieśći 🙂

• Mamusia
Czaaaaaaaaaaarna 😘 no wróciłaś 🙂
Supcio, że u Ciebie dobrze 🙂

Ja NIE MAM cukrzycy 🙂
na czczo 88, a po 2godzinach 79 🙃 🙃 szał ciał.
Byłam u gina 🙂 Pola głową w dół i nie chciała za bardzo pokazać pysia 😞 troche bokiem, łapała się rączkami za nóżki, potwierdził z osiem razy, że to bedzie dziewuszka 🙂

nagrał mi płytoszke, to tam wszystko ładnie jest 🙂 pośladunie, łokcie, kolanka, uszko 🙂 normalnie tak ją kocham, że ach i och!!

A no i wszystkie parametry są bardzo OK, i Polusia waży już 1 kg 🙂 Hurra 🤪
jak paczka cukru lub mąki 🙂

Ps. U nas upał jak wiatru nie ma.. ok 20stopni!!

Aaaa moja waga to plus 7kg 🙂 więc wychodzi kilogram na miesiąc. Emi nie martw się, szybko zrzucisz, pomyśl, że Henio troche waży, wody, łożysko!
Bedzie gucio 🙂

• Mamusia
no to Maja fajnie ze wyniki ok 🙂ja ciuszki posegregowałam i czekaja teraz do polowy kwietnia na prasowanko ktore zrobi Adasia mama a coo niech babcia pomoże 😁naszykowalam juz wyprawke w dwoch rozmiarach 56 i 62cm wole sie zabezpieczyc 🤪

• Mamusia
Anett napisał(a):
no to Maja fajnie ze wyniki ok 🙂ja ciuszki posegregowałam i czekaja teraz do polowy kwietnia na prasowanko ktore zrobi Adasia mama a coo niech babcia pomoże 😁naszykowalam juz wyprawke w dwoch rozmiarach 56 i 62cm wole sie zabezpieczyc 🤪

To elegancko 🙂 Ja sobie te 56 i 62 też na bok odłożyłam 🙂
No Ty prasowanko w kwietniu 🙂 bo wiadomo, że klusek pędzi na świat w maju 🙂 ja na koniec maja lub na początku czerwca uprasuje 🙂

• Mamusia
Dzielna Sandra 🙂

Ja juz ubranka mam poszykowane, są poprane i poprasowane teraz ładnie czekaja w szafie 🙂

Tak się zastnawiam jak np. Dzidzia urodzi sie na 62 to po jakim czasie tak orientacyjnie ubranka na 62 robia sie za małe i trzeba wejsc w 68?

• Mamusia
Ciezko okreslic, bo niektore dzieci grubsze inne dluzsze 🙂 wiec w sumie nie ma reguy... 🙂)

Ide posprzatac, bo normalnie zaraz mi sie chyba robale w kuchni zalegna 🙂

Dziecko na noc u tesciowej, meza jeszcze nie ma wiec troszki spokoju...
Muzyka na full i mozna dzialac 🙂 Lapa biore ze soba hahaha 🙂))

• Mamusia
Wrocilam z gimnastyki, zjadlam mala bylke maslana i teraz chrupie marchewke i do wieczora odpoczywam

Maja super ze wszystko dobrze.
Czarna fajnie ze wrocilas 🙂
Emi 17kg to troche jest ale pociesz sie ze niektore nawet do 40kg tyja. Zreszta jak urodzisz i bedziesz karmic piersia to waga pojdzie w dol.