Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hello 🙂
Tysia jeszcze raz gratulacje 🤪 🤪
ja wrocilam z grilla i nogi mi spuchly..
pytalam Adama czy moze pomógłby mi troszke przyspieszyc porod a on na to ze nie bedzie malego po glowie pukał ...i temat sexu jest zamkniety 😠

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka,

Aneta moj tez tak mowi 😁 😁 Ale wytlumaczylam mu jak to dziala z chemicznego i naukowego punktu widzenia i chyba zadzialalo. 😁 😁 Swoja droga - moj ostatnio w pracy z kolesiami mial dyskusje na temat porodow -wszyscy wiedza, ze ja na ostatnich nogach - i chlopy swoje pomysly podsuwali typu - spacery, curry na kolacje itd, a moj ze chyba sex jednak najlepszy 😉 - kolesie mysleli ze on sobie zarty stroi - no co za angielskie tluki... 😮 😮 😮

Sandra skoro corcia ma temerature to znaczy, ze organizm sie broni. Moze przejdzie przez te chorobe lagodnie, choc wiadomo, jak sie patrzy na rozpalone dziecko to az za serce sciska. 🥴 Pomysl bys poszla juz na zwolnienie jak najbardziej popieram 😉 😉

Wrocilam wlasnie z zajec przedporodowych. U mnie za tydzien zajecia z dbania o malenstwo i siebie po porodzie... Bedzie fajnie 🙂 🙂 🙂
Z tym sudokremem to jakas propaganda - czyzby jakis nowy producent chcial sie wbic na rynek ze swoim produktem i sieje zament na temat istniejacych i sprawdzonych? 😠 😠 😠 Nienawidze takich "nieczystych" gierek marketingowych. Ja bede uzywac sudokrem i koniec kropka. 😠

• Mamusia
Anett napisał(a):
hello 🙂
Tysia jeszcze raz gratulacje 🤪 🤪
ja wrocilam z grilla i nogi mi spuchly..
pytalam Adama czy moze pomógłby mi troszke przyspieszyc porod a on na to ze nie bedzie malego po glowie pukał ...i temat sexu jest zamkniety 😠

🤪 🤪 🤪to się chłopina udał 😁 😁 😁 😁

co do sudocremu to też używałam i nic się nie działo, no ale oczywiście używałam jak była potrzeba bo po co używać jak nic się nie dzieje 😁

weszłam tylko sprawdzić czy która nie urodziła hahah i zaraz zmykam zabezpieczać mieszkanko przed jutrzejszymi wybuchami i kurzeniem, oj się bedzie działo 🙂 oby się obrobili w jeden dzień 🙂

Maja teraz się dopiero za gofery zabiorę bo szukaliśmy klamek do tych naszych wyczekiwanych drzwi 🙂 więc zaraz się rzucam na kuchnie 😁 😁 😁

zajrzę jeszcze później. 😘

• Mamusia
Łóżeczko już skręcone musi trochę postać i wywietrzeć.
Dziś chodził za mną biały ser, więc zrobiłam naleśniki z serem, a maluszek potem tak brykał że brzuch mi cały falował.
Dziewczyny powiedzcie jakie materace kupiłyście bo ja nie mogę się cały czas zdecydować?

• Mamusia
Ja mam male, dzieciece sprezynowe. Nie kupowalam kokosowego, choc dlugo sie nad nim zastanwialam.
Moje lozeczko dosc dlugo sie wietrzylo... Po 3 tygodniach wlozylam do niego materacyk (wietrzyl sie tyle samo czasu) i przesieradelko - ochraniacz , takze teraz jest juz gotowe na cala reszte 🙂

Aga powodzenia jutro z drzwiami. Pewnie sobie od rana za duzo nie pogadamy. Ale drzwi sa teraz najwazniejsze i oby w jeden dzien je zrobili... 😘 A potem mozesz juz rodzic 😁 😁 😁

• Mamusia
Kurcze, juz drugi raz w ciagu 2 tyg czytam o matkach, ktore zabily swoje dzieci w skutek niezdiagnozowanej depresji po porodowej. 😮 Tydzien temu w Pol laska wyskoczyla z 3 miesiecznym dzieckiem z 11go pietra, a wczoraj w Londynie znaleziono zwloki 2ki dzieci 14m-cy i 10tygodni zamordowanych przez matke z depresja poporodowa... Czy naprawde tak trudno jest to zauwazyc? 😞 😞

• Mamusia
Anett napisał(a):
no to Midorada tez masz bonelowy 🙂tzn na sprezynach z jednej strony mam pianke do 1go roku zycia a po drugiej mam kokos od 1go roku zycia 🙂

A wiesz, ze nie wiedzialam. Juz wszystko mam przygotowane, ale nie patrzylam czy ma pianke, tylko tak ten materacyk wlozylismy do lozeczka i zadowoleni. NIe jestem nawet pewna czy mial jakas instrukcje... Lece sprawdzic... 😮

• Mamusia
Hej dziewczyny wrocilam ze spaceru, bylam z kumpela i jej 6 letnim synem na dlugasnym spacerze zahaczylysmy o Maca kupilam happy mila by maly mial zabawke i dodatkowego kurczak burgera. Teraz usiadlam z mala miseczka bobu (juz chyba 3 lub 4 zjadlam dzisiaj) Normalnie jem dzis za 2 😁 i to takie mieszanki ze jeszcze mnie nie rozsadzilo :P

Sandra zycze zdrowka dla malej.

• Mamusia
hej Mamusie 🙂

Pozytywne wiadomości dzisiaj 🙂 Kolejna Mamusia Tysia 🙂 dostałam dzisiaj mms-ka z Adasiem 🙂 przekochany 🙂

Tysia Vera jeszcze raz gratulacje !!!!

Ja dzisiaj po ogromnych zakupach, dokańczam powoli wyprawkę,
kupiłam wanienke pampersy kosmetyki i lacki do szpitala podpaski pojemnik na smoczek itp itd .....

Kozinka jedz do szpitala, warto sie zbadać i dowiedzieć się czy wszystko jest wporządku !
Sandra życze zdrówka dla Małej !

aha kupiłam dzisiaj całego arbuza i wcięłam lody Mc Flurry 😁 😁 😁

• Mamusia
Haaaaj 🙂
Ja własnie robiłam gofry i znowu się spaśliśmy 🤪 🤪

we wtorek ostatnie spotkanie w szkole rodzenia 🙂
dziś polukałam Polusię, ginek zbadał mi szyjke macicy i wszystko pięknie 🙂
Nawet mi pokazał włosy na głowie u Polci 🙂

w ogóle wchodze do gina..
on wie, że ja angoia ucze 🙂 On banan na twarzy i do mnie " How are you?"
🤪 🤪 🤪 🤪

Sandra zdrówka dla Nadusi 🙂