Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneta to moze rzeczywiscie jestes na 11go maja!!! No jajca bylyby niesamowite!!! 🤪 🤪 🤪
Witaj Majka i Nenia po wyjazdach.
Nenia smake mi zrobilas na te kielbache z ogniska - co ja bym dala by taka zjesc 🤢 🤢 🤢
Maja sukienka bardzo ladna i tania jednosczesnie... 🙂 Mam nadzieje, ze odpoczelas i nazbieralas sil i energii na nowe, zblizajace sie zyciowe wyzwanie 🙂

• Mamusia
Jakbys liczyla z tej 28.08. to wychodzilby poczatek czerwca...
ogolnie ci powiem, ze ciezko teraz okreslic keidy doszlo do zaplodnienia...wiec musisz uzbroic w cierpliwosc.. 🙂) i zekac na niespodzianke 🙂

Mi teraz dalas zagadke.. mysle i mysle... stawialabym na te 04.08, skoro bylo normalnej powiedzmy obfitosci.. ale na 100% tego nie potwierdzimy juz teraz 😉

Sukces.. opowiedzialam mlodej bajke,wyszlam z pokoju i cud 🙂)) Zasnela !!!!!!!!

A kolezanki mala ma toczona krew 😞( heh.. powiedzieli, ze dwa dni dluzej i by nie zyla 😞( ehhh.. sie denerwuje teraz o biedulke... 😞 najprawdopodobniej doszlo do jakiegos zakazenia... 😞

• Mamusia
Witajcie
Jestem juz u rodzicow ale dopiero teraz mam czas byusiasc 🙂 moja mala dzis od rana aktywna w brzuszku. Co do tego cukru w krwi ciocia powiedziala ze musze powtorzyc badanie bo jak powiedzialam ze w weekend przed badaniem dosc sporo zjadlam slodyczy i w poniedzialek tez jadlam a badanie mialam we wtorek to mowi ze nic dziwnego ze mam wysokie wyniki poza tym zle zrobilam ze zjadlam ok 5 rano w dniu glukozy kawaleczek chleba. Dzis wuja mi glukometrem zmierzyl cukier po jedzeniu i mialam 86 wiec mam dobry a slodycze ograniczylam ale i tak gofra z dzemem zjadlam. 🙃 🙃 😜 😜 😁 😁
Co do tego kaszlu to faktycznie moze byc przez to ze mala mi uciska czasem na przepone przewaznie kaszle jak mambrzuch wyzej 😉

Co do sukienki to bardzo mi sie podoba i zastanawiam sie nad kupnem.

Sandra wspolczuje tej malenkiej ze taka malusia a juztyle musi przejsc.

• Mamusia
Kocik napisał(a):
cześć dziewczyny 🙂
weekend zleciał nawet nie wiem kiedy 🙂
postaram się poczytać co tam u was, Maja już w domciu? pewnie wszędzie dobrze ale w domciu najlepiej? 🙂

No wczoraj wróciliśmy 🙂 Nawet z radości pościel zmieniłam i tak fajnie świezutko w wyrku, musze własnie wywiesic poprzednia posciel, bo wlasnie sie uprała 🙂

• Mamusia
ja tez swiezutka dzis zalozylam, bo do sypialni wrocilismy, a malzonek moj tak chrapie, ze slysze go obok w pokoju.. zaraz mi Nadie obudzi... 🙂

Ja jutro bede prac, bo nie chcialam dzisiaj na dworze wieszac... bo nie ze swoich linek korzystam.. i nie chce sluchac, ze w niedzile wieszam 😁

• Mamusia
Maja sukienka super 🙂 tylko że mają konto zablokowane/zawieszone... 😞 także poczekam co dalej z nimi będzie no i oczywiście muszę coś podobnego szukać, ale dzięki za namiar 🙂
Nenia ale narobiłaś smaczka, jeszcze sobie ziemniaczki takie z ognicha przypomniałam..mniam mniam ale bym zjadła

• Mamusia
Ja jutro popiore ciuszki dla Poli 🙂 jeju ile ich sie zebrało.. ciotka z Niemiec tyle nawiozła, męża siostra dała całą torbę.. wcześniej ja z mama upolowałam 🙂

Posegreguje i popatrze, czego ewentualnie brakuje 🙂 ale mysle, że głównie kosmetyki, no i oczywiście, że wózek i łóżeczko, bo jeszcze nia mam 😮 ale w sobote shopping time 😉

w TVNie podawali, że na przyszły weekend nawet śnieg może padać.. a na swieta 23 stopnie, masakra z tą pogoda,taka zmienna, więc ubierajmy się mądrze, cobyśmy się nie pochorowały 😘