Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hejo dziewuchy 😁 😁
Przeziebienie Mnie zlapalo 😞 😞 😞a jutro to badanie na paciorkowca jak chce mi sie jechac 😠
Pogoda do dupki.. 😮 😮
Czas na sniadanie 🙃 🙃
Moj stwierdzil ze chyba braki mam bo o sexie mu pisze 😲 ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien dobry!

Ide robic obiad bo jestem okropnie glodna a juz mi sie nie oplaca jesc sniadania bo Majka ma zaraz pore obiadu wiec zjemy sobie razem. Jakos nie mam ostatnio pomyslow na obiady, tym bardziej ze moja to taki okropny niejadek ze mala bania 🤢

Ja zapinam pasy ale ja nie prowadze wiec zawsze trzymam te pasy reka na udach, pas nie powinien byc wogole na brzuchu!

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej porannie
pogoda do d...
Kocik ja już dziś po zakupach - odkąd jestem w ciąży robię przez internet na a.pl - polecam - wnoszą do mieszkania 🙂 właśnie skończyłam zamawiać a przywiozą ok 17tej (dziś) tak więc nieźle

moja młoda była głową w dół ale zmieniła zdanie i 2 dni temu odwróciła się głową w górę 🥴 ciekawe co jeszcze wymyśli??

o proszę to ci wygoda 🙂 no ja musiałam mieć zakupki szybciej bo by głodomory waliły sztućcami w stół że chcą obiad 🤪 🤪 🤪 ale dotachałam się i nawet suchą nogą udało się przelecieć między jednym padaniem a drugim bo coś widzę że znowu chmury nad Dąbrowę zaciągnęły 😠 😠 a kysz chmurzyska 😁

• Mamusia
no to miałaś szczęście Kocik że nie zmokłaś ale na przyszłość polecam przez net- ceny normalne
macie tam jakiś fajny plac zabaw dla 2latki?

Wiola ja dziś robię krupnik - jakoś mnie naszło - już nie mogę się doczekać kiedy będzie gotowy!! 🙂

• Mamusia
aaana napisał(a):
no to miałaś szczęście Kocik że nie zmokłaś ale na przyszłość polecam przez net- ceny normalne

Wiola ja dziś robię krupnik - jakoś mnie naszło - już nie mogę się doczekać kiedy będzie gotowy!! 🙂

muszę luknąć na te zakupki przez net 🙂
plac zabaw jest jeden kawałek ode mnie, czy fajny to nie wiem bo nie patrzyłam jeszcze pod tym kątem 🙂 🙂 ale wiem że jest zamknięty tzn ogrodzony i zawsze pełno tam mam z dziećmi, oczywiście jak jest pogoda 🙂

też mi się nie chce wymyślać obiadów ale u mnie to jest taki plus że moi jedzą wszystko 🙂 z młodym od urodzenia nie miałam problemów z jedzeniem, zresztą nasza cała rodzina cała taka żarta co widać 😁 😁 😁 😁 😁
ja mam dziś schaboszczaki, nie chciało mi się dziś wymyślać 🙂

• Mamusia
Kocik jak powyżej 150pln to za free i ja staram się zawsze kupować tak właśnie - do tego dostajesz kupony zniżkowe np 15pln lub 10%
Tysia a to dziwne bo ja zawsze nmiałąm za darmo dowóz już od 150pln
zamawiałam dziś ok 10 i będą o 17tej - pewnie wszystko zależy od miasta i obłożenia zamówieniami

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
"Lubię zakupy w a.pl bo dowóz jest bezpłatny
już od 170zł. Nie muszę tracić czasu
przy kasie i w korkach. "

jakbym dzisiaj zamówiła to wolny termin mają na wtorek żeby dostarczyć hahaha

hahaha to szybko byś dostała 🤪 🤪a do wtorku głodówka 🤪 🤪

• Mamusia
aaana napisał(a):
Kocik jak powyżej 150pln to za free i ja staram się zawsze kupować tak właśnie - do tego dostajesz kupony zniżkowe np 15pln lub 10%
Tysia a to dziwne bo ja zawsze nmiałąm za darmo dowóz już od 150pln
zamawiałam dziś ok 10 i będą o 17tej - pewnie wszystko zależy od miasta i obłożenia zamówieniami

hahaha no właśnie pewnie zależy od miasta

• Mamusia
Kocik napisał(a):
aaana napisał(a):

plac zabaw jest jeden kawałek ode mnie, czy fajny to nie wiem bo nie patrzyłam jeszcze pod tym kątem 🙂 🙂 ale wiem że jest zamknięty tzn ogrodzony i zawsze pełno tam mam z dziećmi, oczywiście jak jest pogoda 🙂

też mi się nie chce wymyślać obiadów ale u mnie to jest taki plus że moi jedzą wszystko 🙂 z młodym od urodzenia nie miałam problemów z jedzeniem, zresztą nasza cała rodzina cała taka żarta co widać 😁 😁 😁 😁 😁

Kocik ten plac zabaw na Karwinach jest swietny, ten kolo przychodni albo na plazy, pewnie wiesz o ktory mi chodzi.

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kocik napisał(a):
aaana napisał(a):

Kocik ten plac zabaw na Karwinach jest swietny, ten kolo przychodni albo na plazy, pewnie wiesz o ktory mi chodzi.

ten koło plaży to w ogóle rewelka, nie ma porównania, ale ten Karwinach to nie wiem który bo ja osiedle 'wyżej' mieszkam bo na Dąbrowie 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no pewnie tak... u mnie jest pełno sklepów online ale zawsze wole się po spaceru przejść i z każdej strony też mam sklep to kaufland netto pod blokiem carrefour i PiP w galeriach gdzież z 300 metrów ode mnie wiec wiecie 😜

nie no takie zakupki połączone ze spacerkiem to czemu nie, gorzej jak wychodzę tylko po jedną rzecz a potem ledwo tacham siate do domu, bo wszędzie z buta 😁

• Mamusia
najlepsza moja mama idziemy np po ziemniaki po czym wychodzimy z całą siatką zakupów... kiedys też po coś specjalnie poszłysmy i zapomniałysmy o tym ale zamiast tego dużo inncyh rzeczy było 😁

dzisiaj placki ziemniaczane z cukrem mniiiiiiiiiiiiiiiiiam 😁

• Mamusia
Wiem, ze miaeszkasz na dabrowie, wiesz gdzie jest przystanek Zrodlo Marii? Tam jest ten wielki bialy budynek, wyglada jak bialy dom z policja i przychodnia w srodku, zaraz za nim jest mega wielki, zarazbisty plac zabaw z zamknieta strefa dla dzieci do 3 lat.

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
najlepsza moja mama idziemy np po ziemniaki po czym wychodzimy z całą siatką zakupów... kiedys też po coś specjalnie poszłysmy i zapomniałysmy o tym ale zamiast tego dużo inncyh rzeczy było 😁

dzisiaj placki ziemniaczane z cukrem mniiiiiiiiiiiiiiiiiam 😁

skąd ja to znam 🙂 takie zakupy 🙂

ale mi podpowiedziałaś obiadek na jutro 🙂 🙂 dzięki 🙂 daaawno nie jadłam placuszków, ja lubię też ze śmietanką 😉
ale będzie juto wyżerka 😉

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Wiem, ze miaeszkasz na dabrowie, wiesz gdzie jest przystanek Zrodlo Marii? Tam jest ten wielki bialy budynek, wyglada jak bialy dom z policja i przychodnia w srodku, zaraz za nim jest mega wielki, zarazbisty plac zabaw z zamknieta strefa dla dzieci do 3 lat.

a to wiem 🙂 mój młody chodzi tam do tej szkoły za policją na basen 🙂 🙂 ale ten na plaży jest nie do pobicia bo i super piaseczek 🙂 tylko że tam to trzeba już dzieciaczki pilnować i to mega bo każdy może podejść i za rękę złapać i nawet nie zauważysz....ale wiadomo że takiego małego bąbelka samego nie puścisz 🙂 ja to już odwykłam od placów zabaw 🙂 trza se będzie wszystko odświeżyć 🤪 🤪

• Mamusia
🙂)
Laski, jakie piękne fotki na fb 🙂 Same modelki 😘

Ja wlasnie odświeżyłam pazury, bo po kąpielach w basenie troche zbrzydły 😁 Kumpela własnie poszła 🙂 a ja na pazurach cytryna i mięta 🙂

Mój mąż ma dziś sesje Rady Miasta... i cale popoludnie musze spedzic w chacie, mama idzie na siłownie 😁 😁

Nawet obiadu mi sie nie chce robić!