Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kobitki 😉 ja już padam na pyszczek po dzisiejszym dniu ale zadowolona jestem bo w końcu zdecydowaliśmy się na mebelki do pokoju bo trzeba zmienic na pojemniejsze i bede mogła powoli ciuszki znosic 🤪 Mężul miał od rana na działce robic ze szwagrami ale pogoda była do bani więc wylądowaliśmy z Pati na zakupach 😉

Kasia ja też radziłabym ci jak najszybciej powtórzyc tą glukozę - z cukrzycą naprawdę nie ma żartów 🥴 coś o tym wiem 😜

Kurcze o tylu rzeczach pisałyście że nie ogarniam ☺️ 😁 zabieram się do czytania reszty 😁 ale pewnie tylko chwile póki mężul z łazienki nie wróci bo zapowiedział że za te mebelki mam byc do jego dyspozycji na wieczór hehe 🙃 🙃

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
bardzo moze utrudnic ja sobie zrobilam liste firm wozkow ktore mnie interesowaly i w sklepie pytalam tylko o nie JEDO wygrał leciutki,zwinny i śliczny 🙂

Kumpela ma JEDO i mówi, że czadzik
ona ma JEDO FYN4DS czy cos takiego 🙂

Kumpela ogladala Navington Cadet, lekki, łatwo sie sklada i 3w1przystepna cena 🙂
Ja jutro bede szaleć po takich sklepodżach 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Anett napisał(a):
bardzo moze utrudnic ja sobie zrobilam liste firm wozkow ktore mnie interesowaly i w sklepie pytalam tylko o nie JEDO wygrał leciutki,zwinny i śliczny 🙂

Kumpela ma JEDO i mówi, że czadzik
ona ma JEDO FYN4DS czy cos takiego 🙂

Kumpela ogladala Navington Cadet, lekki, łatwo sie sklada i 3w1przystepna cena 🙂
Ja jutro bede szaleć po takich sklepodżach 🙂

W JEDO nie podobała mi się jedna rzecz, a mianowicie biegnący przez całą rączkę szef o grubości ze 7 mm. Zastanawiałam się, czy nie będzie uwierał w łapki - zrezygnowaliśmy z niego w końcu

• Mamusia
Hello

Fajne te wózki jedo, podpatrzyłam je na allegro 🙂
A dzisiaj kumpela posłała mi link z wozkiem jaki zamierza sobie kupić i tez jest ciekawy http://allegro.pl/nowosc-wozek-etno-fotelik-limited-edition-i2210780179.html
Jest taki inny i wyróżniający się zarazem.

A z tymi siuśkami ciekawa sprawa. Może laska chce nakręcić jakiegoś faceta ze jest w ciąży??? nie wydaje mi sie zeby siuśki byly poitrzebne do produkcji jakiegoś leku, i tyle zachodu dla marnych 40zl, ktorych niewiadomo czy sie dostanie.
Bo nie dosc ze trzeba pofatygować sie : wstać rano, nasikać , zapakować , zanieść na pocztę,
to jeszcze ta kasa jest niepewna.

• Mamusia
ja sie dzis bardzo mocno zdenerwowalam i moze dlatego tak mnie zlapalo ale teraz juz jest lepiej mialam tyle dzis do zalatwienia a jeden telefon rozpieprzyl wszystko ..ale fakt jest taki ze czekalam na to wydarzenie i nie sadzilam ze jak dojdzie co do czego to tak je przezyje...ahhh brak słow jutro bedzie lepiej..

• Mamusia
cześć dziewczynki 🙂
zaraz zobaczę ile naskrobałyście.
u nas rano jak wstałam to aż musiałam okulary założyć bo myślałam że sama nie wierzę w to co widzę....za oknem biała trawka...a teraz wali śnieg.....a kysz nikt tu cię nie chce 😠 😠 😠 hehehe zapowiadali śnieg ale myślałam że tylko gdzieś na wschodzie....no nic...liczymy na przyszłotygodniowe prognozy że będzie cieplej 🙂
my zaraz ruszamy w szał zakupów przedświątecznych (robimy śniadanie wielkanocne i obiad na drugi dzień więc jest co nieco do kupienia 🙂 ) no i może zaciągnę mojego do akpolu, może materacyk kupimy.
Maja ty czasem nie w ten weekend tu przyjeżdżasz? wiem że szał zakupowy może tak Cię wciągnąć że nie znajdziesz czasu na spotkanie a i my tez mamy sporo to objechania ale jakby co to się odzywaj 🙂
miłego dzionka 🙂

• Mamusia
Dzien dobry Mamusie,

Wy tak od rana na nogach przy sobocie... 😉 😉 😉 U mnie dopiero po 8, ale spac juz nie moglam. 😮 Mysle o wozku dla malego. Duzo jeszcze do poczytania na necie. Chce miec pewnosc ze dobry wozek kupie, a nie taki co mi sie rozkraczy po pol roku 🤢

Czarna wozeczek bardzo ladny. Laczenia kolorow rowniez. U mnie nie ma takich obcji. Jeden znalazlam intensywny zilony - limonka, ale raczej odpada... 😉

Sandra baw sie dobrze dzis w "salonie pieknosci" 🙂 Ja moje wlosy mialam niedawno robione, ale tak szybko mi rosna, ze szok!!! 😲 😲 W sumie to dobrze, bo slyszlam, ze po porodzie, ze wzgledu na zmiany hormonlne bardzo wypadaja... 🥴 🥴

• Mamusia
Aga powodzenia na zakupach. W sumie fajnie by bylo gdybys spotkakla sie z Majka. 😁 Ciekawe doswiadczenie... 🙂
Ja tez juz powoli robie liste rzeczy potrzebnych na swieta. U mnie co prawda nie bedzie tak ladnie i uroczyscie jak to zazwyczaj w Pol bylo, ale bede sie starac. Na zakupy wyskocze pewnie do polskiego slepiku - kupie jakas dobra kielbache, zrobie mazurki, zurek i... nie wiem co jeszcze 😁 😁

• Mamusia
midorada napisał(a):
Aga powodzenia na zakupach. W sumie fajnie by bylo gdybys spotkakla sie z Majka. 😁 Ciekawe doswiadczenie... 🙂
Ja tez juz powoli robie liste rzeczy potrzebnych na swieta. U mnie co prawda nie bedzie tak ladnie i uroczyscie jak to zazwyczaj w Pol bylo, ale bede sie starac. Na zakupy wyskocze pewnie do polskiego slepiku - kupie jakas dobra kielbache, zrobie mazurki, zurek i... nie wiem co jeszcze 😁 😁

mniam mniam żurek 🙂 podeślę ci białą z Polski hihihi 😁 😁 😁
lecę na shopingos, nadrobie was później
😘

• Mamusia
dzien dobry 🙂tez juz sie o 8 obudzilam i juz usnac nie moglam 🙂chleba nie mam na sniadanie a nie chce mi sie isc do sklepu...zjem jablko i ryz na mleku a jak bede wychodzic kolo 12.00 to kupie pieczywko 🙂ale pogoda zimno jak cholera ja juz w skore wskoczylam ale chyba dzisiaj przeprosze cieplejsza kurtkę 🙂