Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej kobitki, jak tylko dostane zdjęcie Helenki wkleje
znów beznadziejny dzień ( to tak w kratkę teraz jest raz tak raz tak) mam głupie marzenie...iśc na zakupy do Ikei 🙂 Nie wiem co mi przyszło do głowy, ale to by była taka namiastka normalności. Ale cuż muszę siedzieć na d...i czekać. Ach te czekanie i te nogi jak wałki

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc kochane!!
My juz w domku!!
Nie nadrobilam was 😞 Troszke czasu minie .... Duzo pisalyscie nio a przy malym to zajeciecie ciagle nio i ja taka mala ze tylko patrze jak spi czy mu sie czasem nic nie dzieje nio i hormony szaleja!!
Ale ale przede wszytskim DZIEKUJE WAM KOCHANE ZA WSPARCIE I SMS!! Przepraszam ze nei odpisalam wszystkim ale do dzis jeszcze na nadrobilam sms 😞
Piotrus w łóżeczku, spi spokojnie, taka malutka kruszynka, nio i i te spiwprki takie duze dla niego .. 😞 nIo i sama nei wiem, myslicei ze moze dziciacze spac w beciku?? Bo tak dawali w szpitau i zglupialam....
Nio jak sie za chiwlke nie przebudzi to opisze Wam porod 🙂
PS rana mnie tak napiep........ze szok!!

• Mamusia
Witaj Magdad!!! Kolejna Mamusia już z nami 😁 Fajnie że już w domku jesteście. Jak Ty się boisz o swoją kruszynkę to sobie wyobraź jaki mój był przy 2,3kg 🙃
Co do śpiworków to mój przy takiej pogodzie śpi w dzień tylko w pieluszce 😁 a w nocy w body 😉

A tak wogóle to mam stresa 😞 za godzinę idziemy na wizytę do pediatry i mam wyniki krwi i jest parę nieprawidłowości 😞 W zasadzie to niemowlak-już nie noworodek 😉 i ma wyniki porównane do dorosłego ale i tak panikuje, poza tym bilirubinę ma 6,14-nie wiem ile ma być na tym etapie.
Może być tak że wartości ma inne bo mam za słabe mleko czy coś... Narazie nie zakładam czarnych scenariuszy 😞
Ale i tak najbardziej stresuję się ważeniem 😞

Nadal czekam na wieści od Moni.

• Mamusia
Hej 🙂

Widzę, że się z początkiem sierpnia się zaczynamy rozpakowywać, a ile już dzieciaków do tej pory 🙂 Mauapaulina i u ciebie się zaczęło! 🙂

Superbaba i baby-love śliczne dziewczyny, w końcu ruszyły 🙂

My będziemy dziś wypróbowywać obrożę antyszczekową dla naszej suczki w ramach przygotowania do pojawienia się nowego członka rodziny, to nasza ostatnia nadzieja na tego szczekacza 🤢

• Mamusia
hej 🙂
a ja w nocy miałam skurcze i ból pleców 😮 aż mnie to budziło i potem znowu zasypiałam. Najgorzej, że nie umiałam policzyć co ile, bo wciąż zasypiałam jak się kończyły hehe
A dziś od rana też coś się napina jakoś....kurcze, mam nadzieję, że jeszcze nie dzisiaj, bo mąż w pracy. Jutro lekarz, więc może czegoś się dowiem...ehh

Trzymam za Was kciuki 😘

• Mamusia
akinimod napisał(a):
hej 🙂
a ja w nocy miałam skurcze i ból pleców 😮 aż mnie to budziło i potem znowu zasypiałam. Najgorzej, że nie umiałam policzyć co ile, bo wciąż zasypiałam jak się kończyły hehe
A dziś od rana też coś się napina jakoś....kurcze, mam nadzieję, że jeszcze nie dzisiaj, bo mąż w pracy. Jutro lekarz, więc może czegoś się dowiem...ehh

Trzymam za Was kciuki 😘

Może jednak ktoś tu mnie jednak wyprzedzi 😜 😁 ale skoro męża nie ma to niech się wstrzyma Marta chociaż jeden dzień 😉

• Mamusia
mauapulina 🤪 powodzenia czekamy informuj nas czesto!!!!!!!!!!!! hihi czyzby pierwsza dzidzia w sierpniu???

ktos pisal do moni bo to juz dlugo trwa....

akinimod tez sie przygotowujesz widze 🙂

czy wy tez macie problem ze zdj ze tylko czesc widac?! tak polowe bo jest takie duze ze sie nie miesci a samo sie nie pomniejsza czy mam cos zrobic?!?! nie kumam o co chodzi 🤨

ja dzis kolejny dzien latania zjem i musze te papiery pozalatwiac do macierzynskiego bo oczywiscie w pracy nic mi nie zrobili matoly jedne!!! a potem kumpela ma wpasc i jeszcze adi na obiad kolege zaprosil...ufff

ale nie wazne juz 38tc to najwazniejsze 🙃 🤪 dalej sie ciesze :P

• Mamusia
Tata poprosił Martusię przed wyjściem żeby jeszcze dzisiaj poczekała - ciekawe czy posłucha. A mama musi posprzątać łazienkę heheh i zobaczyć to oto miejsce podczas spacerowania - http://www.dawidlach.com/blog/?p=1512
jak jej dobrze, ciepło i przyjemnie to może jeszcze troszkę poczekać 🙂

• Mamusia
pampinka napisał(a):
Taaa .. żebym Ci czasem nie dała 😁 muszę czekać 100 minut!

☺️ dziekuje papminko niesamowite wiedziec ze moze sie juz spokojnie urodzic i ze moze sie zaczac w kazdej chwili az normalnie mam obawy autem jezdzic a musze dzis troszke przejechac 🤔 nie no chyba az tak nagle sie nie zacznie :P daje jej jeszcze tydzienw ciepelku 😁