Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
my mamy rocznicę 29 października 🙂

sterylizatora nie kupowałam bo mamy podgrzewacz z tą funkcją, więc jak będzie konieczny to taki powinien dać radę 🙂

dodi super, że mąż mimo, ze daleko to się angażuje 🙂

maluszek ruchliwy, a ja zmęczona po ciężkiej nocy, chyba zaraz tu usnę...
też ciągle myślę o Loczku, ciekawe jak Miłoszek wygląda, czekam z niecierpliwością na zdjęcie 😉

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Suuperbaba napisał(a):
...a mezczyzna Loczka wieczorem moze wstawi nam fotke Przystojniaka Miloszka 🙂

Może nie wieczorem a teraz 😜.

Dzień Dobry Paniom 🙂- no dobra, będę sobą- Cześć Dziewczyny 😁.

W dniu dzisiejszym tj. 3.07.2012 o godzinie 9:40 przyszedł na Świat Nasz Miłosz 🤪. Nasz piękny Skarb urodził się trochę przedwcześnie ale w ocenie dostał 9/10- lekarz powiedział, że 10tki nie ma tylko i wyłącznie dlatego, że ur. się w 36 tc.
P.S. Może żadna z Was nie wie, ale NICK Czarnyloczek wziął się od ksywki mojej i Żony- LOczek to ja, a Czarna to Żona 🤪.

Nasz Miłosz "Brudasek" 🙂 (niestety zdjęcia tylko z kalkulatora, ale nadrobimy to- brak przygotowania na dzisiejszą cesarkę):

[IMG]http://i48.tinypic.com/555lkx.jpg[/IMG]

[IMG]http://i50.tinypic.com/vgittw.jpg[/IMG]

AAAAA KUKUKU [IMG]http://i46.tinypic.com/sfv19k.jpg[/IMG]

Miłoszek z Mamą 🙂 [IMG]http://i46.tinypic.com/21kgkr5.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/2s7caau.jpg[/IMG]

• Mamusia
o jaka miła niespodzianka - witamy dumnego tatę 😁
to my tu trochę żonę przechrzciłyśmy, bo często zamiast "Czarnyloczek" pisałyśmy po prostu "Loczek" 😉

Miłoszek słodki!! 🤪 🤪 🤪super, że zdrowy i tyle punktów dostał - to najważniejsze 🙂

• Mamusia
Ucałuje, jak tylko pozwolą mi znowu być przy Niej i Miłoszu. Dziś już mnie wygonili ze szpitala- moje 2 Skarby odpoczywają i zobaczę ich dopiero jutro.
A Żona jutro zobaczy ciuszki dla Miłosza- mam nadzieję, że się Jej spodobają- musiałem kupić trochę mniejsze niż mamy w wypakowanych komodach, bo Miłoszek trochę nas zaskoczył i wcześniej wyszedł na Świat 🙂.
Jutro Może uda mi się dojść do ładu z Moniki tel. by miała dostęp do neta i mogła z Wami popisać 🤪 🙃.

Pozdrawiam i dziękujemy za ciepłe słowa.
Loczek- MĄŻ 🙂.

• Mamusia
Ja już w domu. Ale przystojniak z tego Miloszka taki slodziak kurcze aż się poplakalam z wrażenia i doszlam do tego że chce mieć już Mikołaja przy sobie. Dobra muszę się ogarnąć bo zaraz ryczec będę. Gratulacje dla szczęśliwego taty.

• Mamusia
Hejka
Jeszcze was nie doczytalam,ale najwazniejsze juz wiem Agadka mi wyslala smsa z ta wspaniala wiadomoscia
LOCZKU gratulacje niech Miloszek zdrowo rosnie i daje sama radosc rodzicom !!!
Odezwe sie pozniej ide was teraz czytac 🙂

• Mamusia
jezu jaki sliczny :O gratulujemy jeszcze raz 🙂 az sie wzruszylam szczesliwa mama 🙂

niesamowite to jest tak sobie tu piszemy a te dzidziusie tam siedzaw brzuszkach a potem wychodza i sa takie sliczne i malutkie i kochane i w ogole ☺️ hahaha 🙃

niech sobie teraz odpoczywaja 🙂 bedziemy cierpliwie czekac na rano 🙂

• Mamusia
Wrzesniowki teraz tak jak my niedawno z lipcowkami: "Laski - pierwsza sierpniowka dzis urodzila!" :P
Jest pierwsze bobo u nas - wiwat! 🙂
Megi - to wymien sie z ktoras..my wysylalysmy sobie na skrzynke priv na brzuszku numery..z tymi z ktorymi chcialysmy sie wymienic!

Jak Wy dzis Mamuski?! Dzien wzruszen...ech...Zeby tylko ten upal i duchota zelzaly, bo ja nie wyrabiam:,(

• Mamusia
Suuperbaba napisał(a):
Wrzesniowki teraz tak jak my niedawno z lipcowkami: "Laski - pierwsza sierpniowka dzis urodzila!" :P
Megi - to wymien sie z ktoras..my wysylalysmy sobie na skrzynke priv na brzuszku numery..z tymi z ktorymi chcialysmy sie wymienic!

Jak Wy dzis Mamuski?! Dzien wzruszen...ech...Zeby tylko ten upal i duchota zelzaly, bo ja nie wyrabiam:,(

Ja to napisalam 😁 😁 😁
jestem w szoku, bo zdalam sobie sprawe z tego, ze roznie to moze byc i moze nie mam juz 3 miesiacy na przygotowania, tylko mniej 🤪
Gratulacje dla dzielnej mamusi i synka 🙂

• Mamusia
Suuperbaba napisał(a):

Mnie chce się już wyć przez ten upał...leżę na łóżku jak jakiś wór...w samej bieliźnie bo inaczej bym chyba umarła...wiatrak chodzi na maksa ( co i tak mało daje 😞 ) i oprócz tego jakieś cholerne rozwolnienie mam..... 😞 dosyć już mam tej pogody!