Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Alicja1987 napisał(a):
Dziewczyny a mam pytanie, bo pewnie tez troche siedzicie- ja staram sie chodzic, ale praca jeszcze wymaga ode mnie posiedzenia przed kompterem, czy czujecie bol w okolicy krocza od siedzenia??
ja jak za długo posiedzę to tak

Kasiu a czy myslisz, ze ma to wplyw na dziecko?? Ty jako doswiadczona mamusia znasz sie na tych sprawach zdecydowanie lepiej ode mnie 🙂)

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
Alicja1987 napisał(a):
Dziewczyny a mam pytanie, bo pewnie tez troche siedzicie- ja staram sie chodzic, ale praca jeszcze wymaga ode mnie posiedzenia przed kompterem, czy czujecie bol w okolicy krocza od siedzenia??
ja jak za długo posiedzę to tak

Kasiu a czy myslisz, ze ma to wplyw na dziecko?? Ty jako doswiadczona mamusia znasz sie na tych sprawach zdecydowanie lepiej ode mnie 🙂)
po prostu nie trzeba za długo siedzieć, trzeba sobie robić przerwy i pochodzić lub ewentualnie poleżeć 🙂

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
mnie dzidzia zawsze mocniej kopie jak siedzę więc jest jej mniej wygodnie w takiej pozycji

no i tu masz racje, mam isc na zwolnienie ale caly czas cos mi dochodzi, i nie moge zostawic ksiegowosci ;/-a to wymaga pracy siedzacej a po pracy trzeba pilnowac majstra na naszym 3 pietrze bez windy (wymiekam przy drugim) i czas na odpoczynek jest minimalny :P moze i tez nie chce siedziec w domu bo jak osiade w domu to juz w ogole przestane sie ruszac, a przytulam juz prawie 10kg ;/

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
całe szczęście że nasze nowe mieszkanie jest na parterze 🙂
a jak tam prace się posuwają? kiedy się wprowadzacie?

zazdroszcze tego parteru heheh prace jakos ida, dostalismy niedawno kase z ksiazeczek mieszkaniowych i majster działa, a wprowadzimy sie w czerwcu najprawdopodobniej-mam tylko nadzieje ze przed porodem :PP wszystkie te remonty to jest jakas masakra-tyle pierołek ciagle brakuje ze szok-podziwiam mezczyzn od tej ciezkiej roboty-pozdrawiam wszystkich Panów budowlańców-wielki szacun heheh

• Mamusia
Ala tak zapisalam sie w pile na Gornym na ul. Złotej u Tomasza Jaskulskiego jutro pojde to zobacze ile wezmie za wizyte i usg. Pisalam z kuzynka ktora chodzi do niego caly czas i on prowadzi jej ciaze mowi ze 200 zl bierze ale wszystko okaze sie jutro to od razu napisze 🙂

• Mamusia
daria0910 napisał(a):
Ala tak zapisalam sie w pile na Gornym na ul. Złotej u Tomasza Jaskulskiego jutro pojde to zobacze ile wezmie za wizyte i usg. Pisalam z kuzynka ktora chodzi do niego caly czas i on prowadzi jej ciaze mowi ze 200 zl bierze ale wszystko okaze sie jutro to od razu napisze 🙂

super, czekam na odpowiedz, dlugo chyba nie czakalas na wizyte?? mam tez nadzieje ze TY tez w koncu sie dowiesz "kogo masz w środku" 🙂 czytalam gdzies na necie, ze usg w 3/4d powinno sie robic do 25 tygodnia, i tak powoli rezygnowalam. Jaskulski, jako lekarz uratowal na porodoce moja siostre-co (prawie pekla jej macica) przez lekarzy na dyzurze nie zostalo zauwazone... wrecz jedna Pani dr stwierdziła, że "po co to rodzić dzieci..."

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
daria0910 napisał(a):

super, czekam na odpowiedz, dlugo chyba nie czakalas na wizyte?? mam tez nadzieje ze TY tez w koncu sie dowiesz "kogo masz w środku" 🙂 czytalam gdzies na necie, ze usg w 3/4d powinno sie robic do 25 tygodnia, i tak powoli rezygnowalam. Jaskulski, jako lekarz uratowal na porodoce moja siostre-co (prawie pekla jej macica) przez lekarzy na dyzurze nie zostalo zauwazone... wrecz jedna Pani dr stwierdziła, że "po co to rodzić dzieci..."
co to było za wredne babsko? 😮 😠

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Alicja1987 napisał(a):
daria0910 napisał(a):

co to było za wredne babsko? 😮 😠

lekarz z powołania niby...

Wspolczuje zgagi-mnie jeszcze nie meczy 🙂

• Mamusia
Kasiulek ja też mam prawie codziennie zgagę, raz łagodniejszą a czasami to taką że aż wymiotować mi się chce 🤨 Tylko Ty masz dziewczynkę to kuce będziesz robiła a ja co? Jaśkowi też? 😁 😁
Ja jak nie mam nic słodkiego to dżem idzie w ruch 😁