Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ilka znam rozwiązanie.. trzeba wysłać kogoś po truskawki 😁 😁

Tylko jest problem, mąż dziś późno wróci bo jest w delegacji pod Kielcami jak na zlość 😮 Chyba do jutra wytrzymać muszę 😁

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurde dziewczyny zaraz mnie rozerwie 🤪 🤪 🤪 😮 wpierniczyłam kg czereśni a tuż przed tym zuper i drugie danie już leżałam ale brzuchol rośnie a nie maleje a na dfobitkę właśnie zjadłam kolejne czereśni 🤪 🤪 🤪 😮 🙃 czuje się jak arbuz któy nie mieści się w skorupie i pękać będe masakra juz nic nie jem aaa dodam ze wczoraj na "kolacje" o 22 zjadłam połowę dużej pizzy z pizzeri nawet mój mąż tyyle nie zjadł 😮 😁 😁 😁 coż ja mu tłumacze ze to wszystko dla Kai że ja od ust sobie odejmuję zeby jej dać 🙃 🙃 🙃 ale mi nie uwierzył małpiszon jedny co nie 😁 😁 😁

Tośka ale miałaś farta z tym bujaczkiem!!! 🤪 🤪 🙃

a ja zauważyłam ze oczy mi ropieją tylko podczas snu 🤪 😮 🥴 bo właśnie ucięłam sobie drzemkę godiznną i oczyska znowu zaropiałe 🤔 hmmmm zobaczymy jak po nocnym spaniu będzie... jak się polepszy to nie jadę jutro do spzitala ale jak się nic nie zmieni to w łeb se strzele bo nie chce szpitala 🙃 😮 😁 🤨 i w tedy i tak mnie zabiorą 🤪 😁

nie chce nic mówic ale czuję niezłe motylowanie po tych czereśniach... ino kołdra w nocy w powietrzu będzie... biedny mężul ☺️ ☺️ 🙃 🙃 😮 🤪 cóż zwale na dziecko 😁 😁 😁

• Mamusia
mężulek wytrwale kładzie płytki na podłodze 🙂
no i oczywiście już widzę jeden podstawowy błąd jaki popełniliśmy przy wyborze płytek,
BIAŁA PODŁOGA 😮 już się widzę na kolanach ze szmatą 5 razy dziennie 🙂
muszę kupic dużo dywaników i rozłożyc dywan na nich to jakoś przetrwają

• Mamusia
Pomorduję Was! 😁 😁 właśnie sobie leżę i wcinam czereśnie i myśle "mmmm jakie pyszne czereśnie" a tu musiałyście napisać o tym makaronie z truskawkami! 🤪 teraz chcę makaron z truskawkami! 😁 😁 co prawda i makaron i truskawki mam ale strasznie nie chce mi sie robić ☺️ tym bardziej że jak leże to rzeczywiście skurczy jakby mniej więc nie chcę prowokować mojej macicy staniem przy garach 🙂

Kinia przecudowny Twój Synuś i wygląd Aniołka ale z takimi małymi różkami 😁

Tosia farciaro super bujaczek upolowałaś! 🤪 poszperam trochę po allegro może uda mi sie podobny upolować 🙂

• Mamusia
Mój mąż właśnie wraca z miasta do domku i wiezie mi z KFC Mega Pocket i frytki - ciekawe czy to dobre 😁

Kasialeczek to współczuję mężowi, będzie miał atrakcyjną noc 🤪
czereśnie też bym zjadłam mniaaaamniusi!!!!!!!!

Tosia bujaczka super sprawa, Mały będzie miał radochę 😁 😁 😁

Idę po arbuza 🙂

• Mamusia
Kasialeczek no widzisz a mogłaś podzielić się ze mną tymi czereśniami i teraz nie cierpiałabyś tak 😁 😁

Tosia jestem w szoku, za takie cudo 50zł?! 🤪 Ty to masz szczęście 🙂

Ania ja mam w łazience podłogę jasno kremowo - zieloną i faktycznie na tych jaśniejszych brud lubi sobie siedzieć 🤢 I moje czarne włosy też 😁

Monkado podrzuć mi truskawki to ja chętnie zrobię ten makaron, najwyżej się podzielimy 😁 Normalnie aż mnie nosi 😁
Oklask od Nikosia będzie po limicie 😉