Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nikoś właśnie zasnął więc chwila wolnego 😉

Kasialeczek trzymam kciuki żeby udało się Twojej Koleżance, mamy przykłady że cuda się zdarzają 🙂 🙂

Alicja nawet nie opowiadaj, Lipcówka jesteś i zdradzić Nas nie możesz!!! 😁 😁
Zapasów lekarstw nie robię bo liczę na to że, tak jak przy Nikosiu, nie przydadzą się 😉 Najwyżej po pierwszym szczepieniu altacet i coś przeciwgorączkowego 😜

Tosia odpoczywaj jak brzuszek dokucza 😘 A tego co Cię spotkało nawet nie komentuje, bo szkoda nerwów 😠

• Mamusia
ania_p napisał(a):
u mnie z remontu od wczoraj to się prawdziwa budowa zrobiła,
po ściągnięciu podłogi w pokoiku w którym będzie robiona garderoba okazało się, że trzeba zrywac deski które były tam położone i robic wylewkę na styropianie, bo takie wszystko zbutwiałe 😞
no i kolejne wydatki

ja juz oddawalam hołdy panom budowlańcom tutaj nieraz, bo robota ciezka ale wdzieczna. JA tylko prosze mojego majstra zeby przed porodem skonczyl, bo u nas to wszystko od podstaw bylo robione, a kasa tez sie juz konczy ;/

Dziewczyny stało się coś dziwnego, chyba odszedł mi czop śluzowy, a właściwie nadal odchodzi. Była u mnie ta moja przyjaciółka i się dopytywała o różne rzeczy i mówię jej, że mam takie dziwne upławy, sory za dosłowność, ale takie "gluty" a ona na to, że to czop mi wychodzi 😮 😮 😮

• Mamusia
rosi007 napisał(a):
Dziewczyny stało się coś dziwnego, chyba odszedł mi czop śluzowy, a właściwie nadal odchodzi. Była u mnie ta moja przyjaciółka i się dopytywała o różne rzeczy i mówię jej, że mam takie dziwne upławy, sory za dosłowność, ale takie "gluty" a ona na to, że to czop mi wychodzi 😮 😮 😮

Rosi ja tez mam takie upławy (przynajmniej podobne) i nikt sobie z tego nic nie robi, dostalam globulki na to-bo mi przeszkadzalo

rosi007 napisał(a):

jak takie troche przekrwione te "gluty" to moze lepiej idz do lekarza albo cos..

Spokojnie, bez paniki 🙂 Czop podobno odchodzi nawet i 2 tyg przed porodem a czasem w ogóle go kobiety nie zauważają. Od wczoraj miałam na wkładce takie galaretki 1-1,5 cm szare a potem mleczno-żółte. Podobno nie zawsze jest to zabarwione krwią. Szukałam chwilę w necie i są nawet zdjęcia (nie polecam przy jedzeniu 😉 ) i to raczej było to. Żeby mi psiapsióla nie powiedział a to bym nawet uwagi na to nie zwróciła.

No już w szpitalu nie ukrywali, że długo to nie potrwa a ja jakieś mam takie uczucie ....zero stresu, będzie co ma być 🙂 Mała jest gotowa to najważniejsze, więc niech wychodzi kiedy ma ochotę 🙂
Raczej mało prawdopodobne, żebym do lipca wytrzymała,ale zawsze będę czuła się emocjonalnie lipcówką 😉 😉

• Mamusia
Tosia ja przy Nikosiu zapierałam się że nie będę używać, wytrzymałam 3 tygodnie 😁 😁 Tylko że niestety ma go do tej pory i będzie ciężko oduczyć 😞 Mimo to wiem że ten Bąbelek też będzie używał smoczka bo wiem jaka to była dla mnie ulga. Chociaż może będzie zupełnie inaczej i smoczek nie będzie potrzebny, byłoby fajnie 😉