Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tosia ja w obwodzie na wysokości pępka mam święto lasu czyli 111 😁 😁 😁 ale ja zawsze szeroka w biodrach to nic dziwnego dla mnie!!!

a ja mam w dupsku komentarze typu zwisy jak się dba o biust i kupuje stanik taki zeby cycoliny podtrzymywał zarówno w obwodzie jak i ramiączka to wcale zwisów nie będzie!!!

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Tosia ja w obwodzie na wysokości pępka mam święto lasu czyli 111 😁 😁 😁 ale ja zawsze szeroka w biodrach to nic dziwnego dla mnie!!!

a ja mam w dupsku komentarze typu zwisy jak się dba o biust i kupuje stanik taki zeby cycoliny podtrzymywał zarówno w obwodzie jak i ramiączka to wcale zwisów nie będzie!!!

dokladnie tez tak mysle jka maja byc zwisy to itak bed :P

• Mamusia
Chociaż to też takie chyba niemiarodajne, bo zalezy od budowy kobiety, jedna może mieć 110 i być jak czołg, a inna 110 i mały brzuszek 😁 Ja zakładam wersję, że jestem taki grubas, że brzuch mi się skrył hahaha 🙂
Monika, mój opadł może troszeńkę, ale bez przesady u mnie, ciągle wysoko. Synowi dobrze! 😁

• Mamusia
Tosia ja mam coraz nizej i maly glowe wpycha tam gdzie nie tzreba lol 😁 ale jestem na tych tabletkach i pewnie w polowie lipca jak mi je odstawi to polece 😁 , M sie smieje i mowi do brzucha synu jeszce nie ja chce miec troche wakacji haaha - to w takim razie zle zalal 😁 🤪 😁 mogl pzniej teraz juz po ptokach 😁

• Mamusia
Rozstępy mam na cyckach 😞 Kreski idą mi od brodawek wygląda to jak takie czerwone słońce 😁 Brzuch póki co oszczędziły, chociaż ostatnio jak goliłam się z lustrem to zauważyłam, że przy cytrynce (jak to Kasia mówi! 😁 ) porobiły mi się. Że jak rozłożę nogi na porodówce to będzie je widać 🙂