Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczyny. Tak patrzę na Wasze brzuszki i niektóre z Was mają naprawdę już solidne,a mój jakiś taki mały....mam nadzieję,że wszystko ok z Maleństwem i że to normalne.Najgorsze jest to,że zaczęłam z wagą 69 kg,a teraz mam +5kg na plusie i narazie ciąża mi wchodzi w tyłek,uda,ramiona....

• Mamusia
no moj brzuch juz taki typowo ciazowy tylko jakos tak na dole jak by byl osadzony...chyba Karola ma wyzej....za tydzien dam zdjecie to zobaczycie...a teraz lece sie kapac,zrobic lozko i sie polozyc...Bartek za pol godzinki powinien juz byc....mam nadzieje dzis na ostra noc 🤪 🤪

• Mamusia
Mama28 napisał(a):
Cześć Dziewczyny. Tak patrzę na Wasze brzuszki i niektóre z Was mają naprawdę już solidne,a mój jakiś taki mały....mam nadzieję,że wszystko ok z Maleństwem i że to normalne.Najgorsze jest to,że zaczęłam z wagą 69 kg,a teraz mam +5kg na plusie i narazie ciąża mi wchodzi w tyłek,uda,ramiona....

Nie masz się czym przejmować. Moja kuzynka ma dokładnie tak samo. Tylko że za 1,5 m-ca rodzi. Poszło jej w uda, ręce itp. brzuszek jest mniejszych rozmiarów 🙂 więc to zależy od organizmu pewnie 🙂

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za uspokojenie. W czwartek pójdziemy na usg połówkowe.Liczę na to,że wszystko z Maluszkiem ok 🙂 Tylko już się załamuje,że będzie mi ciężko zrzucić te zbędne kg,które wchodzą wdziwne rejony ech :/ Mam nadzieję,że od dziś już tylko brzuszek będzie mi rósł,a wraz z nim dzidzia i reszta potrzebna do prawidłowego przebiegu ciąży 😜
Emilia,jeśli Cię to pocieszy mój M jest kierowcą i wiecznie go nie ma. Zobaczymy się jak dobrze pójdzie w najbliższy czwartek (chcę,żeby poszedł z nami na usg 🙂 )