Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wtam sie z wami mamusie, jakos ostatnio zaniedbuje przez to wszystko co w okol mnie sie dzialo 🙂
Wczoraj akurat obchodzilam urodziny, od rana biegalam po sklepach, a gdy dostalam telefon od wujka ze bedzie za godzine, to po prostu wbieglam do kuchni z mezem i zaczelo sie jedno wielkie gotowanie 🤪 skonczylismy dokladnie z ich wejsciem do domku... ale bylo o jedna osobe wiecej...MOJA MAMA STANELA PRZED DRZWIAMI I MOWI ';''HAPPY BIRTHDAY'' 😮 az mi serce stanelo bo nie wiedzialam co mam powiedziec, nie spodziewalam sie ze moze mi zrobic taka niespodzianke i przyleciec do UK razem z wujkiem!! uff.. ale sie ucieszylam, posiedzielismy, objedlismy sie, porozmawialismy.. ale niestety oni o 4 rano na lotnisko i do Polski bo niestety tylko w sprawach biznesowych a mama przy okazji na male zakupy 🙂 No ale bardzo sie ciesze ze ja widzialam, miala okazje posluchac bicia serduszka i kopniaczkow, ciagle lapala mnie za brzuchol..i przywiozla mi ta posciel!! jest taka slodka! 🙂 ah 🙂 jaki fajny tydzien, a jutro... idziemy na usg 😁 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
akurat wczoraj jak robilam zakupy zeby cos ugotowac na obiad itp... nie moglo sie obejsc zeby nie kupic czegos dla dziecka, bo akurat maja BABY EVENT cale 2tyg prawie i znalezlismy STARTER KIT HUGGIES pieluszki new born, duza paka chusteczek nawilzajacych + duza paczka wacikow za jedyne 3 funty 😮 zwykle same pieluchy sa za 3,80 funta 😮 wiec odrazu chapnelam 🤪

• Mamusia
Ja uciekam powoli na usg. Muszę się jeszcze ubrać i poczekać na tatka 🙂 Jedziemy po mamuśkę, bo chciała jechać ze mną zobaczyć malucha 😁 Mamy wspólnie cichą nadzieję, że pokaże Nam dzisiaj fifolka na monitorku ☺️ Będę wieczorkiem, więc zdam Wam relację 🙂 Trzymajcie kciuki za ptaszka i za to by pokazał co ma między girkami 🤪 😘

• Mamusia
ja się przy was zaczynam denerwować... 😮 bo jeszcze nic nie mam kupionego dla małego... no ale może w końcu się zmobilizuje i wywędruje gdzieś na jakieś zakupy. Tylko jakoś czasu brak przez ten remont 🤨

• Mamusia
My już po spacerku i zakupach,mała śpi a ja nadrabiam wasze pisanie 🙂
Co do pieluszek wielorazowych to ja też sobie tego nie wyobrażam,niemowlaczka trzeba co chwilę przewijać bo jedną stroną wchodzi a drugą zaraz wychodzi 😉plus namaczanie,pranie,suszenie,prasowanie to nie dla mnie,wcale nie jestem pewna czy to tak tanio wychodzi jak się wszystko weźmie pod uwagę 🤢Ja jednak pozostanę przy pampersach 😜

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Ja uciekam powoli na usg. Muszę się jeszcze ubrać i poczekać na tatka 🙂 Jedziemy po mamuśkę, bo chciała jechać ze mną zobaczyć malucha 😁 Mamy wspólnie cichą nadzieję, że pokaże Nam dzisiaj fifolka na monitorku ☺️ Będę wieczorkiem, więc zdam Wam relację 🙂 Trzymajcie kciuki za ptaszka i za to by pokazał co ma między girkami 🤪 😘

trzymamy wiec kciuki! powodzenia! 🙂 🙂

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):

trzymam kciuki żeby Twoje maleństwo tak pięknie pokazało fifolka jak mój synuś 😉

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):

i ja tez trzymam kciuki za fujarke 😁

• Mamusia
Napewno nie potrafiłabym korzystać z wielorazowych cały czas, ale czasem w dzień bym mogła założyć, bo mi się podobaja 😁
ale podziwiam mamy które tylko z takich korzystaja.
isa nie martw się, ja też jeszcze nic nie kupiłam, tylko się rozglądam ciągle 🙂 niedługo przyjdzie czas na wielkie zakupy juuupi

• Mamusia
http://www.google.com/imgres?start=101&um=1&hl=pl&biw=1186&bih=715&tbm=isch&tbnid=WuxwIy9dcMt0WM:&imgrefurl=http://www.nappydays.co.nz/clothnappies-fordummies.php&docid=IdcyN32M6PWHmM&imgurl=http://www.nappydays.co.nz/images/dummies-clothnappy.jpg&w=200&h=271&ei=2mOqT5bfM9PP4QTRhKnNCA&zoom=1&iact=hc&vpx=975&vpy=266&dur=501&hovh=216&hovw=160&tx=152&ty=58&sig=108738833890176308439&page=6&tbnh=162&tbnw=107&ndsp=22&ved=1t:429,r:5,s:101,i:60

słodkie te pieluchy są 😁

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
no to trzymamy kciuki za Tusie 🙂 a wy sie modlcie zeby jutro Majka nie pokazala fifolka bo chyba sie zalamie 😁 😁 chociaz dobrze ze Bartek ma wolne tak wrazie czego 😁

moj maz tez ma wolne jutro wiec mozemy isc razem! jupi jaj juz sie doczekac nie moge

• Mamusia
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3279&osCsid=3ee523b43841ba9d33bf605892d4ec46
mi sie ten bardzo podoba, kiedys w galerii widzialam babeczke miala sliczny wozek i zapytalamz ciekowsci z jakiej firmy a ona ze wlasnie abc design i ze dala ponad 2000 wiec szczena mi odpadla 😁