Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien dobry 🙂 mi po raz kolejny spalo sie dobrze 😁 wczoraj na wieczor przezylam cos pieknego ☺️ mala nie chciala kopac to zaczelam do niej gadac i robic puk puk i w pewnym momencie trzymajac reke na brzuchu poczulam jak by glowke chciala mi wcisnac w dlon tak sie tulila do dloni ze az z poczatku sie wystraszylam co jest grane i tak pare razy ze az dlon mi sie podnosila ☺️ to bylo cos cudownego ☺️ a teaz nie moge sie zabrac za sniadanko bo cos mi sie nie chce 😁 wcislam 3 jezyki ostatnio czesto jak otwieram oczy mam chcice na slodkie 😮
Mixi powodzenia i trzymam kciuki zeby malenstwo sie nie wstydzilo 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja dzisiaj się obudziłam o 4:48 i nie spałam chyba do 6... 🤔 Skubany urządził sobie chyba jakąś ostrą dyskotekę w brzuchu i normalnie nie mogłam spać. A czasem zaczynało mnie boleś i podskakiwałam razem z nim 🙃
Emi ja też od jakiegoś czasu co otworze oczy to muszę zjeść słodkie 🙂
Taka piękna pogoda dziś, że pewnie znowu pojedziemy nad stawek ale tym razem z kocem i dużą butelką wody 🙂 A wczoraj mama kupiła prawie 4kg arbuza i połowę wczoraj zjadłam ☺️ takiego zimnego z lodówki 😁

• Mamusia
Doti zeszlabym na zawal chyba jak bym miala dzien w dzien o 5 wstawac 😮 oby moje dziecko nie mialo takiego problemu 😁
Tusia ja za to wczoraj wciskalam truskawki 😁 arbuza tez bym w sumie zjadla takiego slodkiego soczystego 🤪
i kurcze co tu robic dzisiaj 😮

• Mamusia
witam się i ja 😉
Rano uporządkowałam troszkę dom, a teraz zastanawiam się co by tu dzisiaj robić... ciągle jest upał i skwar, który mi w ogóle nie odpowiada 😮 więc zostaje mi posiedzenie w domu i czekać aż troszkę sie ochłodzi to wyjdę wtedy na spacer 🙂

• Mamusia
czesc kochane 😉
ja już po glukozie i powiem Wam, że nie taki diabeł straszny, jak go malują, ale bez cytryny chyba by sie nie obeszło 🙃
najgorsze z tego wszystkiego jest to, że nie można nic jeść ani pić... ale już jestem w domku i wcinam śniadanko 😁 😁

• Mamusia
U mnie na balkonie jeszcze fajnie chłodno , ale z drugiej strony upał jak nie wiem co 😮
Już bym chciała ,zeby mój M miał urlop i nad morze pojechać.
Macie jakieś miejscówki nad wodą sprawdzone z noclegiem najlepiej ?
My co roku mamy dylemat gdzie jechać na wczasy 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
ja nie wyobrazam sobie siedziec w domu ale znowu w ten upal nie wyobrazam sobie wyjsc 😮 pozostaje balkon chyba.
Moje dziecko od godziny sobie urzeduje i nie przestaje 😁

Tak źle i tak nie dobrze... Więc ja też nie wiem na co się zdecydować ale może troche sobie nogi opalę 😁 / moje dało mi ostrą jazdę przed 5 rano więc mam nadzieję, że przez jakiś czas teraz będę mieć troszkę spokoju 😜

• Mamusia
a ja siedzę właśnie na tarasie w cieniu i pije kawkę 😉 i bardzo przyjemny wiaterek sobie powiewa... żyć nie umierać... a mój M sobie kosi trawkę... aż mi słabo jak widzę jaki z niego mulat się robi... zawsze to ja byłam miłośniczką opalanka 😮