Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
hehe Doti wy caly czas byscie sie seksic mogli 😁 😁 😁

Szczesliwamama ja sie jeszcze na porod nie czuje, wiec pewnie bedziecie pierwsze... 🤨

karolka84 nic sienie martw ja tez nic... oprocz kilku "ukloc" nic mi nie ma, a te uklocia to chyba ze maly bobasek moj naciska glowka na dol... ja bym juz chciala byc po... juz sie doczekac nie moge;(

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doti napisał(a):
Karolka my się tylko w tym chceniu zgrać nie możemy 😜 M przed porodem korzystać nie chciał a teraz go roznosi. A mnie chęci odchodzą bo wiem że i tak nie mogę 😞 nawet się piersiami M nie zajmie bo zaraz mleko tryska 🤨

przypuszczam, ze u mnie bedzie podobnie 😁 bo m tez teraz pojazliwy, a mi ochota wrocila, a pozniej to bedzie tak jak mówisz 😁

• Mamusia
czesc mamusie i brzusie.. 🙂
jakas cisza dzisiaj z porodami..zadna sie dzis nie wybiera ?? 😁
mnie od rana na wymioty ciagle bierze, ale na szczescie jeszcze w toalecie nie wyladowalam ..
bylismy z M na zakupach, teraz odpoczynek..kupilam te swieze ananasy bo kazdy mnie meczy zeby to kupic i jesc ze niby przyspiesza porod 😁 😁 🤨 sprobujemy..

• Mamusia
dzień dobry... melduję się 2w1... nadal... 😠 ale swoją drogą nic nie robię, żeby akcję jakoś przyspieszyć 😜 hehe 🙂

dziś mam wizytę, ale dopiero o 20 i ciekawa jestem, co ginka mi powie... dopada mnie już jakaś depresja.. i zaczyna być mi wszystko jedno...

właśnie znalazłam takie ciekawostki dla równie zdesperowanych, jak ja...
chyba poza piłką i chodzeniem po schodach, to nie będę uskuteczniac nic innego 😜 😉
http://www.tipy.pl/artykul_5377,jak-przyspieszyc-porod.html

• Mamusia
Ok uciekam od Was brzuszki i mamusie 😁
trzeba wyprostować kłaki i się ubrać jeszcze ...
Coś czuję, że od razu jak zajadę do M to pójdę do wanny z letnią wodą, bo dostłownie ze mnie leci, a czasu na prysznic już nie ma niestety 😞
Zajrzę do Was jutro po południu jakoś 🙂 więc ciekawe, czy będą nowe mamusie rozpakowane 😁
Miłego dzionka 😘

• Mamusia
inirtam napisał(a):
chyba poza piłką i chodzeniem po schodach, to nie będę uskuteczniac nic innego 😜 😉

Spójrz głęboko w oczy swojego partnera i zaciągnij go do sypialni. To może wydawać się absurdalne, ale orgazm i
seks
mogą przyczynić się do wywołania skurczy porodowych. Mówiąc z grubsza, to co przyczynia się do poczęcia dziecka, może również pomóc mu się wydostać. 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
inirtam napisał(a):

Spójrz głęboko w oczy swojego partnera i zaciągnij go do sypialni. To może wydawać się absurdalne, ale orgazm i
seks
mogą przyczynić się do wywołania skurczy porodowych. Mówiąc z grubsza, to co przyczynia się do poczęcia dziecka, może również pomóc mu się wydostać. 😁

hehe wlasnie tez sie wczytalam w to zdanie 😁 😁 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
inirtam napisał(a):

seks

hehe wlasnie tez sie wczytalam w to zdanie 😁 😁 😁

To ja dzisiaj spojrzę mojemu głęboko w oczy i zobaczymy czy to go ruszy haha 😁 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tusia podziel sie pozniej z nami swoimi spostrzezeniami 😁
Od razu na porodówkę nie trafię 😁 bym musiała chyba codziennie to robić 😲
Myślisz że od patrzenia głęboko w oczy trafisz na porodówkę? hihihi Głęboko to być musi ale nie w oczy :P 🤪

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
och Inirtam mam to samo od piątku już jestem wykończona tymi dziwnymi skurczami . 😞

i jeszcze pipka od środka tak boli, że wytrzymać nie idzie... uskuteczniam skakanie na piłce, może chociaż jakoś się przesunie i ten ucisk główki na krocze będzie mniej niekomfortowy...

• Mamusia
No Kochane to teraz wiecie co ja czułam jak mnie skurcze tyle razy męczyły 🤢 współczuję Wam straaaaaaaasznie :*

Aaaa pochwalę Wam się: wreszcie mi się szew rozpuścił i już nic mnie nie boli 😁 mogę normalnie siedzieć : 😁
Mixi jaką masz przeszkodę w buble? Ja mogę pomóc 😁

• Mamusia
Dziewczyny ja wracam ze szpitala więc dobre wieści mam jutro Majka ma badania o 8rano i najprawdopodobniej jutro wyjdzie:-) jak to mówi pani doktor jest w bardzo dobrej formie i jeżeli wyniki będą ok nie ma żadnych przeszkód do wypuszczenia Małej. super :-):-):-):-):-):-):-)