Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja kupiłam, bo moje kuzynki dwie mają dla swoich maluchów 😁 i bardzo mi się spodobał 😎
A melodyjki ma ładne. Takie spokojne i uspakajające.
Dla dziewczynki i turkusowy może być 😁 mi się oba kolory podobały, ale akurat trafiłam na aukcję z różowym i wyszło dość tanio jak na tą Firmę 😁 a konik wygląda jak nówka. zero zabrudzeń itd.

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No właśnie nowy kosztuje prawie 70 zł z przesyłką, a mam pewien dylemat co do używanego. Bo normalnego pluszka to wrzucę do pralki i go wypiorę, a taką zabawkę używaną z elementami grającymi to trudno do pralki wrzucić, żeby odświeżyć. Ty jakoś go odświeżasz, dezynfekujesz? Bo kupiłabym używanego, ale wciąż się waham...

• Mamusia
No widzę ,że ja mogę spokojnie jutro urodzić 😜
Bo niedzielna para już jest.
A ja zrobiłam sobie intensywny dzień co by to rozruszać , polatałam po skloepach , dwa razy zeszłam i weszłam na 4 piętro i wymęczyłam męża.
Z tym ,że strasznie już mnie tam w środku boli chyba mam wszystko napuchnięte bo niezbyt było to miłe 😞
No ale liczą się chęci . 🙂
Skurcze oczywiście są nawet nieraz co 6 minut ,ale nie zwijam się z bólu , jutro jadę do szpitaala bo kazali to zobaczymy co tam się dzieje ,no chyba ,że wcześniej tam zawitam. 🙂

• Mamusia
Oooo, super wieści !!! 🤪 Czyli kolejny wrześniowy duet pękł 😁
Inirtam, Mixi, nie ociągać się, bo Wasza kolejka już minęła 😁
Tusia, 33 zeta z przesyłką to bardzo fajna okazja. Może jednak i ja czegoś w podobnej cenie używanego poszukam... Bo 70 zł to jednak troszkę dużo.

• Mamusia
Deira napisał(a):
Oooo, super wieści !!! 🤪 Czyli kolejny wrześniowy duet pękł 😁
Inirtam, Mixi, nie ociągać się, bo Wasza kolejka już minęła 😁
Tusia, 33 zeta z przesyłką to bardzo fajna okazja. Może jednak i ja czegoś w podobnej cenie używanego poszukam... Bo 70 zł to jednak troszkę dużo.

Tu masz za 29.90 + 7,50/9zł koszt wysyłki 🙂 http://allegro.pl/pozytywka-konik-morski-fisher-price-i2605769393.html a tu masz niebieskiego 😁 http://allegro.pl/fisher-price-konik-morski-swiecaca-przytulanka-i2604762037.html

• Mamusia
Tusia, ale mi smaka zrobiłaś na takie pachnące, ciepłe i chrupiące ciastko francuskie!!! 🤪 Ale muszę chyba do jutra poczekać, bo dziś to już raczej nigdzie takiego świeżutkiego nie kupię, a na robienie ciasta francuskiego nie mam siły... 😉

• Mamusia
Cześć kochane!!!
Właśnie wróciłyśmy do domku, jak się ogarnę to trochę Was nadrobię 😁 Dziękuję za gratulacje a w odpowiednim wątku opiszę wam mój poród, dla tych, które będą chciały wiedzieć, jak to u mnie wyglądało. Ale to póżniej. A teraz próba dodania zdjęcia mojej pociechy:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/211/maja2dni.jpg/][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/2593/maja2dni.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Witam mamusie dzisiaj pozno 🙂
w koncu po dlugim czasie spedzilam dzien z moim M ..poszlismy do centrum handlowego..kupilam troche ciuszkow dla malej, 2 pary legginsow z kokardkami , 2 pary spodni dresowych, ogrodniczki i rampersa 🙂 wczoraj M kupil dla malej dres Adidasa taki slodki rozowo granatowy na 3-6 miesiecy w sam raz na zimowe dni 🙂 😉 generalnie to sie dzis zmeczylam tym lazeniem , prawie 5h chodzilismy,..
oczywiscie zaliczylismy Mc Donalda i Starbucks Coffee.. pierwszy raz wypilam Frappucino Truskawowe z bita smietana mrozone dobre bylo 🙂 no i wchodzac na brzuszki niespodzianka kolejne dwie sie rozpakowaly..sie dzieje.. 😁

agn mala sliczna

• Mamusia
Heyka 🙂)
Sie melduje... ale jajca 🙂 Poijechalismy do tesciowej po butle do wina i sie okazalo, ze tam sobie miezka 9 letnie wino 🙂 Zlalismy do butelek i jest po prostu przepyszne...
Szkoda, ze tylko polechatalam moj zmysl smaku 🙂) Ale spoko 10 litrow sie chyba uchowa 🙂)
Zebralismy 37kg winogrona, wiec na jutro mam zajecie konkretne 🙂)

Tylko kurcze nie mam butelek zeby przelac to winko,bo przywiezlismy je w plastikowych 😞(

Dziecko spi, a ja sie musze zabrac za ogarnianie sie do wizyty.

jeszcze moj maz tak mnie spakowal od tesciowej, ze zostawil torebke moja.. a ja tam mam potwierdenie zaplaty za paciorkowca i pytanie czy jutro mi wydadza wynik...a jak nie to mam nadzieje, ze pipki chociaz mi powiedza czy pozytywny czy negatywy...;//