Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie kochane,normalnie dzien ucieka przy tych moich lobuzach 🙂
Deira poslij mi prosze ten przepis na priv bo nie doszukam sie tyle tego napisalysmy,a i jeszcze robilas cos z jablkami czy takie surowe dawalas?Dzieki 🙂
Agn jaka slodka,a czapeczka super 🙂
A my dzis 4 godz na spacerze spedzilismy bo lato do Uk wrocilo i tak mnie w kroku i pachwinach boli ze myslala ze juz nie dojde do domu.
Jutro ide dziewczyny w pracy odwiedzic i poplotkowac troche,M jeszcze tydzien w domu wiec trzeba kozystac 😉
Milej nocki brzuchatki i mamusie 😘

• Mamusia
Witam serdecznie.
Nie było mnie przez wekend a tu nowe mamusie 🙂.
Cudownie 🙂.
Gratuluję....
Ja mam jutro termin porodu.
Lekarz skierował mnie do szpitala,więc trzymajcie kciuki!!.
Będę Was podczytywac i się odzywac....
Mam namiary do Doti i Emi.
Powodzenia!.
Buziaki.

• Mamusia
agn36 napisał(a):
W odpowiedim wątku opisałam swój poród dla zaineresowanych 😁
Która z was przeżyła nawał pokarmu i jak sobie z tym poradziła? 🥴

ja to przezylam już!!! odciaganie mleka nawet rekoma.....weż ciepły prysznic na piersi masuj je,a najbardziej tam gdzie masz zgrubienia.potem odciagaj brodawki i mleko samo poleci..tak jak dziecko ssie brodawke,ja tak robie na kazda kapiel..

• Mamusia
Cześć dziewczyny , przepraszam Natalia ,że nie odpisałam ,ale dopiero dzisiaj rano odczytałam smsa.
Ja nadal 2 w 1 i mam już dość skurcze nadal są ,ale nie przybierają na intensywności . 😞
Jestem nimi zmęczona i cały czas leże .Dzisiaj mam się stawić do szpitala bo niby mam termin zobaczymy co oni powiedzą .
Mam nadzieje ,że bez powodu nie będę mnie trzymać .
Mój mąż się cieszy że córka jeszcze się nie urodziła bo się uparł,że ma wyjść 11 bo starsza też 11 urodzona i śmiałabym się jeżeli maleństwo poszło by mu na ręke. 😁
Żegnam się bo muszę się ogarnąć jakby chcieli mnie zostawić .
Tak sobie myślę ,że mogli by stwierdzić ,że dziecko jest duże i wykonać CC i już bym miała to z głowy. 🤔
Odezwę się jak wrócę ze szpitala lub sms jeżeli mnie zostawią . 🙂

• Mamusia
Dzień dobry. Wpadam sie przywitać korzystając z tego że jeszcze jest prąd a Mała wisi na cycu 🙂 noc dla mnie tragedia. od 14:00 do 4 rano bolała mnie głowa tak że prawie wymiotowałam z bólu 😞 na moje szczęście Lusia po karmieniu o 23 obudziła sie dopiero o 4 bo chyba bym nie dała rady sie podnieść z łóżka. Jestem dziś wykończona i nie mam siły na nic....
Zaraz poranna toaleta, śniadanko a póżniej to nie wiem... może na dwór wyjdziemy bo się piękny dzień zapowiada.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 wlasnie wstałam....dzis mam nadzieje,że czegoś sie wiecej dowiem o mojej Myszcze czy jutro wyjdzie,czy spadło to crp...kurcze dziewczyny Wy sobie nie wyobrazacie jak za nią tesknie 😞 😞 😞 i widzę ją codzienie,ale to i tak za krotko takie paro godzinne odwiedziny dla Matki ktora Kocha najbardziej swoje dziecko!!!! już mi się leją łzy znow 🥴 🥴 już chce by była przy mnie cały czas...

• Mamusia
Witam witam z ranca 🙂)

Ja juz po wizycie w szpitalu, wiec paciorkowiec ujemny 😉)
Morfologia pobrana, ok 13 ide po wyniki... Mam nadzieje, ze podskoczyla choc ciutke 😉)

Nadia po weekendzie nazwijmy mocno niezadowolona w przedszkolnej szatni ;// Ehh, sie stresuje jak to bedzie jak Darek ja bedzie odprowadzal, istny cyrk na kolkach...;( Pomijajac fakt, ze pewnie bedzie chodzic w dwa rozmiaryh za duzych ciuchach i przetartych domowych skarpetkach 🙂)

Ide ogarnac temat winogrona... Co tam 😉 Jedyne 37kg 🙂) Jak zrobie polowe to bede przeszczesliwa 🙂)

• Mamusia
Nati współczuję Ci strasznie. Ani nawet nie chcę myśleć jak bardzo tęsknisz i cierpisz :* :* :* Trzymamy kciuki za zdrówko Majeczki i życzymy żebyście jak najszybciej w domku były razem :*

U nas prądu nie wyłączyli a od 8 miało nie być... zaryzykowałam i włączyłam pralkę. Na termometrze w słońcu już 31 stopni 😮 więc jak pranko się wypierze to idziemy z Laurką przed dom posiedzieć.

• Mamusia
Sandra postaram sie, choc nie bedzie latwo 🙂

Pipka mnie nadal swedzi to jestem wkurzona 😠 😠

Ja dzis na obiad tortille zrobie - nie ma nic prostszego i szybszego 🙂
Ja sie ogolilam w wielkich meczarniach na piatkowa wizyte, a jutro znow mam niby isc tym swedzeniem, ale pieprze to - nie gole sie na nowo 😠