Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A mnie właśnie teraz częściej gania do łazienki, ciągle mam wrażenie jakby mi coś na pęcherzu siedziało. W ogóle mam takie dziwne odczucia..... leżeliśmy z M w łóżku wcześniej i oglądaliśmy TV a ja czułam serię uderzeń jakby mnie ktoś boksował tylko że na wysokości żołądka/przepony. Na pewno nie gazy, Dzidzia tym bardziej nie... jakieś takie mimowolne skurcze mięśni albo co ? Przecież biorę magnez więc nie powinnam mieć takich skurczy...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moze jakies nerwobole nie mam pojecia co to moze byc. A czy wasze serducho tez tak wali jak dzwon ? i czy wy tez tak szybko sie meczycie jak ja ? Ostatnio wracalam od kolezanki z miasta i do domu na nogach spacerkiem mam jakies 30-40 minut po drodze weszlam do biedronki od biedronki mam jakies 15-20 spacerkiem i ide ide i nagle poczulam jak mnie grzeje od srodka serducho walilo goraco mi sie zrobilo oddychalam jak wsciekla sciaglam kurtke i z ledwoscia doszlam do domu myslalam ze padne.

• Mamusia
Mnie póki co serducho za bardzo nie dokucza.. i chwała mu za to, bo w poprzedniej ciąży zasłabłam kilka razy, po porodzie też aż mnie kardiolog rozrusznikiem straszył. Na szczęście wszystko się uspokoiło, więc zwalam winę na nadmierne obciążenie organizmu. Teraz się więcej oszczędzam 😁

• Mamusia
Hej ja właśnie wróciłam do domu z zakupów .
Kupiłam sobie w H@M leginsy ciążowe za 39 zł. są świetne .
A teraz zjadłam pizze i obrzeram się orzeszkami w panierce wasabi 😜
Mmmmmmm pychotka , maleństwu chyba nie pasi ostry smak bo wierci się jak szalone 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny 😁
Ja wyjątkowo już długo nie śpię. Wczoraj mnie tak brzuch z lewej strony bolał, że myślałam iż wyląduję w szpitalu. Wzięłam no-spe i po jakimś czasie przeszło. Ale za to obudziłam się w nocy i do rana nie mogłam zasnąć 🤨 męczy mnie moja głupota. Zamówiłam sobie w MagiaKobiety.pl dwie śliczne piżamki, zapłaciłam 120 zł i przesyłki od 2 tygodni brak, a było napisane, że w 48 h wysyłają 😞 Nie ma do nich telefonu, na info mówią, że tam nie ma takiej firmy, wysyłam maile których nikt nie odbiera, chyba się przejechałam 😞

• Mamusia
Dzień dobry! 🙂
Ja dzisiaj cały dzień będę na uczelni... na szczęście w lipcu obrona i koniec tych studiów hehe 🙂

niestety ja mam to samo, wypijam dużo wody a później wycieczki do wc się nie kończą... zaczyna mnie to denerwować, wyspać się nie mogę 🤔
mam nadzieję, że dzisiaj mnie nie będzie mdlić tak jak przez ostatnie 2 dni, bo sie zdenerwuje 😁 😮

uciekam na śniadanko i trzeba się zbierać powoli...

miłej soboty dziewczyny!! 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny ja już też na nogach , muszę iść do probaszcza po zaświadczenia dla mnie i dla męża ,że możemy być chrzestnymi 🙂
U mnie pogoda paskudna ,ale już się umówiłam to muszę lecieć.
A jutro do kościoła w którym ma być chrzest na mszę bo ksiądz chce nas zobaczyć , paranoja rodziców nie chce widzieć a nas musi i tylko jutro bo potem ,aż do chrztu mie będzie miał dla nas czasu. Porąbany ten ksiądz 😠
Lece odezwę się pózniej pa pa 😘

• Mamusia
Heheh, to ja juz bym jego oczekiwania nie spelnila 🤢 ale ze mna to ciezki temat 😉)

My tez juz na nogach i nadia mnie przywitala wyzyganiem kakaa... 🙂 Wow...

A dzisiaj do tesciowki, nie widzialam jej dwa miesiace.. juz nie pamietam kiedy tak dlugo u niej nie bylam.. 🙂 ale ciesze sie, bo zrobie sobie wloski..zamierzam zmienic kolorek 😉

• Mamusia
Witam dziewczyny!!!
U mnie już po pogodzie podobno mrozy wracają 🤢
A u nas znajomi wczoraj byli,z moim ulubionym Desperadosem no ale oczywiście pozostałam w abstynencji 😉
Mnie też strasznie suszy i chyba jakieś braki wapnia bo ostatnio tylko mleko bym piła i nabiał jadła,dzidzia podpowiada czego potrzebuje 🤪
A co do porodu to ja mam nadzieję też wcześniej urodzić,może dzidzia się postara i mi prezent na urodziny zrobi bo mam 29 sierpnia 🤪M się śmieje że wtedy już mi nie kupi nigdy żadnego prezentu bo dostanę na całe życie 😁

• Mamusia
A wiesz co sama nie wiem. Szwagierka mnie namawia, zeby sie obciac a dopiero co przez ostatni rok zapuszczam z irokeza 🙂 heheh i nie usmiecha mi sie zeby je scinac jakos mocno...

A kolorek bym chciala cos jak mialam na subie takie ciemniejsze,bo teraz mam jasny blond 🙂)