Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja cholera zamówiłam sobie tunike na allegro... Miałam ją założyć na urodziny Dziadka, bo idę w niedzielę, a tu dupa 😮 zamówiona 28 lutego jeszcze nie doszła 😠 😠 ale pisać tej babie, dzwonić to NIC! Ona jakaś przymulona 🤨 Więc trzeba będzie wymyślić inną kreację 😞

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Buffy no to super, zaklep sobie 19go, to sie zbierzemy w kilka brzuchatek 😉

zapisałam się więc chętnie się z Wami tam pokulam 🙂

Tussiiaa przesada z tą tuniką - to już miesiąc minął...

Heh :-) a ja juz odkrylam o co chodzilo. One byly siostrami i ta jedna w dosc mlodym wieku przyszla sprawdzic czy nie daj Boze nie jest w ciazy a tu niespodzianka i jest. Wyszla zaplakana jak cholera zamiast cieszyc sie z malenstwa!

• Mamusia
Igus napisał(a):
Heh :-) a ja juz odkrylam o co chodzilo. One byly siostrami i ta jedna w dosc mlodym wieku przyszla sprawdzic czy nie daj Boze nie jest w ciazy a tu niespodzianka i jest. Wyszla zaplakana jak cholera zamiast cieszyc sie z malenstwa!

No to ma niefart 🤔

• Mamusia
Karola ale wiesz co jest najlepsze ? Moja mama zamówiła sobie sweterek, napisała że jest jakiś błąd firmowyczy coś i wybrała sobie co innego... A zamawiałyśmy razem. Więc mojej mamie wysłała tunikę którą sobie wybrała a mojej nadal nie ma 😠

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Karola ale wiesz co jest najlepsze ? Moja mama zamówiła sobie sweterek, napisała że jest jakiś błąd firmowyczy coś i wybrała sobie co innego... A zamawiałyśmy razem. Więc mojej mamie wysłała tunikę którą sobie wybrała a mojej nadal nie ma 😠

takie wlasnie sa uroki kupowania na allegro, chociaz ja tez sobie czasem cos tam zamawiam. Ale trzeba przyznac, ze dziwna kobita 😮

Karolka to samo sobie pomyslalam i az sie sama do siebie usmiechnelam. Jak sie umie seks uprawiac to trzeba umiec przyjac jego konsekwencje, albo pouczyc sie o antykoncepcji.

• Mamusia
Igus to jest wlasnie najgorsze, ze coraz mlodsze dzieci zabieraja sie za te sprawy, a niewiele na ten temat wiedza. Pozniej wielce zdziwione, ze jak to, skad to? 😮
Moj kolega jest ginekologiem na polnej i opowiadal mi przypadek, ze przyszly dwie 13latki chyba z rodzicami na badania i sie okazalo, ze jedna z nich jest w ciazy. A dlaczego? Bo sie bawily ze swoimi kolegami w sloneczko, zamiast latac po podworku i sie bawic jak na dzieci przystalo 😮

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
to jest wlasnie to coraz wiecej takich przypadkow chociaz na mnie tez mozna dziwnie patrzec bo dopiero co 20 😁

Ale sie cieszysz z tej ciazy, a nie zalamujesz.
Ja to rzeczywiscie nie wyobrazalam sobie zostac w tym wieku matką, mialam jescze co innego w głowie 😉 Nawet 2 lata temu bylo to dla mnie nie do pomyslenia. Ale widocznie ja musialam dorosnąć do tej mysli 🙂

Ja mialam 22 lata jak rodzilam Zoske i tez twierdzilam, ze to wczesnie, ale cieszylam sie z niej i kocham ja nad zycie. A teraz mysle o pasie cnoty dla niej skoro juz 13nastki!

• Mamusia
Powiem wam ze jeszcze rok temu bawiilam sie w Kolobrzegu na Sunrise Festival w grudniu sylwester na hali stulecia we wro a teraz godzina 21 spie;D nie pomyslalabym nigdy ze zostane mama w wieku 21 lat tak jak i moi znajomi co sobota imprezy itp ale no co ciesze sie i mysle ze nie wszystko stracone 😁