Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ten dzień dzisiaj jaki ponury :-/ cały czas mi się spać chce no i spałam do 12 hehe,teraz zjadłam bułke,a potem gołąbki na obiadek 🙂 Tusia biedna jesteś,ale ja mojego też teraz często nie widzę,ale jak będę w domu to mu obiecywałam,że już go na tak długo nie zostawię...no jedynie sierpień cały miesiąc,jak będę u mamy czekać na pród 🙂 heheh

• Mamusia
Ja już z Nim rok mieszkałam 😁 i miałam dokładnie tak samo 😲 więc wyprowadziłam się do rodziców i teraz trzeba zmienić to wszystko dla dzieciaczka ☺️

Posłuchajcie tej nuty... Ciarki mnie przechodzą jak jej słucham ☺️
http://www.youtube.com/watch?v=3369MuOZTCs

• Mamusia
u nas też króciutkie rozstanie się szykuje...mąż chory, więc żeby się nie zarazić jadę do rodziców...
tylko ja się wcale z tego nie cieszę :/ i szkoda mi takie biedactwo zostawiać.

a brzuch mnie tak od poniedziałku ciągnie że masakra...dziś robię sobie przez to wolne w pracy bo wczoraj ledwo dałam radę :/

a pogoda...bleeeee....

• Mamusia
Dzień dobry po południu 🙂
Wróciłam od dentysty po 3 godzinach siedzenia i czekania.... okazało się, że to co mnie boli to nie ubytek w zębie a stan zapalny dziąsła między zębami. Poza tym miałam jedną dziurę, która już jest załatana a reszta czyściutka. Tylko trochę kamienia do ściągnięcia na jedynek i dwójek dolnych ale to już innym razem.
Dzidzia mnie kopie coraz intensywniej jak leżę na plecach - chyba ją coś ugniata. Wczoraj nawet poczułam ręką położoną pod pępkiem 🤪 🤪 Jeszcze 2 tygodnie do USG.....

• Mamusia
Zauważyłam ostatnio, że mam jakieś problemy z krążeniem. Jak siedzę albo leżę dłużej, to sinieją mi palce, a właściwie to część widoczna pod paznokciami u nóg i rąk. I okropnie zaczęłam mi się wysuszać skóra na stopach i łydkach.... czy to może mieć związek z ciążą?

• Mamusia
Ehh trzeba się będzie na jakiś pedicure umówić, bo już nie mogę dosięgnąć stóp nie sapiąc przy tym i nie czując bólu brzucha... I zakupić jakiś balsam nawilżający.
Poza tym dziś mam okropne mdłości i jak pomyślę o zejściu na obiad do zasmrodzonej smażeniem kuchni to aż mnie cofa 😞

• Mamusia
Oj, biedne my...biedne. Kupiłam krem Vichy na rozstępy, drogi, ale ponoć najlepszy. Oliwka nie pomagała, za po użyciu kremu widać zmiany na lepsze. Oprócz że z brzucha mi skóra schodziła to z biustu. Tak schodziła jakbym się opaliła na słońcu. Na szczęście nie mam już mdłości, za to co 3 godziny muszę coś zjeść, bo czuję ogromny głód. Nadal stoję w miejscu z wagą, ale brzuch rośnie.