Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej.
A ja mimo ,że z ciążą ok to mi się poprostu nie chce... szkoda mi męża bo przed ciążą seksik był bardzo często a tu nagle stop. ale bidny się trzyma jakoś...może mi się odmieni jeszcze.

co do ciuchów i wyprawki to po córce został mi wózek no 2 wózki. wszystko muszę kupić. ale to jest takie podniecające że nie odpusze. tylko z kasą krucho, pewnie jak u wszystkich, więc wielkiego szaleństwa nie będzie 🙂
trzymajcie się dziś cieplutko 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja z mężem jak się dowiedzieliśmy o ciąży przestaliśmy współżyć na jakiś miesiąc... chyba była taka blokada 😁 bo w ogóle nas nie ciągło do łóżka...
a teraz normalnie, jak ochota najdzie 🙂 wiadomo, wszystko dzieje się inaczej bo już jest nas troje a nie dwoje heheh....

tak się martwiłam o mój brzuszek, bo niby już 15 tydz. wy pokazujecie już brzuszki... a po mnie nic nie widać, a tu nagle... jakiś balonik się pokazał, malutki... ale coś już się pokazuje 🤪 nawet nie wiem kiedy mi brzusio spuchł 😉

• Mamusia
Dzien Dobry Kochane 🙂
Mój teść jak sie dowiedzial, ze zostanie dziadkiem, to tak sie ucieszyl, ze sie popłakał i nawet z radości skakał. Wtedy w tej euforii zapewnil nas, ze kupi nam wszystko co potrzeba dla dzidziusia 😜 no cóż - trzymam go za słowo 😁

• Mamusia
Dzień dobry Brzusie 🙂
Ja wcięłam pysznego rogalika z serem i już się cieszę na piękną pogodę 🤪
Co do ciuszków to mam akurat i na dziewczynkę i na chłopca bo dużo podostawałam,ale i tak sobie nie odmówię kupna czegoś ślicznego 😉Wózek 3w1 mam,łóżeczko z przewijakiem też,chyba to zalety tego że jedna dzidzia po drugiej.
Jedynie większy zapas pieluszek na noworodka trzeba kupić bo na początku idę jak woda 😮

• Mamusia
Dzień dobry Kochane 🙂 ja już nie spałam od 6:30 bo musiałam mojego Kochanego wypuścić do pracy i uszykować mu śniadanko,potem się położyłam i do teraz spałam... 🙂 musiałam odespać,bo jakoś o 2 szliśmy spać..masakra 🙂 Bartek wczoraj dotykał mojego brzucha i chciał wyczuć czy coś w nim pływa i stało się - wyczuł...a potem to mi to cały czas powtarzał Nasza Rybka się rusza 🙂 i cieszył się jak dziecko 🙂 Ja co do ciuszków będę miała od wujka po mojej kuzynce cały czas mają w piwnicy a kuzynka ma 9 lat i trochę od kuzynki już dostałam 🙂 a łóżeczko,wanienke mam a wózek albo kupię,albo dostaniemy od kuzynki..więc raczej dużo chyba nie wydamy....oby bo z kasą naprawdę krucho :-/
Miłego dnia życze..ja na 11:40 do dentysty

• Mamusia
Doberek 🙂 Ja jednak wczoraj nigdzie nie jechałam, bo M mnie mega wkurzył i juz nie miałam ochoty go widzieć 😠 Więc oglądnęłam sobie filmik z mamą i poszłam spać 😉
Sandra trzymamy kciuki :*
Ja tam do dziecka nie mam kompletnie nic 😁 Ale juz kilku znajomych zapewniło mnie, że dostanę ciuszki dla chłopaka lub dziewuszki, nawet łóżeczko jak będzie potrzebne i wózio 🙂 Wiec zobaczymy jak to wszystko będzie 😜
Ja jeszcze 4,5h i usg ☺️

• Mamusia
Karola pierwsze prenatalne do konca 14 tygodnia. Ja jej powiedziałam, że jestem w 13 teraz i czy nie będzie problemu... A ona mnie zapisała na 5 kwietnia, powiedziała, że będzie jeszcze ten 14 tc więc ze spokojem może mnie zapisać. Najlepiej jak zadzwonisz i się zapytasz