Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewczyny , ja wczoraj poszłam o 20 spać i są tego skutki godzina 6 ,a ja na nogach.
Nadrobiłam Wasze wczorajsze pisanie i już jestem na bieżąco .
U mnie pogoda paskudna chyba będzie padać 😞
Dzisiaj idę do córci na zebranie do szkoły i wyda się ,że jestem w ciąży .
Moje dziecko nie chwali się nikomu taka z niej starsza siostra 😜
Tusia śliczny ten Twój dzidziuś , a tatuś jaki kochany ,aż sie wzruszyłam ☺️

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 u Nas pogoda okropna 😞 pochmurno, wiatr wieje strasznie... I pewnie będzie padać, bo się lekko zanosi 🤨 A trzeba jechać na Cmentarz do Siostry mojego M. 😞
Na dodatek dostałam z samego rana rozwolnienia i co chwile latam 😠

• Mamusia
rzeczywiscie pogoda w Poznaniu jest niespecjalna 🤨
Własnie mialam dlugo oczekiwana rozmowe z przelozonymi na temat redukcji godzin pracy i nie wiem czy to ja jestem glupia czy oni. Powiedzieli, ze jesli bede musiala, to bede mogla sobie wyjsc wczesniej z pracy, byleby tylko robota byla zrobiona 😮 kuźwa ponad 2 tygodnie czekalam na odp,a tu odpowiedzieli mi nie na temat! nie o to sie ich pytalam 😠 chcialam codziennego ograniczenia godzin pracy a nie od czasu do czasu (w ogole nie wiem co oni rozumieją po dpojeciem "od czasu do czasu" 😮 )

• Mamusia
aaa to pewnie jakas mniejsza instytucja i roboty maja troche co?najgorzej jak sie potem nie idzie dogadac;/ ale przysluguja nam teraz wieksze przywileje i powinnni moim zdaniem sie jakos do tego stosowac..ale jak bd miec tak dalej to pojdz na te l4, swiete Twoje prawo.. 😉

• Mamusia
Mała firma, ale wlasnie o to chodzi, ze roboty nie tak wiele, a mimo to robia mi problemy. czasem siedze caly dzien jak glupia na necie, bo nie mam co robić, jak np dzisiaj. To nie lepiej zebym sobie w domu posiedziala czy polezala, albo poszla na jakis spacer? Kuzwa, nie jepiej zebym sie tu meczyla w jednej pozycji, ciagle mnie podbrzusze boli 🤨

• Mamusia
edith napisał(a):
w sumie w domu też się będziesz "męczyć" nuda 🙂

Edith wlasnie dlatego chcialam troche pracowac, a troche siefdziec w domu. jeśli na to nie poszli, to juz sie wole nudzic w domu, niz sie codziennie tu stresowac przez jakis chorych ludzi 🤨

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Mała firma, ale wlasnie o to chodzi, ze roboty nie tak wiele, a mimo to robia mi problemy. czasem siedze caly dzien jak glupia na necie, bo nie mam co robić, jak np dzisiaj. To nie lepiej zebym sobie w domu posiedziala czy polezala, albo poszla na jakis spacer? Kuzwa, nie jepiej zebym sie tu meczyla w jednej pozycji, ciagle mnie podbrzusze boli 🤨[/quote

wiesz chyba by bylo najlepiej 😉...przedewszytkim ze wzgledu na ten stres no i to jak sie czujesz.Heh to w domu mozesz tak samo posiedziec przed kompem pol dnia ale i porobic mnostwo innych rzeczy 😉 ja tez niby czuje sie dobrze ale w pracy jest inczej..niby tez tylko siedze i ludzi pilnuje ale jest to nuzace, spac mi sie chce wszystko potem boli albo od stania albo siedzenia;/ a wczoraj mnie nawet kierowniczka zapytala czy na chorobowe nie ide, bo jedne to juz dawno w 2 mc sobie szly, wiec mamy miec jakis dylemat?