Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Jeśli chodzi o poród to ja się też wypowiem 😁 Mnie tak koleżanki nastraszyły, że byłam pewna, iż umrę 🥴 Rodziłam 15 lat temu,ponad 14 godzin, miałam bóle z brzucha i z krzyża, do tego pękłam 😁 i powiem wam szczerze, że wtedy nawet nie myślano o znieczuleniu a ja dałam radę, choć jestem drobną osobą, bo normalnie waże 49 kg. Myślę, że nie można myśleć o porodzie i się stresować. Nie my pierwsze i nie ostatnie 😁 W końcu gdyby to było takie straszne ludzkość by wyginęła 😁 Skurcze przychodzą stopniowo i organizm kobiety przygotowuje się do porodu a gdy już maluch pojawia się na świecie, jak ręką odjął - nawet się nie pamięta, że przed chwilą się rodziło 😁 Bynajmniej ja tak miałam 😁
Ja się bardziej stresuję tym, czy zdąże do szpitala, bo mój gin pracuje w szpitalu odległym o prawie 60 minut ode mnie 🤔

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co do porodu w wodzie to właśnie z Bartkiem nad tym się zastanawiamy 🙂 dowiedziałam się od ciotki,że u nas w szpitalu za pród się płaci 150zł żeby partner był przy porodzie...masakra jakaś a szpitale nie powinny pobierać opłat 🥴 i jest możliwość porodu w wodzie 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
A ja już byłam z pieskiem...ale pogoda dzisiaj masakraczyna i znowu trzeba kurtke ubrać,bo nie ma to jak chodzić w bluzie 🙂 ale może po południu trochę się ociepli. Ja na 12 jadę do Wrześni do lekarza,ciekawe co mi powie,bo miałam znów badania dwa tygodnie temu robione...morfologia i mocz.

Miłego dnia 🙂