Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to Ty to powinnaś cały czas chodzić w ciąży skoro tak służy . 😜
A ja wcoraj przymierzałam swoje letnie ciuchy to ,żadnych spodenek krótkich nie mam 😞 będę się gotowała . Muszę sobie czym prędzej sprawić .
Widzę ,że majówki zaczynają pękać 🤪

• Mamusia
Hej kochane! Ja zaraz z moim robimy mały wypad nad morze, od nas jedzie się ok. 50 min. Pospacerujemy trochę, zjemy jakiś obiadek i wracamy. Córa nie chce jechać, umówiła się z koleżankami na wypad rowerami nad jezioro. A w suwaczku moja Maja w 4D. Miłej niedzieli 😁

• Mamusia
Witam sie mamusie, ja dopiero co sie obudzilam, podeszlam odslonic rolete i co widze?
wiatr i deszcz 😠 znowu... M poszedl rano do pracy a ja wykorzystuje moj jeden dzien wolnego na odpoczynek w lozku, nawet nie chce mi sie z niego wstac, tak fajnie jest pospac jeden dzien do 9... jutro ide nas wizyte do poloznej ... 🙂 czekam czekam !! milej niedzielii !

• Mamusia
Witam się 🙂
Mixi - na mnie też się dziwnie patrząna ulicy. Aż tak głupio...
Ja się właśnie zastanawiam czy wejdę w moje krótkie spodenki i czy przy siadaniu nie będą mnie uciskać na brzuchu...
Trzeba wyskoczyć dzisiaj tez na jakiś deser lodowy czy coś 🤪

• Mamusia
slodkosci

http://www.ebay.co.uk/itm/Newborn-Baby-Girl-Boy-Anti-slip-Socks-Animal-Cartoon-Shoes-Unisex-Slipper-Boots-/270957240768?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item84bb353b6f#ht_5937wt_717

http://www.ebay.co.uk/itm/Cute-Baby-Toddler-Unisex-Trousers-Leggings-Tights-Leg-Warmers-Pants-/260930288365?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item82671ea6e8#ht_2258wt_754

🤪

• Mamusia
Witam,
u mnie też słoneczko świeci ale wieje też taki dość mocny wiaterek więc nie jest tak strasznie gorąco, chociaż duszno.
Byłam dzisiaj w Kościele i wytrzymałam tam 20 minut 😞. Tak mi się słabo i niedobrze zrobiło, że musiałam wyjść i wróciłam do domu 🤨
Pierwszy raz mi się to zdarzyło. ☺️

• Mamusia
Ja tak miałam tydzień temu w biedronce... musiałam wyjść usiąść i napić się wody.. Myślę że to normalne :] U mnie zero wiaterku a w cieniu jest 31 stopni ... Ehhh .. nie da się teraz wyjść A co dopiero na słońcu..

Ja akurat dziś nie szłam do kościoła bo sama troszkę się boję chodzić (Miałam zagrożoną ciążę.. miałam krwiaka w macicy.) Mój akurat w delegacji i nie wiem kiedy wróci 😞 😞