Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczynki, ja właśnie ściągnęłam do kompa, jestem u rodziców i do wawy ani mi się śni wracać przez najbliższy czas... przez majówkę mam wolne, a potem zobaczę czy brać L4 od 9 maja czy poczekać do kolejnej wizyty. Praca generalnie nie jest cięzka, ale trochę niebezpieczna dla malucha,wbrew pozorom... z kolei w domu zwariować można jak się za długo siedzi 😉

• Mamusia
cześć dziewczynki, ja właśnie ściągnęłam do kompa, jestem u rodziców i do wawy ani mi się śni wracać przez najbliższy czas... przez majówkę mam wolne, a potem zobaczę czy brać L4 od 9 maja czy poczekać do kolejnej wizyty. Praca generalnie nie jest cięzka, ale trochę niebezpieczna dla malucha,wbrew pozorom... z kolei w domu zwariować można jak się za długo siedzi 😉

• Mamusia
Hej witam się , wczoraj już nie miałam siły siadać do kompa . Chyba muszę brać ze sobą na działkę stoper i wyliczać ile mam pracować ile leniuchować . 😉 Jak zawsze się przepracowałam i wracałam wpół zgięta 🤢
Na działce jestem jak zahipnotyzowana tylko robota mi w głowie , a jak wracałam do domu to już myślałam co trzeba zrobić we wtorek 😮
Za to dzisiaj odpoczywam , moje maleństwo w takie upały wogóle się nie rusza w brzuszku i trudno mi pamiętać o tym ,że jestem w ciąży i mam tyle nie harować . 🙂
Miłego dnia , pogoda piękna .

• Mamusia
Tak mnie ta pogoda męczy że ledwo dycham, a co dopiero ma powiedzieć moje maleństwo... wczoraj wieczorem dał o sobie znać i tak się wyciągał że cały brzuch miałam twardy jak skała i w dodatku pobolewał 😮
Jest dopiero po 9 a u mnie na termometrze wskazuje około 30 stopni 🤪 oszaleć można... a co dopiero będzie w środku lata... koszmar!
Dzisiaj mamy wypad do teściów bo robią grilla z okazji którejś tam z kolei rocznicy małżeństwa, i jeszcze jakiś prezent trzeba skołować 🤨
Tak więc życzę miłego i spokojnego dnia brzuchatki!

• Mamusia
dzien doberek kochane 🙂 a my z Bartkiem wstalismy przed 9 on poszedl oddac pit a ja pierwsza tura zakopow zrobionA...na cala majowke mamy gosci,a jutro spotkanie zapoznawcze ciotki Bartka kontra moja mama z babcia 🙂 🙂 jej ale sie stresuje....wiec dzis mam sprzatania co nie miara i dwa razy na zakupy isc zebym nie dzwigala tyle....wczoraj super spedzilismy dzien tylko na sloncu dlugo nie moge przebywac bo slabne...kurcze oby takie lato nie bylo...moglo by byc juz chlodniej 🙂 wiecie jak zajebiscie sie wczoraj czulam przy Bartku niewiem jakos tak fajnie....jednak jak jestesmy w domu razem cale dnie to jest inaczej niz tylko wieczorem...tak milo ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ dobra spadam na dalsze zakupy pewnie tu zajrze dopiero wieczorem....takze do pozniej 🙂