Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie też gorąco... wyniosłam pościel na taras i już się zmęczyłam 😮 a to słońce mnie dobija... w sumie wole słońce niż deszcz, ale chyba bym nie wytrzymała na leżaczku w słońcu 🙂
a właśnie jak jest z tym opalaniem w ciąży, można czy nie?!

• Mamusia
Good morning mamusie 😉
widze ze wszystkie sie juz dawno zmyly spedzac intensywnie sobote, ja dopiero co zasiadlam do internetu i odpoczywam bo jestem zmeczona po calym tygodniu pracy, dzisiaj bylam w pracy 5-9;30
wrocilam odrazu zabralam sie za sprzatanie sypialni, pozmienialam posciele, powycieralam kurze, mezus poodkurzal 🤪 troche mi pomogl , teraz robie wielkie pranie juz 2 pralka leci a tyle prania jeszcze przedemna 🙃 wysprzatalam tez cala kuchnie 😜 😜 no i jeszcze zakupy przedemna bo w lodowce i szafkach to tylko pajeczyny mam 🤨 pogoda jest okropna od jakis 3 tygodni, ciagle pada i pada cale dnie zimno i nawet nie ma gdzie wyjsc... milej soboty spedzonej z mezusiami i brzuszkami ;D 😜 do zobaczenia 😉

• Mamusia
My już po zakupach... kupiłam pierwsze drobiazgi dla Dzidzi... nic specjalnego: szczoteczkę do włosów, termometr do wody (M nigdy nie mógł dopasować właściwej temp wody :P), mydełko, smoczki uspokajacze (tak na wszelki wypadek) i kocyk ażurowy biały 120x150cm (za niecałe 9zł a niebieskie/różowe były za 40 :blink 🙂. Zmieściłam się w 50zł.

• Mamusia
ja kocyk azurowy kupilam za 4 funty/20zl kremowy, byly jeszcze rozowe, niebieskie i biale, ale kremowy jakos najbardziej przypadl mi do gustu ;D
ja tez po zakupach ;D ale tych spozywczych hehe, no i odebralam z Tesco paczke pampersow new born huggies 2-5kg x 27 pampersow, mialam darmowy kupon to czemu nie skorzystac ;D

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Hej my z córką od rana 7 km zrobiłyśmy , dopiero co skończyłam się opalać godzinkę się prażyłam na balkonie . Na brzuszek kładłam sobie zmoczony mały ręcznik mmmmmm bardzo przyjemnie .
😜
Ciężko jest wytrzymać na słońcu , taki upał.

tez bym sobie posiedziala w ogrodku przy sloneczku, a nie patrzyla jak ciagle pada deszcz...
ja zrobilam obiadek i mezowi oraz znajomej z ktora mieszkamy bardzo smakowal.. 🙂 objadlam sie a teraz odpoczywam bo moj M poszedl na silownie 🙂

• Mamusia
ja mojego M poprosilam o kupno plynu do plukania bo widzialam w dobrej przecenie a moj duzy lenor sie dzis skonczyl, mam jeden maly bo kupywalam ale to idzie jak woda wiec bede miala na zapas 😁
a tak to siedze sobie na ebayu i patrze na rzeczy dla malenstwa ale nic nie przykulo mojej uwagi 🙂
znow czuje malenstwo 🙃

• Mamusia
Ja wróciłam właśnie i teraz obiadek 🙂 zjadłam loda po drodze i zakupiłam wodę z lodówy taką meega zimną 😁 😁 Trzeba było kupić legginsy i bluzeczkę bokserkę 🙂 I do tego zainwestowałam w górę od stroju kąpielowego bez naramek bo nie lubię białych pasków 😁 Przeczytam Was niebawem 🙂

• Mamusia
wieczór a jeszcze grzeje 😉 cały dzień spędziliśmy na polku… ale ja to lubię.
idę robić piersi z kurczaka z warzywami i ryżem 🤪 a później gonimy na nasz staw... mój mężuś łowić rybki a ja z leżaczkiem czytać książkę...

• Mamusia
isa8 napisał(a):
wieczór a jeszcze grzeje 😉 cały dzień spędziliśmy na polku… ale ja to lubię.
idę robić piersi z kurczaka z warzywami i ryżem 🤪 a później gonimy na nasz staw... mój mężuś łowić rybki a ja z leżaczkiem czytać książkę...

taka to ma dobrze ;D