Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hey laski.. ja powiedzmy ze spakowna.. wymeczona nieziemsko, bo caly czas cos ogarniam, sprzatam, pakuje, prasuje.. no ale co sie dziwic jak do 17 siedzialysmy od rana na dzialce 😁

Jutro wstane okolo 5 30 i sobie porobie wsio do konca 🙂

Ehhhh... kurde byle nam namiot nie przemokl..

• Mamusia
Emi rób okłady... mi tez puchną nogi ale nie aż tak 😮 lepiej zgłoś sie do lekarza...

ja ledwo dycham... deszczu to nie widziałam od kilku tygodni... chmurzy się ale nic nie pada ;/ w dodatku dzień w dzień ponad 35 stopni... a teraz to nie ma czym oddychać, nie wiem jak ja zasnę 🤨

• Mamusia
Emilia, ja wczoraj miałam takie stopy, tyle że bez opalenizny. Spałam z nogami wyżej od głowy (podłożyłam pod nie poduszki) a przed snem zrobiłam sobie zimny prysznic na łydki i stopy, żeby poprawić krążenie. Dziś jest o niebo lepiej.

• Mamusia
Ale co innego opuchlizna na nogach przy obrzekach.... a co innego od poparzenia, to jest przeciez normalne... ze przy poparzeniu, puchna stopy.
Takie poparzenie, to praktycznie to samojakbys sobie wrzatek na stopy wylala... ;//
Bolu nie zazdroszcze,bo ja takie stopy mialam ostatnio w Tunezji..:/
A ci ci powiedzial lekarza??

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ale co innego opuchlizna na nogach przy obrzekach.... a co innego od poparzenia, to jest przeciez normalne... ze przy poparzeniu, puchna stopy.
Takie poparzenie, to praktycznie to samojakbys sobie wrzatek na stopy wylala... ;//
Bolu nie zazdroszcze,bo ja takie stopy mialam ostatnio w Tunezji..:/
A ci ci powiedzial lekarza??

z tym ze ta 'opalenizna' mnie nie boli w ogole mnie stopy nie bola tylko ta opuchlizna mnie zastanawia jutro kupie ta masc bo przeciez tak byc nie moze 😮

• Mamusia
Hey, hey 🙂)
Ja wynalazlam jakies stare spodenki, co od dwoch lat leza w szafie.. ale kurde na nogach mi takie opiete byly ;// Wzielam nozyczki porozcinalam boki w szwie i juz sa wygodne 🙂 W sam raz na podroz...

6 15 pukam do sasiadow, bo cos mi za cicho u nich bylo.. i co??? Wszyscy spia 😉) Nie wierze 😉) Ale mąz moj poznosil nasze i ich bagaze.. i o dziwo sie zmiescilismy 😉)
Mam nadzieje, ze Nadia mi padnie w samochodzie, bo mnie cos wkurza od rana ;// Obudzona to i humoru nie ma ;//
Ja w sumie tez poszlam spac o 1 , a 5 30 wstawalam na nogi 😉

Tak wiec zycze zeby nic sie nie dzialo.. trzymam kciuki za nasze dzidziuty..
Natalia powodzenia w Lodzi...
Na neta nie bede wchodzic na pewno, bo trzeba sie raz na jakis czas odzwyczaic od tego ustrojstwa 😁 wiec nadrabiac nie bede, bo takiej opcji nie bedzie 🙂
Trzymajcie kciuki, zbey mi lumpy nie zamokly i namiot nie odfrunal 🙂)

Aaaa Tusia ty mi tu znac na biezaco dawaj, bo pozniej Cie rozlicze :z nadania informacji 🙂)

Buziaki!!!!!!