Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie wiem ile... wysłać 11 paczek to dla niego nie problem 😉 ostatecznie zdecydowałam się zamówić 15 paczek w 3 rozmiarach i mam nadzieję, że to wystarczająco uczciwy człowiek. Czekam tylko aż mi napisze ile mam zapłacić. Podał dane do przelewu, imię, nazwisko, adres, numer konta... ciekawe czy po takich danych można później dochodzić jakby nie wysłał pieluch a zniknął z pieniędzmi... po numerze konta to chyba coś można zdziałać?

• Mamusia
Inirtam, roznie, ja nie mam zielonego pojecia ;// Szczerze to malo powiazane z kilogramami, mi sie z Nadia nigdy nie zgadzalo 🙂)
Po prostu jak przesikiwala, albo kupsko bokiem lecialo to zmienialam na wieksze 😉)

Doti, moim zdaniem tak, Mozna dochodzic w razie czego, ale miejmy nadzieje, ze nie ebdzie potrzeby.

Efek, z tymi grzybami roznie. Kumpela byla w zeszlym tygodniu i UWAGA zebrali 35kg. Jak jechalismy nad morze, to tez mnostwo ludzi na poboczach stalo z grzybami

Emi- baranek.

Bubble safari- gowno.

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emilia ja też jestem zielona w tym wszystkim... 😉

ja dużo nie kupuje... w razie jak mi czegoś zabraknie to wygonie męża do sklepu 😉

a ja tez juz wiecej nie kupuje 😁 taki sam mam zamiar co Ty Iza 😁 jak by czegos braklo 😁
tylko kompletnie nie wiem co pakowac do szpitala dla dziecka 😮
bo dla siebie to wiem ale dla malej mam mega zonka jak patrze na to wszystko i nie wiem co zrobic spakowalam komplecik na wyjscie : dresik body skarpetki rajstopki jak by chlodno mialo byc czapeczke niedrapki
naszykowalam becik i chusteczki do dupki ale co jeszcze to nie wiem 😮
do swojej torby wloze kaftanik 56 i spiochy 56 ale teraz sie zastanawiam czy czapeczki tez pakowac
nie nie nie nie poprostu nie mam pojecia cooo 😮

• Mamusia
Pieluch nie ma sensu kupowac wiecej niz jedno opakowanie, bo sie okaze, ze maluch nie toleruje i co z tym dalej??
Moja siostra nie mogla Pamprow, wogole uzywac ;//

Emi, my wychodziismy z mloda ze szpitala to byla ubrana w body, dresik, cienka czapeczke skarpetki i przykryta kocykiem. a byl to 2.09.
Nie ma co przegrzewac malca 😉

• Mamusia
emi śpioszki, body, pajacyk, kaftanik, czapeczka, rożek, niedrapki, skarpetki, kocyk
chusteczki nawilżone, pieluchy jednorazowe, pieluchy tetrowe,
krem do pupy, krem do ciałka...
smoczek

ja mam to zapisane żeby przygotować do szpitala 😁 i nie wiem czy coś jeszcze...

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Pieluch nie ma sensu kupowac wiecej niz jedno opakowanie, bo sie okaze, ze maluch nie toleruje i co z tym dalej??

Emi, my wychodziismy z mloda ze szpitala to byla ubrana w body, dresik, cienka czapeczke skarpetki i przykryta kocykiem. a byl to 2.09.
Nie ma co przegrzewac malca 😉

no to racja z tym przegrzewaniem a poza tym co bralas do szpitala dla Nadii ? jakies kosmetyki? cos do wloskow?

• Mamusia
sandroos napisał(a):

widzisz, ja nawet w ten sposób nie pomyslałam... promocja byla, to kupiłam 😁 w takim razie nie bede wiecej kupowac...

• Mamusia
Emi ja zapakowałam 3 komplety ubranek: body z kr rękawem + pajacyk + czapeczka + niedrapki + skarpetki, do tego rożek, pampersy, krem do pupy, chusteczki nawilżane. Na wyjście mam przygotowane dresy + body z kr rękawem + kaftanik + sweterek + skarpetki, niedrapki, czapeczka, kocyk. Z tym że wszystko zależy od tego co sobie w szpitalu życzą 🙂 Wiele zależy od pogody jaka będzie bo dzisiaj jest chłodno a jutro może być 30*C... Wychodzę z założenia że jeśli ja siedzę w kr rękawie to dziecku pajacyk na to wystarczy skoro ma być jeszcze w rożek zawinięte.

No to Emi masz problem z głowy hehehehe

• Mamusia
Tak jak Doti mowi, jedna warstwa wiecej 🙂
Masakra, normalnie Doti jak wyprawka dla siebie, praktycznie wszystko musicie miec..;//

Ja tam sie boje jedzenia grzybow....Tak na biezaco: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/poznan/trzy-osoby-zatruly-sie-grzybami-dwie-czeka-przeszc,1,5218209,region-wiadomosc.html

• Mamusia
Niestety musimy mieć właściwie wszystko swoje. Tu jest lista: http://www.szpital.ujastek.pl/ciaza/
Dlatego pakuję się do dwóch toreb - jedna dla mnie i jedna dla Małej, bo jak wsadzę pampersy, podkłady na łóżko, podkłady do majtek, rożek, kocyk i całą resztę to się tego dużo zbiera ://

• Mamusia
inirtam no u Ciebie to konkretnie jest napisane 😁 to ja dla malej nie biore nic skoro szpital zapewnia chyba ze mi sie nie spodoba czy cos bo sadze ze te france nawet by malej ne ubraly w to co bym wziela 🙂 tak sie zastanawiam np. slyszalam ze bez fotelika nie wypuszcza dziecka 😮 a znowu jak niby mam wsadzic dziecko owiniete w rozek do fotelika 😮 kupy sie nie trzyma jutro pogadam z polozna 😁