Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale jestem nienormalna... Zryczalam se jak bobr...

Wlaczylam Nadii kolysanki i przypadkiem kliknelam na jakis filmik, co rodzice zamieszczaja , z podkladem muzycznym odnosnie swoich dzieciakow, ktore odeszly...

i tak popatrzylam na moje spiace slodko , zdrowe dziecko...
Ehhh czlowiek czasem nie docenia tego co ma...

• Mamusia
Ja już nie oglądam takich filmików, bo potem też mam doła przez cały dzień. Nie mówiąc już o tym, że jak zaczynam ryczeć to się uspokoić nie mogę.

Chyba powoli będę się z Wami na dziś żegnała. Poczytam książkę, może coś w tv znajdę. Wogóle jakaś taka do d*** się w tej chwili czuję i sama nie wiem już czego chcę 🤢 Może pójdę do kuchni i poszukam jakiejś czekolady w lodówce... 😉
Dobrej nocki Wam życzę, Brzuszki 😘

• Mamusia
Sandro ja też czasem jak widzę takie filmiki to ryczę jak głupia 😞
Widać że Nadia za tatusiem tęskni 😉

Deira moja Mała póki co się nie uaktywniła - liczę na to że jak się położę to wtedy zacznie harce. Jakieś tam pojedyncze zmiany położenia czuję ale nie wiem czy jutro na IP nie pojadę 😞 😞 😞
Masz jakiś fajny przepis na chlebuś ?

Wcale mi się nie chce spać... wkurzam się bo Młody jeszcze nie śpi ale nie odpuszczę i dziś M ma go uśpić. Do tego od 2-34 tygodni codziennie wieczór mam zgagę jak cholera jakby Mała przesuwała się bliżej serduszka na noc...
Chyba do Małej dotarły moje myśli o IP bo zaczęła się kręcić 😁

• Mamusia
Sandra tęsknota Twojej córeczki za tatusiem nie zna granic 😁 😁 spryciara...

a mnie naszły myśli jaki będzie mój maluszek... czy będzie miał włoski, jaki będzie miał kolor oczu itp... jakaś faza 😁 no ale mam nadzieje że będzie zdrowy bo to najważniejsze! 🙂

• Mamusia
Kurde nie chce mi się spać.... 😞 Czemu ta końcówka jest taka męcząca...Zgaga mnie też męczy codziennie od rana do wieczora,mam już dosyc.Coraz czesciej zatyka mi się nos,ale to nie od kataru.Brzuch mnie znów piecze...ryczec sie chce ;(
Ale sobie ponarzekałam...
i tak nie pomogło.heh....Dzis chyba nie usnę

Odpisala mi ta mądra od karuzeli.Wózek wczoraj przyszedl a karuzeli jeszcze nie mają i producent tez jej nie ma...Napisałam jej ze niech sobie juz daruje tą karuzelę bo bez przesady zeby prawie miesiac za gównem czekać a oni nic nie mają na stanie.

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂
Ja już od godziny na nogach a od dwóch nie śpię... Wiadomo, święto, mąż w domu, nikt wiertarką nie napierdziela, pospać można, to mnie o 5 głód i zgaga obudziła... Ech.... Na poprawę humoru zjadłam sobie małą porcję lodów do śniadania 😁 Mam nadzieję, że dziś tylko ja z przebojami ze spaniem i że sobie wypoczniecie 😎

• Mamusia
oj tak, u mnie dziś cudownie 🙂 obudziłam się po 6 😁 jest progres 😁 😁 😁

Pestka głowa do góry... ja mam nos zatkany od początku ciąży, mało tego, bardzo często leci mi z niego krew, ale to sprawka progesteronu 🤔 i to takie g... jest, że wydmuchać nie można, tylko siedzi na ściankach i utrudnia swobodne oddychanie... a zgaga pojawia się i znika, ostatnio coraz częściej, co zrobić.... mnie najbardziej denerwuje bezsenność... bo później tym bardziej sobie dobrze nie pośpię, eh... 😠

My dziś do rodziców wybywamy i wrócimy pewnie wieczorkiem, także miłego dnia brzuszki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
ja w miarę wyspana. co prawda nie mogłam zasnąć i jakieś skurcze mnie budziły w nocy, ale udawało mi się potem szybko zasnąć, więc nie narzekam.
dziś idziemy do mojej mamy na imieninki-fajnie-będzie czas do wizyty piątkowej szybciej leciał 😉
a mąż na razie w pracy :/ bo się zamienili i dziś pracują a za to piątek wolny...

Marylu powodzenia na wizycie!

• Mamusia
Hej Brzusie,
Marylu wspolczuje,choc znajaz zycie polozna powie cinze to normalne ale jaksie niepokoisz to sie upieraj nie moga ci odmowic!
Pestka a ty jak usnelas wczoraj bo ja dopiero po 1,ta bezsennosc nas wykonczy 🤢
Milych spotkan rodzinnych dziewczyny.
A ja wczoraj z M wyprzatalam wszystko,popralam czyli gniazdo uwite jestem gotowa 🤪

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja się obudziłam rześka i wyspana mimo wstawania kilka razy w nocy. Przejechałam już nakarmić zwierzaki u ciotki i teraz leżakuję bo Mała napiera na miednicę i boli jak cholera. M w pracy od rana, nawet nie wiem kiedy wyszedł...
Marylu powodzenia na wizycie :*

• Mamusia
Witam sie i ja dzisiejsza noc to sukces 😁 siusiu tylko 2 razy 😁 nic nie bolalo 😁 ale obudzilam sie o 2:33 z ogromna checia na pierniki wiec zjadlam 2 i dopiero poszlac spac dalej 😮
a dzisiaj zapowiada sie nudny dzien bo to swieto jest poza tym za cieplo tez sie ne wydaje zeby bylo 😁

• Mamusia
czesc kochane 🙂 a ja ani razu na siusiu nie wstalam 🤪 i pospalam do 9 😁 😁 jak sie obudzilam, poszlam na siku i z powrotem do wyrka potulic sie do meza a ten sie przebudzil i mowi do mnie, zebym go nie budzila, bo ma dzis wolne i chce pospac - myslal, ze dopiero jakos 5 rano jest i nie moge spac 😁 wygonilam go do sklepu po bułki, bo glodna sie zrobilam i tyle mial ze spania 😁 😁
Po obiedzie nawiedzi nas moja siostra z moja 1,8roczna chrzesniaczka, wiec zapowiada sie ciekawie i intensywnie, bo ona z tych "zywych" dzieci 🙂

• Mamusia
Dzień dobry!
No powiem wam że ja też ostatnio strasznie się mecze w nocy ;/ nie mogę zasnąć a jak zasnę to budzę się co chwile na siusiu... koszmar! ale chyba dlatego bo wysypiam się popołudniami i później takie są tego konsekwencje... dzisiaj postaram się nie spać popołudniu, chociaż będzie trudno bo dzisiaj typowy dzień do leniuchowania, święto, zimno na dworze... zobaczymy 😉

Marylu powodzenia na wizycie 😉

idę zrobić sobie sok z marchwi i jabłka...