Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ann, Kasia cudownie słyszeć takie dobre wieści 🙂 Ja jutro mam to badanie, to się wszystkiego dowiem. Już wariuję - śnią mi się głupoty po nocach i wszystko związane z tym usg. Oby już było po i obym usłyszała też same dobre wiadomości 🙂

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂
Ann, Kasia śliczne maluszki 🙂 Cieszę się ,że Wasze maleństwa są zdrowe i mają się dobrze 🙂
Nacudja na pewno wszystko będzie dobrze 🙂 Ja przed każdą wizytą też wariuję i się zastanawiam czy moje maleństwo jest zdrowe. Chyba taki los wszystkich mam ,że całe życie martwią się o swoje dzieci.
Karolka jaki kolorek sobie zrobiłaś?

• Mamusia
danusia nikt Ci nie każe 😉 ale ja uważam, że jednak coś w tym jest 🙂 może nie w tych z gazet co się wydarzy w danym tygodniu, ale tych opisowych o cechach charakteru danego znaku. i może nie wierzę w to jakoś ślepo i bez żadnych wątpliwości, ale z wieloma rzeczami jestem skłonna się zgodzić.

• Mamusia
No ale chodzilo mi o dziecko nie o mnie! Dziecko nie ma wplywu czy bedzie zdrowe czy nie. Pozatym pisalam tez ze mam poczucie ze zrobilam wszystko co w mojej mocy by bylo dobrze, wiec to co bylo mozliwe zrobilam, gdybym wtedy tego nie zrobila czyli zignorowala zalecenia lekarza pewnie dobrze by nie bylo- wiec byc mozed odmienilam zly los.
Mysle jednak ze przyszlosc jest plastyczna i mozna ja ksztaltowac, oczywiscie jedne rzeczy od nas zaleza calkowicie , inne troche, a inne wogole, ale generalnie to my decydujemy jaka bedzie nasza przyszlosc.Np wrozka m,i mowi- nigdy nie bedzie miala pani dzieci, nie robie nic w tym kierunku- np leczenie rzeczywiscie nie mam, ale np podejmuje leczenie, nie wiem biore komorke od dawczyni itp (to tylko przyklad) dziecko mam. Mysle ze nawet zly los mozna odmienic tylko trzeba dzialac.
Nie wiem, dla mnie wierzenie ze tak mialo byc jest uproszczeniem i pojsciem na latwizne- tak uczono mnie na filozofii i w to wierze 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Zrobilam podobny do tego, co mialam przdtem - czekoladke 🙂 roznicy za bardzo nie widac, ale przynajmniej odrostów nie ma i odswiezony odcien jest 🙂

pewnie od razu lepsze samopoczucie 🙂

a jak! 😁

a ja nadal tkwie w postanowieniu zapuszczania wlosow 😁

• Mamusia
Nie mówię że wierzę w to, że moja przyszłość zapisana jest w gwiazdach i gdzieś zaplanowana. Też uważam, że każdy z nas może swoje życie dowolnie kształtować. Chcę tylko powiedzieć, że wierzę (choć może to za mocne słowo), że każdy znak zodiaku ma swoje indywidualne cechy i nawet jeśli nie każdą cechę i nie do każdego przedstawiciela danego znaku da się dopasować, to ogólnie wiele się zgadza. Np. barany to przywódcy, ryby romantycy, a wagi to dusze artystyczne. I to tyle jeśli chodzi o moją wiarę w horoskopy 🙂