Skocz do zawartości

Brzuszki w obiektywie | Forum o ciąży

magdaluke

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nooo piękne brzucholki 🙂 Superbaba chyba to nie zależy od kilogramów, raczej od budowy, wód itd. bo ja przytyłam sporo do tej pory w porównaniu z innymi, a brzusio nieduży 🙂

• Odpowiedzi 479
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monika wow super wyglądasz 🙂 ciąża ci jak najbardziej służy 🙂 a brzuch chyba wielkościowo mam podobny 🙂

brzuszki super-i coraz większe będziemy 🙂 i faktycznie dopiero co zaczynałyśmy a tu już 3 trymestr 🙂

• Mamusia
Monia, elegancko. i tez mysle, ze podobnie rozmaiarowo idziemy. Dzis mialam chwile refleksji i mowie mezowi, ze to jeszcze 3 mce, i do jakich rozmiarow ja dojde? A on sie popatrzyl i usmiechnal dwuznacznie i nie wiem o co mu chodzilo. Ja nawet 160 cm nie mam, hehe. A wczoraj w sklepie facet z babka zagadali, i mowia, ze chce pilke do kosza przemycic...smiesznie.

• Mamusia
Dzięki dziewczyny, własnie ja też ostatnio zastanawiałam się jak będę wyglądała za jakiś czas, z córka to tak porządnie brzuch zaczął mi rosnąć w 6 miesiącu i przytyłam w sumie 16 kg a teraz mam już 11 na plusie 😮 az się boję, mam nadzieję, ze zgubię tak szybko jak w pierwszej ciąży 🤨

• Mamusia
Strzauka napisał(a):
Monia od razu widać, że będzie chłopczyk - rewelacyjnie wyglądasz!!

Czyli te w ciąży z dziewczynką wyglądają gorzej? Oj nie zgadzam się na te przesądy 😜

• Mamusia
dodi napisał(a):
Strzauka napisał(a):
Monia od razu widać, że będzie chłopczyk - rewelacyjnie wyglądasz!!

Czyli te w ciąży z dziewczynką wyglądają gorzej? Oj nie zgadzam się na te przesądy 😜

Hehe, no wiesz - niby tak mówią 😉 Ale po Was tutaj jakoś tego nie widać żebyście "brzydły" w związku z dziewczynkami 😁