Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ooo te uciekają, ja na chwilkę psozłam do pokoju do małego bo sie zbudził z płaczem 🤢
a zapomniałam wam dziś pisać że wczorajszej nocy, oczywiście byłam sama 🤢 no ale słyszę w łożeczku, jak mnie woła mama, mama, mamamama i śmiech taki głośny zrywam się bo myślałam że Oli chce na cyca, a on spi 😲 😁 i jeszcze ze dwa razy powtórzył mama i się chichrał 😁 i potem cisza spał, no tak się zaczęłam z tego śmiać że myślałam że naprawdę go obudzę 😁
to ja tez uciekam do wyra
gut najt 😘 😘

• Mamusia
Dobra baby, jestem i nie śmierdze dzisiaj... ale na pewno żadnej z Was już nie ma 😁
Byłam na imprezie zakładowej i mam banię więc jutro sie z wami policze...
Chorwacja mnie kosztowała ok. 3 tys juz całość... podróz, nocleg, pobyt, jedznie i wszysto wszystko... 2 tygodnie za 2 osoby...
Sie wyrwałam Z domu, Piotrek został z Pokemonkiem to sobie troche poszalałam...
I czowysićei że sie ie gniewam.. usmiałam się tylko 😁

• Mamusia
Hej...
Mateusz kiedys spał do 9-10... ale odkąd poszłam do pracy to spi krócej... teraz zazwyczaj do 8... ale dzisiaj w nocy nie był łaskawy, na szczęście mój mąz się nim zajął... obudził się i z godzinę nie chciał zasnąć a potem jak zasnął na rękach to nie dało sie go odłożyć... teraz śpi już ponad 2 godziny cwaniaczek... a rodzice się męczą 😉
A co do tej Chorwacji to muszę uściślić, bo w zeszłym roku wyjątkowo tanio wynajmowaliśmy domek, w tym roku już nie znaleźlismy nic tak taniego a w to samo miejsce nie chcileismy jechać... wtedy płaciliśmy 600 euro za cały apartament na 3 rodziny czyli nas samych wyniosło to 200 euro... a tym roku płacimy ponad 300 euro... paliwo droższe więc na pewno będzie troche drożej... 🙂
A mój szwagier powiedział, że jakbysmy mieli kogos znajomego to on poszuka domku w pobliżu nas albo nawet w tym samym domu... 🙂 więc dziewczyny zastanówcie się... bo mi przydałoby sie polskie towarzystwo... bo jedziemy w 3 rodziny z czego całkowicie polksojęzyczny jest tylko mój szwagier, jego zona i ta druga rodzina to Niemcy więc mi będzie trochę smutno 🥴

• Mamusia
Jejku ale jestem zła mama.... zapomniałam sie pochwalić, że Mateusz dzisiaj nauczył sie raczkować, udało mu sie na kolanach dojść do kwiatka i go prawie przwrócić, na szczęście szybko złapałam... no ale najważniejsze że już nie tylko pełza, ale pełnoprawnie raczkuje... i jeszcze nauczył się z pozycji na brzuszku usiąśc bo do tej pory tego nie potrafił... jak siedział to wiedział jak sie przenieść na brzuch ale spowrotem już nie umiał i sie wkurzał... a teraz na brzuch, myk podkurcza nózki, myk podwija jedną noge i już siedzi... wiem że większość dzieciaczków majowych już to potrafi, ale u nas to nowość 😆

• Mamusia
spacer zaliczony, pogoda super 🙂
wrzuciałam stos "żółciaków' i nie tylko do puszki WOŚP 🙂
a jeszcze wiecie co dzis Oliwier zrobił z moim sutkiem 😁 tak tak śmiesznie to brzmi ale jadł wyciagnął i tak sie patrzy , patrzy i złapał go w dwa palce i zaczął kręcić 🤪 🤪 no myślałam że padnę 😁 😁 jakie te dziecko ma pomysły jest taki śmieszny 😁 😁

• Mamusia
Hejo,

Madzia - ja chętnie się na MAzury wybiorę,mój mąż mnie męczy o MAzury....i to jak... 😜
Chorwacja - też bym chciała,ale tak jak Kasia,wybieramy się do Egiptu,tyle,że w mniej gorące miesiące,jak wszytsko wypali to w marcu/kwietniu a jak nie (to zależy od roczku Oliwki,który jest 16 kwietnia),to lecimy przełom września/października.No a w sierpniu umówiliśmy sie już w zeszłym roku z kuzynem żoną i dziećmi do Zakopanego...plany,plany,plany....oby wszystkie wypaliły.

Dzisiaj tak siedliśmy z Marcinem i nas olśniło,bo Oliwia od 2 nocek śpi normalnie,ale jak nam się wybudzała i tak ryczała co chwila,to przecież mogły być zęby....coś w górnej jedynce widać,ale czy to ząb??? 😜 🙃 🙃

A teraz czekamy na znajomych, tzn.sąsiadów naszych,mają wpaść na kawkę,to sobie pobabulimy.A jutro do pracy,bleeee...... 😠

• Mamusia
Mateuszku gratulacje 🤪
Emila jeszcze nie raczkuje 😜 i wątpie że będzie. Juz sama wstaje w łóżeczku czy przy leżaczku, ale raczkować hmmm chyba nie bedzie 😉

Magda ale pospałaś 🤪

Hahaha Łajsoka ! No faktycznie Oli ma pomysły 😁

Cały czas myślę nad tą Chorwacją... muszę to dokładnie policzyć, bo sam Egipt wyjdzie ok 5tys. Łajsoka a na ile chcielibyście jechać?