Skocz do zawartości

Witam wrocławskie mamusie! | Forum o ciąży

Sathi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzięki dziewczyny za rady 🙂 wciąż nie mogę uwierzyć ze jutro o tej porze będziemy juz pewnie we 3 🙂 mam tylko nadzieję, że nie trafię na jakiegoś wrednote w szpitalu, bo miałam tę wątpliwą przyjemność, jak mi termin ustalali :/ a wogóle to mam stresa, ze sobie nie poradze jak mnie zostawią sam na sam z taka kruszynką zaraz po porodzie ech...

a imię... chyba mamy hehehe

sathi, ty musiałas wypocząć za wszystkie czasy skoro o 4 juz na brzuszku siedziałas 😁

a wogóle, to któraś tu wątpiła ze sama autem na porodówkę pojadę 😉 i proszę- wykrakałam 😉 oczywiście mąż mnie zawiezie, bo nie wiem czy dałabym radę wrócić, ale jutro to spokojnie bym dojechała 🙂 prosze, jak to trzeba uważać na wypowiadane życzenia... 😉

• Mamusia
Ika79 he, he, jakbyś zgadła. 😉
Oj i troszkę więcej wiary w siebie! Poradzisz sobie! Powolutku, pomalutku... a jak coś to nie omieszkaj pytać pielęgniarki, albo nawet inne mamy - może będą na bloku poporodowym już doświadczone. 🙂 No i z tym autem - rzeczywiście zdziwko! 😁

jej, jaki słodziak, sathi 🙂

kurde, młody tak mi się wierci w brzuchu, ze myslę, że jak by mu dali jeszcze troche czasu to by sie obrócił 😉 ale nie ma co ryzykować 🙂

• Mamusia
Sathi jaki on przesłodki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Jak ja bym chciala zeby Dawidek juz taki superasny, siedzacy byl 🙂 🙂 🙂 🙂

Ika jasne ze nie ma na co czekac, dzidzol gotowy to wyciagac tylko i sie juz cieszyc malenstwem. Obys szybko sie spionizowala a rana nie bolala i goila sie jak na psiaku 🙂

• Mamusia
Gratulacje Ika!! Dużo zdroofka dla Ciebie i synka! 🙂
Laaf ale Dawidos uradowany 🙂 mój mały to zawsze śpi na spacerze 😉 no chyba że się obudzi to wtedy krzyk na cyca 🤪
Sathi, fotki fajowe 🙂 czekam z niecierpliwością kiedy i Tymianek będzie taki duży. Za rok będą nasze pierwsze wyjazdowe wakacje 🤪 Chociaż na weekend to pewnie i zimą gdzieś wyskoczymy 😉

• Mamusia
Ellie pewnie! 🙂 Choć ja nie wiem czy zimą nam się uda zorganizować jakiś wyjazd... ale my i tak dużo krążymy w ciągu roku między domem moich rodziców a rodziców mojego faceta.

A jutro jak się uda to jedziemy oglądać jedno mieszkanie we Wro do wynajmu. Jednak wynajem póki co.

• Mamusia
Laaf szkoda 😞, zawsze można by się na wspólne spacery z maluchami umawiać.

W sumie mieszkanie nam się bardzo spodobało, okolica też super (pod względem, że dla osób z dziećmi, bo tak to zadupie... 😜) tylko cena najmu dość wysoka. 🤨 No i dojazd stamtąd do centrum kiepski. 🤢 Gdyby dało się trochę obniżyć jednak cenę... To w zasadzie czemu nie?