Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Czesc dziewczyny 🙂
andziucha nie chce Cie zalamywac, ale ja nawet wczoraj jeszcze wymiotowalam 😞 po 3 tygodniach przerwy... 🤢

myslalam ze wypluje wszystkie swoje wnetrznosci 🥴 ja wychodzilam z kibelka w lzach i do tego to samopoczucie jakby cie cos potracilo!

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
roznie to bywa. ja myslalam, ze u mnie sie na dobre skonczylo, a tu wczoraj taka niespodzianka. A dzis od rana caly czas mi niedobrze 🤨

moze u ciebie dziecie sie tak jakos ulozylo ze musialas wymiotowac 🥴
ja wogole jakos tak sie czuje niedobrze i wogole sama nie wiem od czego to czy to tez od tej szaro burej pogody 🥴

• Mamusia
Witam 🙂 Karolka84, Andziucha ja to rano czuję się super za to wieczorem do póżnych godzin nocnych masakra nudności i o zgrozo wymioty 🤪 do tej pory jestem 3kg do tyłu ale myślę że nadrobię 😁 Sylwia1611 fajnie że mamy tak samo termin 🙂 24.04 idziemy z mężusiem na usg 🙂 ja dzidzie już widziałam na pogotowiu niestety 😞bo jakieś brudzenia mnie nawiedziły ale z dzidzią było wszystko dobrze,teraz jestem na L4 i odliczam dni do wizyty...Anula4ever jestem pewna że dzidzia ,ślicznie urosła wiec wszystko będzie ok 🙂

• Mamusia
Anula biedna Ty jesteś że tak Cię męczy,ja dziś o dziwo spokojnie faktem jest że cały czas coś przeżuwam 😁 chodzą za mną zapiekanki bagietka pieczarki i duuużo sera wędlina odpada brrr 🤢 coś czuję że jutro będę robić hmmm 😜

• Mamusia
A ja wczoraj od rana miałam ochotę na grilla, ale jak tylko poczułam zapach węgla to mi przeszła-zjadłam tylko jedną kiełbaskę i cały wieczór ją czułam a kibelek to chyba z 5 razy po niej odwiedziłam. Więc to chyba był pierwszy i ostatni grill w tym sezonie. A dzisiaj prawie zemdlałam w kosciele, w ostatnim momencie wyszłam-już nogi miałam takie miękkie i ciemno przed oczami mi się robiło, ale jak wyszłam na dwór to od razu lepiej 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny!!Wpadłam się przywitac po ciezkiej nocy.Objadłam sie sałatki gyros-ja glupiutka na noc a ponziej okolo 2 obudzilam sie i sie meczylam do 4 maz nie wyspal sie ale biedactwo do pracy pojsc musial a ja zaraz zmykam odespac noc bo chodze jak zwloki.Moj zoladek przechodzi rewolucje swiatowa co zjem to kibelek przeciez tego nie da sie wytrzymac-ale czego sie nie robi dla dzidzi teraz kibelkowe zycie a pozniej brzuszek na taczke i cale lato smiagania a na zime zajecie zeby sie nie nudzic z bobaskiem 😉 gadu gadu ja sobie a w glowce odliczanie do srody-stracha mam przeplatanego z radoscia co tam sie dzieje.

• Mamusia
Czesc Kochane!! 🙂 U mnie bez zmian samopoczucie rewelacja mimo ze nadal mam katar ale da sie przezyc 😉 . Brzuszek rosnie i to nie za sprawa jedzenia 😜 (jak zrobie dzisiaj fotke to wkleje). Za 10 dni mam wstepna wizyte z polozna na ktorej koniecznie musze uzyskac przekaz na toxoplazmoze (badanie oczywiscie 😉 ) wtedy tez dowiem sie kiedy kolejny skan 😞 . Moge oczywiscie pojsc prywatnie ale to kosztuje niestety 🤔 . Dzisiaj siedze sobie jeszcze w domku i leniuchuje niestety jutro juz do pracy, oj jak mi sie nie chce. Zazdroszcze wam mozliwosci wziecia L4 ja takiej n ie mam musze swoje odpracowac a od 7 miesiaca moge isc na urlop wychowawczy ktory tutaj trwa 26 tygodni. Wiec jesli pojde w tym 7 miesiacu to zostanie mi mniej czasu na pobyt z malenstwem po urodzeniu 🤨 , tak wiec i tak zle i tak niedobrze.Trzeba bedzie cos wymyslic