Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doberek ;*
wczoraj ostatnia dzisiaj pierwsza...
ja się dziwiłam że cierpie dzisiaj na bezsenność a tu w nocy akcja z ojcem 🤢 szczęście w nieszczęściu że zuzia miała w nocy atak płaczu i nie potrafiłam jej uspokoić i obudziłam mame a ta patrzy a ojciec buszuje po ogródku 😠 😠 😠 nie zdąrzyła zadzwonić na policje bo uciekł... ehhhh
😞 a wyspana jestem jak cholera 🤢

• Mamusia
Wszystkiego co najlepsze dla Oleńki! 🙂 zdrówka, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń 🙂

Nasz dzień zaczął się o 6:30. Padam na pysk, bo położyłam się dopiero po północy. Za jakąś godzinkę polecę z Agą na spacer, póki upału jeszcze nie będzie.

Zuziaku, a czego ojciec szukał w ogródku?? 😮

• Mamusia
Wszystkiego dobrego dla Olci 🙂

Ech, a u moich rodziców znowu szpital 😮 Są jak małe dzieci, wiedzą że mają już słabe żołądki a zawsze coś wymyślą takiego że ich położy... Teraz zatruli się chyba pierogami z kapustą i grzybami z Tesco - tzn. bardziej Tata (tak z gorączką itp.), Mama tylko trochę, za to dziś Tata wzywał do niej pogotowie, bo miała duże problemy z oddychaniem i baliśmy się czy to nie jakiś nawrót tych płucnych spraw albo kardiologicznych. Na szczęście płuca i serce ok, wydaje się że to jest na tle stresowym, dostała środki na uspokojenie i ma dziś leżeć a Tata będzie jeździł sam na badania i do lekarza na kontrolę. Mama jest straszny nerwus i zamartwia się wszystkim, m.in. że nie jest w stanie mnie pomóc, kiedy sami chorują. Ech, sypią mi się rodzice coś ostatnio.

• Mamusia
hejka 😉

😘 😘 😘serdecznie życzonka dla Olci z okazji roczku 😘 😘 😘

No KOmsi dylemata masz 😁 😁 jak ja dawno bylam na baletach....kilka lat temu w wawce 😉

Ann zdrowka dla rodzicow zycze 🙂

Zuziaku a to bylo pierwsze pojawienie sie ojca? a wiecie gdzie on teraz mieszka?

• Mamusia
hej dziewczęta

wszystkiego naj dla Olci niech rośnie duża i dokucza mamusi 🙂

a mojemu dziecku coś się poprzestawiało i już 3 dzień z rzędu wstaje o 6 (a wcześniej się budziła o tej godz zjadła i szła spać dalej) 😞 😞 😞 a ja o 6 oczu nie mogę otworzyć

• Mamusia
a co do stron to też mi się podoba że posty się nie przesuwają i nie uciekają jak ma się pare stron do przeczytania to jak ktoś w trakcie napisał to coś tam zawsze się przeoczyło bo uciekło
nie ma admina bo by oklaska dostał

i wszystkim po oklasku bo jakoś nie klaskamy ostatnio 😉

• Mamusia
Dzisiaj sobie prowadzę dziennik jedzenia Agnieszki 🙂 co, ile i o której dostaje 😉

A potrzebę kupienia spódnicy właśnie realizuję 🙂 sobie maxi, a przy okazji wypatrzyłam coś dla mojej mamy - jej fason, jej kolory, więc jej kupię na imieniny (ma 10 czerwca) 🙂

• Mamusia
Spódnica fajna 🙂 Też takie lubię 🙂
Stasiek już dziś 2 razy się "kąpał" tzn. bawił w pustej wannie a potem z lekko lecącą wodą z prysznica. Sam się ostatnio dopomina żeby go do tej wanny wsadzić, ale jak przychodzi pora kąpieli wieczornej to jest protest 🤢

• Mamusia
Hej!!

[color=purple]Wszystkiego najlpeszego dla kolejnego roczniaka, Oleńki 🙂[/color]

Sylwia piszesz, że Iga wstaje o 6 a co byś powiedziała na 5:30? 😉 śmiałąm się, że budzika nie potrzebuję aż tu pewnego dnia kiedy miałam wstać po chleb na 6:20 Marysia pospała do 7 więc i ja zaspałam 🙂 😁

Oj Zuzuiek nie zazdroszczę Ci sytuacji z ojcem... niech to się szybko skończy- życze z całego serca 🙂

Kwasiek ładna, zwiewna spódniczka. Idealna na upały 🙂
i świetny pomysł z tym dzienniczkiem. Ja wczoraj wymyśliłam sobie, że będę liczyć ilość płynów którą dostaje Marysia bo wydawało mi się że było tego za dużo, ale nie jest źle 😉

Waja a jak tam Twoje prawo jazdy?
Ja już jeżdże, w sumie mężuś siedzi na miejscu pasażera i mnie pilnuje (bardzo się z tego cieszę bo jeszcze za pewnie się nie czuje) dzisiaj kolejna wyprawa samochodowa a jutro z rana na basen- nareszcie! tak mi tego brakowało 😉

My dzisiaj byłyśmy w przychodni po recepte na mleko i poczułam się jak kretynka- mówie że Pani dr się pomyliła bo miało być beblion pepti 3 a nie 2 na co kobieta w rejestracji, że nie ma 3. No to ok nie wiedziałam (przy normalnych mlekach jest dlatego chciałąm 3). Ona złośliwoe odsyła mnie do lekarki i normalnie scena wyszła niezimska. A ja poprostu chciałąm zapytać... mam ochotę już tam nie wracać 😠

• Mamusia
No właśnie takiej spódnicy szukam... 🙂 🙂 lekkiej, zwiewnej, żeby mi się dupsko nie odparzało 😁 bo - wstyd się przyznać - mam tylko jedną spódnicę ☺️

ha, mam pomysł 😎 mam taką jedną spódnicę mini w kolorze khaki, zapomnianą. Kupiłam ją chyba 2 lata temu, ale okazała się na mnie za ciasna. Zaniosę ją do krawcowej, może uda się coś z nią zrobić 🙂
I może w spadku po mamie dostanę też jakąś spódnicę, w której ona teraz nie chodzi - zwęzić tu, zwęzić tam i może byłoby ok 🙂

• Mamusia
Hej 🙂

Sto lat, sto lat dla Oleńki:*

Jak dobrze, ze ktos wymyslil Furagin.Pomogl od razu Julia od nocy nie goraczkuje i nie placze jak robi siku.Mam nadzieje, ze jej chory pecherz to juz przeszlosc.W nocy mielismy akcje z jej brzuchem, bo dziecko w przeciagu 3-4 godzin zjadlo 400ml i sie bidancia przejadla i nam obrzygala lozko.Ale to nic najwazniejsze, ze juz jej lepiej 🙂Jestem mega szczesliwa 🙂

Oj Laaf niestety wiem co to za bol pecherza.Do 2009 roku moj pecherz chorowal praktycznie raz w miesiacu bez przyczyny i nie raz Furagin uratowal mi zycie.Pozniej przeszlam na diete, ktora mnie totalnie oczyscila ze swinstw i mam spokoj do teraz 🙂

Kwasiek wlasnie podawalismy Malejj Ibum lub panadol przeciwbolowo i przeciwazapalnie.

Agulka w ten sam dzien co pisalam Wam, ze zaczynam prawko to zepsul sie nam samochod, wiec kasa poszla na auto;/NA razie musze czekac, az bedziemy w lepszej sytuacji finansowej.

Ann mam nadzieje, ze z rodzicami juz lepiej.

• Mamusia
No właśnie nie za bardzo lepiej. Teraz Tata dla odmiany: przyniósł od lekarza skierowanie do szpitala na jutro. Ma niskie leukocyty i wysokie CRP i coś tam jeszcze co nasuwa podejrzenia zapalenia trzustki. M pojedzie z nim jutro do tego szpitala, jesteśmy w trakcie przekonywania Mamy że to kiepski pomysł żeby sama jechała z nim. Mój Tata od wielu lat bierze wagon leków (27 lat temu miał pierwszy zawał a 5 lat później kolejny) i zasadniczo dzięki temu żyje do tej pory, ale niestety to była kwestia czasu żeby mu się posypał układ trawienny. Mam nadzieję że go skutecznie odremontują ale w wieku 77 lat już prawdopodobnie nie będzie tak łatwo. A za półtora tygodnia Mama ma planowy zabieg/operację też w szpitalu tylko innym 🤢

Dziewczyny, nie czekać z kolejnymi dzieciakami tak długo jak ja, bo jak się rodzice sypią to tylko potem człowiek się frustruje że realnie nie jest w stanie nic pomóc z wiszącym przy nodze ryczącym dzieckiem...

• Mamusia
Waja, ciesze sie ze malutkiej juz lepiej 🙂

Zuziaku mam nadzieje ze ojciec nie bedzie odwalal jakis numerow bo w sumie wie czym mu to grozi...tyle ze pijany bedzie mial wszystkow dupie!!! uwazajcie na siebie.. a ogrodek nie jest zamykany? ze on tam moze sam wejsc?

co do spodnic ja wogole nie nosze ale chce sobie kupic sukienke letni taka na ramiaczkach i do ziemi bo teraz taka moda w sezonie 😉

• Mamusia
hej

a ja właśnie dziś przymierzałam kiecke co byłam na weselu 2 misiące po naszym i się zmieściłam i super bo mamy wesele za tydzień to musiałabym kupić a tak to trochę kasy zostanie a i tak bida z nędzą a kiecka o taka tylko zdjęcie nie za wyraźne
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/577/bddd7e7c76.jpg/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/9319/bddd7e7c76.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]