Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej sexi mamusie 😁

u mnie na stole króluje twarożek ze śmetanką i szczypiorkiem, od 2 tygodni niezmiennie i im bardziej słony tym lepiej. A twaróg mam swojskiej roboty od teściowej 🙂 także samo zdrowie.
Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam jakieś chipsy 🤔

Agata widzę że bardzo udany połów w sobotę miałaś. Super sukienusie, potrafisz szperać 😁

Dziewczyny zamówiłam sobie ten biustonosz który Wam pokazywałam, w końcu trzeba sobie też jakieś przyjemności sprawić 🙂

A dzisiaj jeździłam z T. w poszukiwaniu jakiś sensownych mebelków do pokoju dzieciątka, ale nic nie wpadlo nam w oko, jestem zła 😠 Jedne były dosyć fajne w Ikei, ale nie przystosowane do skosów, a w tym pokoju jest tylko jedna prosta ściana, reszta z ukosa. Coś czuję że będzie ciężko.

• Mamusia
Ja z a to wpierdzielam ziemniaki pod każdą postacią, ale i tak najlepsze robi teściowa- zapiekane z żółtym serem, mniam ☺️

Agatka ma zakaz na allegro to będzie po lumpkach śmigać 😆 I w ten sposób będziesz musiała szafę jeszcze jedną dostawić 😆

A ja licytuję sobie karuzelę z fisher price- może mi się uda. Trzymajcie kciuki 🙃

• Mamusia
Hahaha, Agata mistrz licytacji! 😆
Licytowałam, dziewczyny, proszę ja Was, karuzelę z Fisher Price, różową z taką parasolką- słodka była. Ciekawi mnie czy dalej istnieją jakieś programy, które same licytują za kogoś, bo nie wierzę, że baba/facet zdążyłaby mnie przelicytować w ciągu 1s. od mojej oferty i 2s. przed zakończeniem aukcji. No kuma fa... a taka amerykancka była 😠

• Mamusia
Puk puk czy jest tu wogle ktoś?

A mnie dopadło jakieś choróbstwo, wczoraj bolał mnie żołądek i głowa a w nocy dopadły wymioty, 3godziny nad kiblem spędziłam jeszcze tam przemarzłam i teraz siedzę z temperaturą. Byliśmy u lekarza rodzinnego ale nic mi dać nie może bo to wirusówka jakaś panuje, do szpitala mnie nie położy żebym jeszcze czegoś nie załapała więc mam leżeć w domu i się przemęczyć. Na biegunkę jeśli się pokaże smecta lub węgiel, ale też mogę czarne jagody jeść bo to naturalny zatrzymywacz w takich sytuacjach. Mam nadzieje że mały się nie zarazi bo już wogle by była bajka.
Dzwoniłam do gina mojego kazał mi się nie ruszać przez 3 dni nigdzie chyba że mi nie przejdzie to mam się u niego stawić w czwartek. Dużo leżeć, jeszcze więcej pić i starać się cokolwiek jeść.