Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie w szpitalu to raczej położne prowadzą porody sn 🙂 lekarz przychodzi jak są komplikacje:|.

Ja mam nadzieje przetrzymam w domu i pojadę na ostatnią chwile :P.
Ale będę się musiała mężowi nie przyznawać, bo on by mnie najchętniej wywiózł 2 tygodnie przed terminem aby mieć spokój 😁

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pamiętałam i pamiętałam co każdej mam odp i dupa zapomniałam 😮 ...
Wy marudzicie o 10kg ? A co Ja mam powiedzieć o 12kg a teraz to pewnie już o 14 :P .?
Karola nie przejmuj się szlafrokiem 🤪 Ja tam nie kupuje szlafroka ze względu na to iż w domu nie używam a kupować na 3 dni pobytu w szpitalu nie ma sensu :P i powiem Ci, że Ja bardziej zaszaleje bo Moja Mama ma szlafrok tak zajebisty, że jak sobie do niego podpasuje "naszą planowaną" koszulę HELLO KITTY to będę wieś tańczy wieś śpiewa 😁 Mój będzie taki -- > http://www.google.pl/imgres?start=195&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=d_RV7RvzofqZEM:&imgrefurl=http://www.mojeciuchy.pl/dane/3461539/SZLAFROK-mieciutki-i-puszysty.html&docid=vXCJy4LcUMjnrM&imgurl=http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic2/med_3461539.jpg&w=358&h=268&ei=Z-IfUd79KqjE4gSI64HQBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=451&vpy=111&dur=167&hovh=194&hovw=260&tx=152&ty=114&sig=109863927534120833994&page=6&tbnh=130&tbnw=170&ndsp=43&ved=1t:429,r:98,s:100,i:298 nienawidzę różu ale przemęczę się te 3 dni 🙂
Ada widzisz Kochana Ty dzisiaj przez Gryfinko a Ja na Sz-n byłam 🙂 minęłyśmy się ... Kupiłam dzisiaj wanienkę i przewijak na łóżeczko, Kuba też się obkupił a Ja jak zwykle nic tylko buzią ruszałam 😁 ... Was tez denerwują ludzie co tak się gapią ? Ja się czuje jak jakaś małpa na wolności gdy patrzą na Mój brzuch i to jeszcze tak przypałowo zaglądają stare dewotki 😁 ... Nie wiem czy coś tam jeszcze miałam odp . przepraszam 🙂 😘

• Mamusia
Mnie to wkurwia, że mimo, że mam brzuch wiszący do kolan itd. to przez ten czas jeszcze nikt nigdy nie ustąpił mi miejsca, nie przepuścił w kolejce, a co najlepsze, ostatnio baba w Inter mi napierdalała po kręgosłupie wózkiem- dopóki jej "kur..." nie powiedziałam.

A szlafrok słitaśki 😁

• Mamusia
Karola ten w panterkę by pasował idealnie 🙂
Agacik różowy tez jest boski. A co do zaglądania przez dewotki to ostatnio w CH się odezwałam bo już nie mogła, zapytałam się miłej pani "przeprasza długo jeszcze mam czuć się jak małpa w cyrku czy już pani skończyła zabijanie mnie wzrokiem??"

• Mamusia
No Ja kiedyś byłam na zakupach z Kubą i były dwie dziewczyny,któr bardzo " lubię " i jedną drugą pykła i się gapią jakby nie wiem duch im się objawił albo do cudu doszło 🙂 to stanęłam na przeciwko i powiedziałam, żeby już przestały się tak gapić bo Ja zdaje sobie sprawę, że mam bardzo ładny brzuch 🙂 speszyły się i poszły głupie suki !!! . Ja wiem,wiem dobrze, że jesteś Ania bo miałam właśnie pytać co do tych podkładów i majteczek siatkowych jakie najlepsze itd . bo w marcu chce się już wybrać na zakupy dla siebie do szpitala bo nie mam nic ani staników ani koszul nic a nic i tak, żebym wiedziała co jest dobre może na all bym kupiła to by tanio wyszło 🙂

• Mamusia
Kochanie co do podkładów to ja osobiście kupuję Always Night te duże zwykłe podpaski bo te typowo poporodowe są do dupki 😉 więc kupię te Takie a potem zwykłe alwaysy
Majty najprostsze figi bawełniane są najwygodniejsze. Te siateczkowe są denne do tyłka się przyklejają..... takie kupiłam sobie na czas po porodzie i teraz majtusie tuptusie 🙂

• Mamusia
po trzecie wlasnie wepchalam w siebie dwie truskaweczki i kiwi z bita smietana omomom 🤪 pyyycha :p
A mam takie pytanie troche krepujace... ☺️ jak u Was z zaparciami ? Bo ja mam straszne az moja gin przyy badaniu mowi ale.zaparcia to sa.... a ja jak tak jak nie. :///

• Mamusia
Ale do szpiatala to też takie podpaski ? myślała, że inaczej wyglądają takie podkłady :P a majtki będę musiała mieć siateczkowe bo te jebane piguły mnie zjedzą 😞 a tez miałam te tuptusie ale niestety ostatnimi czasy coś mi sie ciuchy kurczą w pralce 🤪 ... Madzia Kochanie to super 🙂 Ja musze jeszcze cały zestaw kupić do łoza 😁 oczywiscie rózowy bo Kuba mnie zabije hehe 😁 a kupuje taki ---http://allegro.pl/mamo-tato-15-cz-posciel-dziecieca-120x90-serca-i2904535434.html .

• Mamusia
Ja tam pigule majtek nie pokazywałam chodź na czas obchodu trzeba zdjąć by się rozkraczyć a tak to myk i w zwykłych byłam i teraz też tak będzie 🙂
A podkłady poporodowe wyglądają coś jak worek wypchany zwykłą watą lub legniną i strasznie niewygodne są poza tym klej mają dupny i majtają Ci się w majtach 🙂

• Mamusia
Powiedz mu, że jak będzie miał 7 wymaksowany to niech się zgłosi 😁 .... dobrze,ze sie zgodził bo ktos będzie ze mną siwiał :P powiedz mu, że na premce szybciej ale drożej 🙂 Kuba mi się nie przyznaje,ze gra na premce palant głupi kase wydaje :P
Ale normalnie mozna miec te podpaski czy tez sie beda burzyć ? :P nie no chyba po prostu pogadam ze swoja gin. jak to jest u nas w szpitalu 😁