Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja to bym sobie zażyczyła innego orgazmu ale jednak slodycze muszą mi wystarczyć 😠
wcianm wlasnie nimm 2 zujki,chrupki,marsy i popcorn oczywiście po pysznej kolacji z niemiecką sałatką 😁
Wyniki minimalnie lepsze ale niezadowalające jutro mam iść do mojej gin. i da mi antybiotyk jakis o ile dobrze sie z wynikiami zrozumiałyśmy przez telefon 🙂

• Mamusia
Ja dalej przezywam abstynencje seksualna, nie ciagnie mnie do tego.Ciezko mi sie przekrecic z boku na bok a co dopiero jakies harce w lozku.
Atomota goraczka na koncowce?wspolczuje i oby szybko przeszla.Chroba mowimy PRECZ!
Kluje mnie cos albo ktos w cipce, tez tak macie? 😮

• Mamusia
Ilona i jak sie czujesz?

Adriana mam takie same uczucie od kilku dni. Jak dzwoniłam do lekarza to mi powiedział że to na końcówce normalne i może poprostu zaczyna coś się dziać, lecz puki często tak nie jest to spokojnie i bez nerwów. 1 marca mam wizytę wiec zobaczymy na fotelu co tam się dzieje.....
A dzisiaj jak na złość siuśka mnie boli 😞

• Mamusia
Dzień dobry Dziewczynki 🙂

Jak tam dzionek?

Aniu mnie boli "coś" w pachwinach i nie wiem co te owe "coś" jest 🙂
Pewnie Mała się rozpycha. Gorączka zeszła troszeczkę, ale czuje się jakbym przechodziła menopauzę.

W poniedziałek idę do lekarza, więc poproszę go aby zerknął na mnie dokładniej 🙂

• Mamusia
witam brzuszki... u mnie znowu pada śnieg... mieszkam na I piętrze a mam wrażenie, że zaraz mnie zasypie. lubię zimę ale bez przesady...
mnie też "coś" kuje "w cipce" ;] jakby prąd przechodził. też mam wizytę 1 marca to zobaczymy jak to się przedstawia. we wtorek byliśmy na zajęciach w szkole rodzenia i babeczka pokazała nam krótki filmik z porodu. kurka wodna wszystko bylo widać. normalnie główka wychodziła... sama nie wiem czy chciałam to oglądać, chyba jednak wolałam nie wiedzieć jak to wygląda od "tamtej" strony. a teraz jak tylko zamknę oczy to mam to wszystko przed oczami 🤢
zabieram się za prasowanie... 2 pralki naszych i 2 pralki bobasa... mały dramacik ale najgorzej się zabrać 🙂

• Mamusia
Kasiu to masz trochę pracy przy praniu 🙂 🙂.

Ja mam ubranka poprane. Zostało mi jedynie wyprać pościel i pieluszki.

Wcinam soczek bananowy który sama sobie zrobiłam, aby zaspokoić głód cukrowy.

U mnie dziś placki ziemniaczane z zupka pomidorowa. Na kolacje sałatka grecka.Tylko wina mi brakuje do tego 😞 😞

• Mamusia
atomota napisał(a):
Kasiu to masz trochę pracy przy praniu 🙂 🙂.

Ja mam ubranka poprane. Zostało mi jedynie wyprać pościel i pieluszki.

Wcinam soczek bananowy który sama sobie zrobiłam, aby zaspokoić głód cukrowy.

U mnie dziś placki ziemniaczane z zupka pomidorowa. Na kolacje sałatka grecka.Tylko wina mi brakuje do tego 😞 😞

no właśnie. trochę sobie poprasuje zważywszy, ze te małe ciuszki są takie... małe 😉
winko... mmmmm rozmarzyłam się 😉

• Mamusia
Dziś na obiadek popełniłam to :
http://chabrowa-kuchnia.blogspot.com/2012/11/tagliatelle-z-wedzonym-ososiem-w-sosie.html
pyyyycha , palce lizać i czas wykonania hmm jakieś 15 minut.
Tylko chyba za dużo tych % tłuszczowych jak na mój żołądek bo troszkę mnie rozbolał, może dlatego że nie popiłam ciepłą herbatką tylko od razu wyskoczyłam z domu.

a teraz zaserwowałam sobie lody śmietankowe i Młody chce mi z brzucha wyskoczyć 🙂 🤪 czasem mam wrażenie, że jest podłączony do moich kubków smakowych 😁