Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A Ja sobie gnije w wannie 🙂 mam się dzisiaj zobaczyć z koleżankami. Ale sama nie wiem czy mi się chce ... Mój Franio przed wyciecięm jajek bzykał swoją sarne ( moja maskotkę z dzieciństwa ) a teraz czasami dorwie mogę kuby. Wiecie nawet nie wiedziałam, że koty mają takie małe fiutki ha ha 🙂 ja nawet listy nie mam do pakowania 🙂 muszę popatrzeć coś po internecie 🙂

• Mamusia
Ilona wczoraj napisała, że ma szlafrok może rodzic zapomniała o dacie 17marca wszystkie już spakowane? B

Agatko nie zapomniałam o 17 marca. Jak się mój mąż dowiedział że na pewno urodzę wcześniej i aby tylko te 3 tygodnie wytrzymała, to kazał mi się pakować 😁.
Także dla świętego (jego) spokoju a już mam wszystko spakowane i skompletowane.

Dziś mąż mi nakupił tyle podpasek i pieluch, że nie mogę domknąć szafy 😁.

Jak tam u Was Dziewczynki?

• Mamusia
Sylwia fajnie ze wszystko ok od strony cipnej 😁
U mnie byla kolezanka z corka 2,5 letnia.Zmeczyla mnie ich wizyta.Dodam ze ona tez jest w ostanim miesacu ciazy, wiec nie wiem jak daje rede wysiedziec caly dzien z tym swoim dzieckiem 😮
Kawa byla ale mnie muli, wiec to chyba dzisiaj ciesnienie jakies slabe jest .
Mam przepis na ciasto drozdzowe i zastanawiam sie czy nie zabrac sie za robie, ale jest nap ze musi odstac 12 godz w lodowce 😮 wiec jak zaczne teraz to bede mogla skonczyc je dopiero o 3 w nocy 😁 a taaaaka mam chec na nie 😞

• Mamusia
Dziewczyny wy jesteście senne, a ja mam w sobie tyle złości i agresji, że zaraz chyba wysprzątam cały dom, może wtedy mi przejdzie. 😠 I to nawet nie wiem z jakiego powodu! Jakoś wszystko od samego rana mnie denerwuje i wszystkich wkoło mam dość! 😠 Ja mam jutro wizytę u gina to przekonam się w końcu jak te łożysko. W ogóle ostatnio od kilku dni mnie brzuch pobolewa. Mam ból w dole brzucha przy siadaniu, jak leże na plecach i gwałtownie chcę obrócić się na bok, oraz przy robieniu siku.. 😮 Ma któraś z was może tak? 🤢