Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sylwia 😞 bedzie dobrze, glowa do gory, mlody na pewno nadgoni.Moj lekarz podejrzewa to samo ale nie ujal tego tak fachowo, powiedzial ze malutki jak na swoj wiek i ide w ten piatek na wizyte z usg zobaczyc ile urosl przez te 2 tygodnie.
Karolina wozek fajny, taki troche retro 😆
Nudy i mam lenia... 😎

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sylwuś, powiem Ci, że mój P. był u 4 lekarzy- 4 late temu zerwał więzadła (piłkarz) i miał operację. Jedne powiedział, że zerwane są ponownie, drugi powiedział, że niewyhabilitowane, trzeci, że dobre, a czwarty, że operacja prawdopodobnie się nie udała 😮
Więc wierzę, że u Was dziewczyny to tylko chwilowe zaburzenia w USG 🙂

• Mamusia
pewnie, że naturalny! po cesarce lezysz jak kłoda 12h pod kroplówka i pompa, nie widzisz maluszka, długo dochodzisz do siebie, ciągną szwy, dostajesz zastrzyk w kręgosłup, dla mnie to ostateczność ale cały czas mam nadzieję, że mnie to ominie..

• Mamusia
Ja wole CC.
Pierwszy porod mialam dlugi ktory zakonczyl sie i tak CC.Bylam nim wykonczona.
I wcale nie lezalam 12 godzin pod kroplowka.
CC mialam o 15:45, na sali operacyjnej przylozyli mi mala zebym mogla ja ucalowac.Przez 6 godzin lezalam na pooperacyjnej gdzie przywiezli mi ja na pierwsze karmienie.Pozniej przyszla noc i zbawienny odpoczynek, gdybym sie uparla mogla bym miec mala juz przy sobie przez pierwsza noc, ale za rada polozej odespalam sobie trudy porodu.a nastepnego dnia jakos ok 7 przywiezli mi malutka.ogolnie zadowolona jestem i nie wyobrazam sobie naturalnego porodu a pozniej nie moc usias na swoich 4 literach 😮