My po obchodzie wody nie lecą. Pp.badaniu bez zmian czyli żadnej skróconej szyjki żadnych skurczy dosłownie nic. Pobrali jeszcze krew na pomiar crp jezeli w normie to do domu :-)
Lekarz sie zdziwił ze moja mała w ciągu tyg sie obróciła główką w dol a myślał ze bede rodziła pośladkowo a do tego jeszcze większe zdziwienie bo ona ma 4 kg prawie i jak to zrobiła hehe sie śmiał ze jak sie teraz odwróciła to zeby nam nie zrobiła niespodzianki i znowu nie wróciła do poprzedniej pozycji
hej co do spania to ja naodwrot niemoglam spac wczesniej a teraz bym spala nawet w dzen zdarzaja mi sie drzemki odpukac zeby sie to niezmienilo bo jak niemoglam spac w nocy to mialam zly chumorek na drugi dzien pauli to ty juz w ponidzialek idziesz wow bedzie kolejny maluszek kerry cos twoj wojtus polubicl twoj brzuszek i niechce wyjsc ja dzis czuje sie swietnie tryskam energia mam chec wysprzatc cale mieszkanie i zastanawiam sie czy tego niezrobic odebralam wypis ja to niewiem ale u mnie naprawde pracuja idioci niebede sie rozpisywac bo szkoda slow dobrze ze ten moj lekarz jest normalny i jak obieralam wypis to kazal sie nim nieprzejmowac i powiedzial zebym czekala w domu jak tak wole tylko mam sprawdzac czy mala sie rusza tzn dal mi karte ruchow zeby zapisywac
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
ewualda
Lekarz sie zdziwił ze moja mała w ciągu tyg sie obróciła główką w dol a myślał ze bede rodziła pośladkowo a do tego jeszcze większe zdziwienie bo ona ma 4 kg prawie i jak to zrobiła hehe sie śmiał ze jak sie teraz odwróciła to zeby nam nie zrobiła niespodzianki i znowu nie wróciła do poprzedniej pozycji
daga19902